StarMark hundprodukter

 • StarMark Klicker

  StarMark Klicker
 • Clicker Pro-Training

  Clicker Pro-Training
  Populär klicker för träning av lydnad och beteende. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Aktiverar din hund Liten och behändig, får plats i fickan.
 • Clicker Pro-Training Deluxe med Armband

  Clicker Pro-Training Deluxe med Armband
  Populär klicker för träning i lydnad och beteende. Med smart armband kan du ha den tillgänlig runt handen eller, exempelvis fästa den i midjan. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er! Aktiverar hunden. Kan användas runt handleden.
 • Foamball - Medium

  Foamball - Medium
  Foamball är en hård skumboll som även går att använda i vatten då den flyter. Bollen är tillverkad av mycket hållbart skumgummi med bra studs och har en jämn täckyta för att minska risken för att hunden tuggar sönder bollen. Ett perfekt alternativ för tuffa lekar! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i följande storlekar: Medium     7 cm Large       8,9 cm. Aktiverar din hund. Perfekt för starka hundar.
 • Funball med gummerat handtag

  Funball med gummerat handtag
  Slitstark boll med gummerat handtag som fungerar utmärkt till lek eller belöning. Handtaget gör det möjligt att kasta bollen långt, för exempelvis apportering och blir ett bra handtag till dragkampslekar. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: 7 cm. Aktiverar din hund Kan användas till apportering.
 • Starmark Fantastic Foam Boll med Rep (M)

  Starmark Fantastic Foam Boll med Rep (M)
 • Everlasting Fun Ball med rep Green 8 cm

  Everlasting Fun Ball med rep Green 8 cm
  Fantastiskt bra hund boll med rep som gör att du kan kasta iväg den långt & kampa med den. Starmark Everlasting Fun Ball med rep är en storfavorit som är underbar att bita i & som du kan stoppa godis i för att aktivera hunden under längre stunder.
 • Starmark Swing Fling Chew Boll 8,9 cm

  Starmark Swing Fling Chew Boll 8,9 cm
 • groovy Ball Lila S

  groovy Ball Lila S
  Extremt hållbar för kraftiga tuggare Fungerar med Starmark Everlasting Treats Fyll eller frys små godbitar inuti Treat ball-systemet främjar lek, vilket hjälper till att minska ångest och tråkighetsbeteenden Leksaken flyter i vatten Hjälp till att förebygga destruktiva tråkighetsbeteenden med Everlasting Groovy Ball. Tillverkad av ett mjukt, men rivresistent material som står emot även starka tuggare. Den kan frysas för ett svalkande sommartreat och är diskmaskinssäker för enkel och bekväm rengöring. Erbjud timmar av interaktivt tuggutmaning. Använd med en Everlasting Treat eller små godbitar. Passar små hundar.
 • Dispensingtetra Flex M

  Dispensingtetra Flex M
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Kampleksaker
 • Everlasting Fun Ball Green 9 cm

  Everlasting Fun Ball Green 9 cm
  Bästa hund bollen! En storfavorit som är underbar att bita i & som du kan stoppa hundgodis i för att aktivera hunden under längre stunder. StarMark Everlasting Fun Ball är perfekt för att hålla hundens mun frisk, uppmuntrar till lek & aktiverar hunden.
 • Everlasting Bento Ball Orange 6,5 cm

  Everlasting Bento Ball Orange 6,5 cm
  Tuggvänlig & tålig hundleksak i gummi. Fyll hundleksaken med favoritgodiset & låt hunden kämpa med den medföljande tugg kyckling hundgodisen. Trä på StarMark Everlasting Bento Ball på ett retrieverben & låt hunden kämpa & försöka ta bort leksaken från benet.
 • Fantastic Foam Ball Yellow 7 cm

  Fantastic Foam Ball Yellow 7 cm
  Extremt hållbar boll som flyter för de allra tuffaste hundarna. Fantastic Foam Ball är lätt & smidig att ta med sig ut på promenaderna. StarMark fantastiskta skumboll är en hundleksak som är unik hållbar slitstark leksaksboll som flyger långt & lätt att fånga.
 • Swing & Fling Durafoam Fetch Ball on a rope Yellow Medium

