Statera Dogcare hundprodukter

 • Statera Dogcare Skin n' Coat Laxolja (1 l)

  Statera Dogcare Skin n' Coat Laxolja (1 l)
  Statera Dogcare Skin n' Coat LaxoljaDetta kosttillskottet för hundar består av 100% laxolja. Oljan är kallpressad och kommer ifrån vildfångad lax.Statera Dogcare Skin n' Coat Laxolja är rik på Omega-fettsyrorna Omega-3, Omega-6 och Omega-9. Laxolja är ett utmärkt tillskott för hundens hud och päls, och den minskar risken för infektioner.Fettsyran Omega-3 främjar även friska och starka leder. Många hundar tycker att laxolja smakar riktigt gott vilket gör att det med fördel kan användas för att göra fodret extra lockande - som en liten bonus!Statera Dogcare Skin n' Coat Laxolja finns i tre olika förpackningsstorlekar. Observera att 3-litersförpackningen kommer i en dunk - inte i pumpflaska.250 ml1 liter3 literKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.
 • Skin n' Coat Laxolja - 250 ml

  Skin n' Coat Laxolja - 250 ml
  Skin n' Coat är ett fodertillskott för din hund som innehåller 100% kallpressad laxolja. Produkten innehåller de viktiga essentiella fettsyrorna som inte kroppen kan producera själv men som är ack så viktiga för flera funktioner i kroppen. Laxoljan innehåller DHA och EPA som är viktiga fettsyror för kroppen och som ingår i flera metabola processer och når vitala organ som hjärna, ögon och hjärta. Fettsyrorna bidrar även till en moståndskraftig hud och glansig päls. För hundar som är lite kräsna och inte gärna vill äta torrfoder, så kan oljan användas som topping för godare smak.  Består enbart av 100% kallpressad laxolja och innehåller inga onödiga tillsatser. Innehåller essentiella fettsyror som behövs för viktiga kroppsliga funktioner som syn, koncentration och hjärtfunktion. Smakrik, testa som topping på torrfodret.  Kallpressad laxolja 100% Vikt Mått 5 - 20 kg 5 - 10 ml 20 - 60 kg 10 - 15 ml
 • Statera Dogcare Skin n' Coat Laxolja (3 l)

  Statera Dogcare Skin n' Coat Laxolja (3 l)
  Statera Dogcare Skin n' Coat LaxoljaDetta kosttillskottet för hundar består av 100% laxolja. Oljan är kallpressad och kommer ifrån vildfångad lax.Statera Dogcare Skin n' Coat Laxolja är rik på Omega-fettsyrorna Omega-3, Omega-6 och Omega-9. Laxolja är ett utmärkt tillskott för hundens hud och päls, och den minskar risken för infektioner.Fettsyran Omega-3 främjar även friska och starka leder. Många hundar tycker att laxolja smakar riktigt gott vilket gör att det med fördel kan användas för att göra fodret extra lockande - som en liten bonus!Statera Dogcare Skin n' Coat Laxolja finns i tre olika förpackningsstorlekar. Observera att 3-litersförpackningen kommer i en dunk - inte i pumpflaska.250 ml1 liter3 literKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.
 • Instant Diastop GI-stabiliserande Tillskott - 15 ml

  Instant Diastop GI-stabiliserande Tillskott - 15 ml
  Instant Diastop är ett välsmakligt fodertillskott avsett för att stabilisera och normalisera tarmfloran. Genom innehållet av probiotika, jästsvampskultur och beta-glukaner hjälper det till att snabbt stabilisera tarmfloran vid tillfälliga episoder av tarmproblem och diarréer hos din hund. Tillskottet kommer i en krämig konsistens och är enkel att administrera via den medföljade sprutan.  De aktiva ingredienser som snabbt stabiliserar mag och tarm är bl.a rikligt med probiotikan Calsporin som innehåller sporer från bacillus subtilis och verkar genom att bidra till en god tarmflora, då den ofta kan bli störd vid tillfälliga magåkommor. Jästsvampskulturen saccharomyces cerevisiea innehåller ingredienser som hämmar bakterietillväxt av oönskade bakterier i tarmen. Stabiliserar mag och-tarmkanal genom innehåll av probiotiska ämnen. Ger ett bättre näringsupptag vid tillfälliga mag och-tarmåkommor. Enkel att administrera med god smak och medföljande spruta.  Glycerin   Agrimos (manno-oligosackarid och β-glukaner)   Dextros   Natriumklorid   Kaliumklorid   Näringsinnehåll Per kg Råprotein 2,5% Råfiber 0,3% Råaa 5,87% Vätska 34,73% Dag 1: Instant DiaStop-pasta.   Dag 2 till dag 7: Stabilisering via Stomach Reset som hittas här: Stomach Reset   0 - 10 kg: 5 ml.   10 - 20 kg: 10 ml.   > 20 kg: 15 ml.   Tilldela oralt eller blanda med foder.
 • Joint N' Mobility Ledtillskott - 100 st/burk