  Swing & Fling Durafoam Fetch Ball on a rope Yellow Medium
  Bra aportleksak, extremt hållbar boll 6,4cm i Ø med rep som flyter för tuffa hundarna. Fantastic Foam Ball Swing & Fling är lätt & smidig boll att ta med sig ut på promenaderna. StarMark Durafoam är en unik hållbar slitstark leksaksboll är lätt att fånga.
 • Easy Glide DuraFoam Flying Disc Frisbee Yellow 23 cm

  Easy Glide DuraFoam Flying Disc Frisbee Yellow 23 cm
  Hundfrisbee från Starmark flyger bra, flyter & säker för hundens mun - Fantastisk hållbar frisbee att kasta, samtidigt är flytande för hundar älskar vatten. Frisbee i lätt hållbart material mjukt som går att både kasta & kampa med. Hundfrisbee är en hundsport med i Sverige med fart & lyft där hundar skall fånga en frisbee. Ett måste för hunden som älskar att bita & dra i saker! Starmarks skumfrisbee är säker för din hunds tänder & tandkött. Starmark Easy Glider är lätt för hunden att fånga. Starmark Easy Glide DuraFoam Flying Disc Dog Toy, Color Varies
 • Easyglide frisbee - Medium

  Easyglide frisbee - Medium
  Mjuk frisbee som flyger långt, flyter bra och inte skadar hundens tänder. Perfekt för lek både på land och i vatten! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten erbjuds i två storlekar: Medium     23 cm. Large     26 cm. Aktiverar din hund. Vattentålig.
 • Funball - Medium

  Funball - Medium
  Funball är en tålig boll som din hund kommer älska att tugga på. Fyll den gärna med godis för att hålla hunden nyfiken och stimulerad under en längre period. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i följande storlekar: Medium     7 cm. Large       10 cm. Aktiverar din hund. Kan fyllas med godis för att öka din hunds nyfikenhet.
 • Funball grön L 10 cm

  Funball grön L 10 cm
  Hjälp till att förhindra destruktiva tristess med Treat Dispensing Chew Ball. Tillverkad av ett mjukt, men ändå punkteringsbeständigt patentskyddat material, håller den till och med de tuffaste hundtuggare. Tuggbollen kan fyllas med små godsaker, småbitar eller andra godsaker som din hund tycker om. Den kan frysas för en sval sommargodis och tål diskmaskin för bekväm och enkel rengöring. Använd i stället för en matskål för att förvandla måltiden till lektid.
 • BendE Branch L 19X5X18.5 cm

  BendE Branch L 19X5X18.5 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Kampleksaker
 • Funball Med Rep grön M

  Funball Med Rep grön M
  Treat Dispensing Chew Ball finns med ett rep för att apport-lek! Vår extremt tåliga tuggboll är trädd på ett starkt knutet nylonrep, flyter i vatten och studsar också. Säker för tänder och tandkött.
 • Starmark Easy Glider Durafoam Disc - M: ca Ø 23 cm

  Starmark Easy Glider Durafoam Disc - M: ca Ø 23 cm
  Med Starmark Easy Glider Durafoam Disc kan hundar lära sig att fånga på ett lekfullt sätt och samtidigt ha väldigt kul. Denna mjuka men extremt slitstarka frisbee är perfekt för gemensamma lekar som stärker bandet mellan hund och ägare. Den unika designen hjälper också till att rengöra tänderna unde
 • Bentoball Orange M 9 cm

  Bentoball Orange M 9 cm
  Hjälp till att förhindra destruktiva tristess med Bentoball. Tillverkad av ett mjukt, men ändå tåligt patentskyddat material, håller den till även starka tuggare. Den kan frysas för en svalkande sommargodis och tål diskmaskin för bekväm och enkel rengöring. Ger timmar av interaktiv tuggutmaning. Använd med en Everlasting Treat eller små godsaker eller torrfoder. Kommer förpackad med en Everlasting Treat.
 • Snapper Trapper Däck - Medium