  Joint N' Mobility Ledtillskott - 100 st/burk
  Ett välsmakande fodertillskott i tablettform är särskilt utvecklat för att bidra till din hunds ledhälsa och rörlighet. Särskilt äldre hundar kan få problem med sina leder och sin rörlighet när den egna produktionen av ämnen som bygger upp leder och brosk minskar.   Tillskottet innehåller därför glukosamin och kondroitin som bidrar med tillskott av de ämnen som bygger upp och bibehåller brost, led och rörlighetshälsa. Passar även hundar som tränar intensivt och behöver säkerställa att leder och stötdämpning har goda förutsättningar vid belastningen av sådan träning.   Burken innehåller 100 tabletter.  Innehåller de ingredienser som bevisats vara viktiga i nysyntes av leder, brosk och bindväv.  Passar särskilt bra för äldre hundar och hundar som belastar sina leder vid övervikt eller intensiv träning.  Välsmakande för enkel oral administrering.  Magnesiumglycinat   D-glukosaminsulfat   Metylsulfonylmetan (MSM)   Kondroitinsulfat   kalciumfosfat   Diglycerider av fettsyror   Magnesiumstearat   Näringsinnehåll Procent Råfiber 17,9% Råfett 4,1% Råaska 7,2% 1 tablett per 10 kg kroppsvikt/dag   0 - 10 kg: 1 tablett (800 mg)   10 - 20 kg: 2 tabletter (1600 mg)   20 - 30 kg: 3 tabletter (2400 mg)   > 30 kg: 4 tabletter (3200 mg)   Tilldelas eller läggs till den dagliga foderransonen.
 • Calm Paste Stressreducerande Tillskott - Calm Paste

  Calm Paste Stressreducerande Tillskott - Calm Paste
  Calm Paste är ett tillskott till hund som har stressreducerande egenskaper. Kan med fördel användas vid olika situationer som kan medföra ett ökat stresspåslag för din hund som exempelvis resor, miljöombyten, veterinärbesök, svårigheter med fokus och koncentration under träning, skotträdsla eller för valpar som skall miljötränas. Produkten har en krämig konsistens och kommer i en användarvänlig spruta för enkel administrering.    Calm Paste innehåller ingredienser som har en stressreducerande effekt samt ingredienser som ökar motståndskraften för stresspåslag hos din hund. Tryptofan, magnesium, b-vitaminer och en blandning örter främjar därmed hundens förmåga att motstå stress samt verkar lugnande genom att bidra med aminosyror som ingår i bildandet av neurotransmittorer som behövs vid stressreducering. Tillskott av flera olika typer b-vitamin säkerställer att en minskning i egenproduktionen av dessa inte leder till möjliga biverkningar av b-vitaminbrist som kan yttra sig genom ökad oro, nervositet och minskad koncentrationsförmåga. Produktens effekt ses redan efter 1,5 timmar och varar i ca 12 timmar.  Noga sammansatt med ämnen som behövs för en god stressreglering och motståndskraft. Enkel att administrera. Snabb effekt som varar länge. Kan med fördel användas vid perioder där ett ökat stresspåslag är förväntat eller som tillskott för hundar som generellt är lättstressade. Megnesiumglycinat   Kalciumfosfat   Diglycerider från fettsyror   Magnesiumstearat   Vitamin B   L-tryptofan   Näringsinnehåll Procent Råprotein 5,3% Råfett 30,0% Råfiber 4,1% Råaska 5,6% Se förpackning.
 • Stomach Reset för Diarré - 20 tabletter

  Stomach Reset för Diarré - 20 tabletter
  Stomach Reset är ett välsmakligt fodertillskott i tablettform avsett för att stabilisera och normalisera tarmfloran. Genom innehållet av probiotika, jästsvampskultur och beta-glukaner hjälper det till att snabbt stabilisera tarmfloran vid tillfälliga episoder av tarmproblem och diarréer hos din hund. Psylliumfrön bidrar till tarmens ökade absorbtionsförmåga och förbättrar därmed avföringskvaliteten.    De aktiva ingredienser som snabbt stabiliserar mag och tarm är bl.a rikligt med probiotikan Calsporin som innehåller sporer från bacillus subtilis och verkar genom att bidra till en god tarmflora, då den ofta kan bli störd vid tillfälliga magåkommor. Jästsvampskulturen saccharomyces cerevisiea innehåller ingredienser som hämmar bakterietillväxt av oönskade bakterier i tarmen. Bibehåller stabil mag och-tarmkanal genom innehåll av probiotiska ämnen. Ger ett bättre närings och-vattenupptag vid tillfälliga mag och-tarmåkommor. Välsmakande tabletter för enkel administrering. Psylliumskal   Kalciumfosfat   Agrimos (manno-oligosackarider och glukaner)   Diglycerider av fettsyror   Magnesiumstearat   Näringsinnehåll Per kg Råprotein 2,1% Råfiber 48,8% Råaa 4,7% Vätska 5,4% Dag 1: Instant DiaStop Pasta som kan hittas här: DiaStop Pasta   Dag 2 till dag 7: Stomach Reset    0 - 10 kg: 1 tablett (800 mg)   10 - 20 kg: 2 tabletter (1600mg)   > 20 kg: 3 tabletter (3200mg)   Produkten innehåller 20 st tabletter.
 • Electrolyte Balancer Dog - 1 L

  Electrolyte Balancer Dog - 1 L
  Electrolyte Balancer är ett flytande och koncentrerat elektrolyttillskott som ger en snabbare återhämtning vid hård träning, rehabilitering eller under sommarens varma dagar. Fodertillskottet kommer med extra Vitamin C och Vitamin B som fyller på hundens reserver med essentiella mineraler och salter. Dessutom får elektrolyterna hunden att dricka mer vilket också påskyndar återhämtningen och dessutom är bra för njurar och urinvägar.   För varje ämnes individuella påverkan, läs nedan: Natriumklorid är ett salt som används för att reglera vätske- och saltbalansen i hundens kropp. Nerver, muskler och njurar behöver salter för att fungera optimalt. Kaliumklorid är en kemisk förening som förebygger kaliumbrist, vilket kan inträffa vid svettningar och påverkar funktionen av till exempel nervimpulserna och hjärtfunktionen. Magnesiumklorid kan bidra till att förhindra muskelskador, kramper och muskeltrötthet när hästar utsätts för intensiv träning. Kalciumklorid är en förening mellan kalcium och saltsyra som har stor betydelse för hundens funktion i nerv och muskelceller. Kalciumklorid finns i blodet och är nödvändigt för att minska risken för kramper. B6 har speciellt en stor inverkan på proteinsyntesen och bistår i uppbyggandet och cirkulationen av aminosyror. Vitamin C till att absorbera järn och ökar hållbarheten av blodkärlen. Järn ser bland annat till att syre transporteras runt i hundens kropp. Främjar ökat vattenintag. Minskar trötthet och utmattning. Ger en snabbare återhämtning. Natriumklorid   Kaliumklorid   Magnesiumklorid   Kalciumklorid   Dextrose   Analytiska beståndsdelar Andel Råaska 24,5% Kalcium 1,4% Natrium 5,9% Vattenhalt 51% Vikt Mängd 0 - 10 kg 10 ml 10 - 20 kg 20 ml 20 - 30 kg 30 ml 40 - 50 kg 40 ml > 50 kg 10 ml per 10 kg kroppsvikt
 • Stratera Dogcare Immunity Boost

  Stratera Dogcare Immunity Boost
  Immunity Boost – Förstärk Hundens Immunförsvar NaturligtImmunity Boost är en välsmakande tablett utformad med noggrant utvalda ingredienser för att stödja ett hälsosamt immunförsvar hos hundar. Den är särskilt anpassad för situationer där immunsystemet behöver extra stöd, som efter sjukdom, pälsfällning, viktminskning eller stressiga perioder.Immunity Boost: Stärker immunförsvaret med colostrum/råmjölk och immunoglobuliner. Innehåller Agrimos för mannan-oligo-sackarider och beta-glukaner som stödjer matsmältningen och det naturliga immunförsvaret. Rekommenderas för alla hundar med behov av förbättrat immunförsvar, särskilt valpar och digivande tikar. Motverkar för tidig pälsfällning och främjar välmående och välbefinnande.Sammansättning: Colostrum, kalciumfosfat, agrimos (mannooligosaccharid och β-glukaner), diglycerider av fettsyror, magnesiumstearat.Innehåll: 100 tabletter.
 • Stratera Dogcare Electrolyte Balance 1 L