  Snapper Trapper Däck - Medium
  Snapper Trapper Däck är en slitstark aktiveringsleksak som bidrar med mental stimulans! Fyll däcket med godis eller torrfoder och låt din hund tugga på ringen. Däcket hålls ihop av sammankopplade tänder och uppmuntar din hund till tugga och klämma på leksaken för att få ut det goda. Det går även att använda leksaken som en slow-feeder och motverka hetsätning.    Utmana din hund ytterligare genom att frysa in den godis/mat-fyllda leksaken och låt sedan din hund aktiveras genom att försöka få ut godbitarna! Leksaken flyter i vatten och tål att diskas i diskmaskin. Leksaksmaterialet är fritt från latex, vinyl och ftalater.   Leksaken erbjuds i följande storlekar:  Medium - 10x10x3,5 cm Large - 14x14x5 cm Slitstark aktiveringsleksak Flera användsområden som vattenleksak, slow-feeder och aktivering Fri från latex, vinyl och ftalater
 • Starmark Swing n' Fling Chew Ball - M: ca Ø 7 cm

  Starmark Swing n' Fling Chew Ball - M: ca Ø 7 cm
  Starmark Swing n' Fling Chew Ball är den perfekta leksaken för hundar som gillar att tugga, apportera och leka dragkamp. Leksaken består av ett stadigt rep och en tålig boll, vars material är starkare än gummi och därför lämpar sig för starka käkar och hundar som gärna tuggar. Strukturytan främjar ä
 • Starmark Fantastic DuraFoam Ball - M: ca Ø 7 cm

  Starmark Fantastic DuraFoam Ball - M: ca Ø 7 cm
  Den fantastiska Starmark DuraFoam-bollen för hundar är gjord av mjukt skumgummi, men är fortfarande väldigt robust och hållbar. Materialet skyddar din fyrbenta väns tänder och minskar risken för skador när ni leker. Oavsett om det gäller klassiska bollspel eller apportering främjar Starmark Fantasti
 • Starmark Fantastic DuraFoam Ball - L: ca Ø 9 cm

  Starmark Fantastic DuraFoam Ball - L: ca Ø 9 cm
  Den fantastiska Starmark DuraFoam-bollen för hundar är gjord av mjukt skumgummi, men är fortfarande väldigt robust och hållbar. Materialet skyddar din fyrbenta väns tänder och minskar risken för skador när ni leker. Oavsett om det gäller klassiska bollspel eller apportering främjar Starmark Fantasti
 • Starmark Treat Dispensing Chew Ball - L: ca Ø 10

  Starmark Treat Dispensing Chew Ball - L: ca Ø 10
  Med Starmark Treat Dispensing Chew Ball kan du belöna din hund med timmar av skoj - dessutom kan tuggleksaken fyllas med godsaker eller andra snacks, vilket uppmuntrar även lata hundar att leka. Det slitstarka materialet gör den till en tålig leksak som tål även kraftiga bett. Den strukturerade ytan
 • Starmark Treat Dispensing Chew Ball - M/L: ca Ø 9 cm

  Starmark Treat Dispensing Chew Ball - M/L: ca Ø 9 cm
  Med Starmark Treat Dispensing Chew Ball kan du belöna din hund med timmar av skoj - dessutom kan tuggleksaken fyllas med godsaker eller andra snacks, vilket uppmuntrar även lata hundar att leka. Det slitstarka materialet gör den till en tålig leksak som tål även kraftiga bett. Den strukturerade ytan
 • Starmark Treat Dispensing Chew Ball - M: ca Ø 7 cm

  Starmark Treat Dispensing Chew Ball - M: ca Ø 7 cm
  Med Starmark Treat Dispensing Chew Ball kan du belöna din hund med timmar av skoj - dessutom kan tuggleksaken fyllas med godsaker eller andra snacks, vilket uppmuntrar även lata hundar att leka. Det slitstarka materialet gör den till en tålig leksak som tål även kraftiga bett. Den strukturerade ytan
 • Everlasting Treats S x 10 st

  Everlasting Treats S x 10 st
  Smaklig godisrefill i kyckling till underbara aktiveringsleksaker från Everlasting! Olika storlekar beroende på storleken på tuggleksaken. Starmarks Everlasting Treats smakliga hårda kakor refill som används till Everlasting Treat Ball, Fire Plug & Bento Ball.
 • Everlasting Treat Ball Blue 9,5 cm

  Everlasting Treat Ball Blue 9,5 cm
  Tålig gummileksak! Låt hunden tampas med den medföljande, tuggtåliga godis med kycklingsmak. Godiset kan bytas ut när den är slut. Fyll den med favoritgodiset eller trä på StarMark Everlasting Treat Ball på ett retrieverben & låt den kämpa.