  Stratera Dogcare Electrolyte Balance 1 L
  Återställ Hundens Vätske- och Elektrolytbalans med Stratera Dogcare Electrolyte Balance 1 LÅterställer effektivt elektrolyt- och vätskebalansen hos din hund.Idealiskt som återhämtningsstöd efter träning eller jakt.Rekommenderas för hundar med minskat vätskeintag.Stratera Dogcare Electrolyte Balance är det optimala tillskottet för att säkerställa din hunds vätske- och elektrolytbalans. Med en noggrant avvägd kombination av mineraler, inklusive natrium, klor, kalcium och magnesium, hjälper det till att bibehålla en optimal balans.Det är särskilt användbart vid varmt väder, intensiv träning, jakt eller vid obalans i tarmsystemet. Genom att tillsätta Electrolyte Balancer ger du din hund bästa möjliga förutsättningar för en sund vätskebalans.Blanda enkelt i dricksvatten eller tilldela direkt på hundens dagliga portion. Se till att det alltid finns färskt dricksvatten tillgängligt efter intaget av elektrolyter för att säkerställa fullständig hydrering.
 • Stratera Dogcare Stomach-Reset 20 st

  Stratera Dogcare Stomach-Reset 20 st
  Stratera Dogcare Stomach-Reset 20 st: För en Balanserad Matsmältning hos Din HundÅterställer Tarmsystemets Bakterieflora: Främjar en hälsosam och balanserad mikrobiota i hundens tarmsystem.Lindrar Matsmältningsbesvär: Effektivt stöd vid obehag och obalans i matsmältningen.För Hälsosam Avföring: Bidrar till regelbunden och hälsosam avföring hos din hund.20 tabletter.Stratera Dogcare Stomach-Reset 20 st är ett läckert tillskott i tablettform, skapat för att främja en hälsosam bakterieflora i din hunds tarmsystem och förbättra avföringskonsistensen vid obalans i matsmältningssystemet. Denna tablett är det perfekta valet för att återställa balansen efter matsmältningsproblem och kan ersätta traditionell skonkost.Naturlig Lättnad med Psyllium Husk: Innehåller Psyllium husk, en naturlig produkt med tarmstimulerande egenskaper. Den absorberar vatten, förbättrar tarminnehållets konsistens och motverkar därmed lös avföring hos din hund.Probiotisk Kraft med Calsporin® och Agrimos: Stomach-Reset kombinerar Calsporin®-probiotika med livskraftiga sporer från bacillus subtillis. Dessa sporer främjar en hälsosam mikrobiotan och stödjer optimal matsmältning samt näringsupptag i tarmsystemet. Agrimos (Saccharomyces cerevisiea) bidrar med mannan-oligo-sackarider och beta-glukaner, vilket bekämpar oönskade bakterier och stärker immunförsvaret.Uppfyller Extra Näringsbehov: När obalans i matsmältningen leder till lös avföring förbrukas viktiga vitaminer och mineraler snabbt. Stomach-Reset hjälper din hund att effektivt absorberar dessa näringsämnen.Efter användning av STATERA Instant DiaStop rekommenderas Stomach-Reset för att optimera din hunds matsmältning.
 • Immunity Boost Tabletter - 100 st/burk

  Immunity Boost Tabletter - 100 st/burk
  Den välsmakande tabletten Immunity Boost bidrar med naturliga ingredienser till ett starkare immunförsvar för hund. Ett behov att starkare immunförsvar kan exempelvis uppstå efter sjukdom, vid viktminskning och/eller mycket pälsfällning. Immunförsvaret kan också påverkas om hunden ofta befinner sig i stressande situationer. Colostrum/råmjölken i tabletten är fylld av immunoglobuliner som på ett naturligt sätt bidrar till ett förbättrat immunförsvar.    Immunity Boost rekommenderas till alla hundar oavsett ras eller storlek. Produkten rekommenderas särskilt till digivande tikar och valpar 4-12 veckor då deras immunförsvar är extra känsligt.  Stärker hundens immunförsvar Motverkar tidig pälsfällning Bidrar till välmående och välbefinnande Colostrum   Kalciumfosfat   Agrimos    Diglycerider från fettsyror   Magnesiumstearat     1 tablett per 10 kg kroppsvikt dagligen. Kan ges i samband med foder.    0-10 kg: 1 tabletter   10-20 kg: 2 tabletter    20-30 kg: 3 tabletter   >30 kg: 4 tabletter