Trixie hundprodukter

 • Trixie Plysch Igelkott 17 cm

  Trixie Plysch Igelkott 17 cm
  Egenskaper Trixies Plysch Igelkott kommer inte att sticka din hund när den vill leka med den, den vill ju bara vara bästa kompisar. Med pip ljud som gör den extra rolig att busa med. Storlek 17 cm.
 • Trixie TX1 Enkel Automatisk Foderautomat

  Trixie TX1 Enkel Automatisk Foderautomat
  Batteridriven foderautomat av plast som öppnas vid den tidpunkt du valt, upp till 48 timmar efter att du fyllt skålen. Praktiskt om din katt behöver mycket regelbunden utfodring (t.ex. vid viktnedgång eller sjukdom). Skålen kan användas både till torrfoder och våtfoder, tack vare det medföljande frysblocket som kan placeras under skålen. Skålen står stadigt då den har gummifötter som hindrar att den halkar runt. Enkel att rengöra!Rymmer cirka 300 ml.Mått: 27x24x7 cmFärg: Svart skål med grått lock.Drivs med 1 st AA batteri (ingår ej).
 • Trixie Klotång (12 cm)

  Trixie Klotång (12 cm)
      Egenskaper Trixie Klotång är en praktisk, behändig klotång i rostfritt stål med bekväma plasthandtag. Hundar och katters klor växer ständigt och de behöver hjälp på traven att klippa dessa, så att klorna inte blir för långa. Var försiktig så du inte klipper i pulpan, klipp hellre lite och ofta så riskerar du inte att klippa för mycket.
 • Trixie Klotång (16 cm)

  Trixie Klotång (16 cm)
      Egenskaper Trixie Klotång är en praktisk, behändig klotång i rostfritt stål med bekväma plasthandtag. Hundar och katters klor växer ständigt och de behöver hjälp på traven att klippa dessa, så att klorna inte blir för långa. Var försiktig så du inte klipper i pulpan, klipp hellre lite och ofta så riskerar du inte att klippa för mycket.
 • Trixie Klotång Giljotin

  Trixie Klotång Giljotin
  Egenskaper Trixie Klotång Giljotin är av rostfritt stål med bekväma plasthandtag att hålla i. En bra klotång som hjälper dig att hålla husdjurens klor i trim så dem inte växer och blir för långa. Se till att du inte klipper i pulpan, klipp hellre ofta och lite än att vänta så du måste klippa mycket på en gång. Storlek 14cm.
 • Trixie Tandborstset 4-pack

  Trixie Tandborstset 4-pack
  Trixie Tandborstset 4-pack
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XXL)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XXL)
  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XXL)
 • Hands-Freebälte Med Koppel Röd (S/M)

  Hands-Freebälte Med Koppel Röd (S/M)
  Bekvämt midjebälte av mjuk neopren och slitstark nylon med expanderkoppel. Perfekt för promenader, stavgång och joggingturer där du vill ha händerna fria. Med speciellt koppelsystem som fördelar vikten över midjan och ger mer rörelsefrihet. Kopplet är elastiskt för att dämpa eventuella ryck. Kopplet sitter fast i ett spänne som gör att du snabbt och enkel kan koppla loss hunden. På midjebältet sitter två D-ringar för fästsättning av bajspåshållare eller nycklar. Bältet är vadderat under bältesspännet baktill för komfort och har reflexer så ni syns bättre i mörkret. Midjebältet är 12 cm brett på sin bredaste punkt, och har en ställbar längd på 70-120 cm. Kopplet är 2,5 cm brett och 1-1,5 m långt.
 • Igelkottsboll Gummi

  Igelkottsboll Gummi
  En rolig, slitstark och robust igelkottsboll i TPR (gummi). Bollen har mjuka piggar och passar bra även för massage. Denna boll är också fri från ljud. Finns i två olika storlekar. OBS! Färg kan ej väljas, vid beställning skickas slumpmässig färg (grön eller orange).
 • Tandkräm, Köttsmak

  Tandkräm, Köttsmak
  Gör den regelbundna tandborsten till en mysig stund. Med Trixies smarriga tandkräm med köttsmak blir detta en god vana.För att undvika plackbildning som leder till tandsten och i sin tur till tandlossning, borsta dagligen och ge tuggben vid behov.
 • Frisbee (22 cm)

  Frisbee (22 cm)
  De flesta hundar älskar frisbees! De har ett helt annat rörelsemönster än bollar vilket leder till en roligare jakt. Denna frisbee är i hållbart gummi som tål mycket slit och släng. Perfekt att kasta, ha dragkamp med eller bara bära på. Materialet är dessutom skonsamt mot hundens tänder och tandkött vilket gör att hunden kan fånga den utan att skada sig. Den perfekta utomhusleksaken!Frisbeens diameter är 22 cm.Finns i flera färger och säljes osorterat.
 • Trixie Ryan Transportväska Svart (M)

  Trixie Ryan Transportväska Svart (M)
  Smidig transportväska för hundar och katter upp till 12 kg. En bekväm och funktionell transportväska tillverkad i nylon.För hundar och katter upp till 12 kg. Väskans vikt: 1,36 kgMått: 55 x 30 x 30 cm
 • Räv Långhalsad

  Räv Långhalsad
  En söt långhalsad räv i mjukt plyschtyg som piper, en rolig leksak för alla hundar, unga som gamla!
 • Leksak med Svans

  Leksak med Svans
  Latexleksak för hund föreställande ett bollformat djur med svans. Bolldelen piper när hunden biter på den, vilket alltid livar upp stämningen! Svansen gör leksaken lätt att kasta långt. Detta är alltså den perfekta leksaken för hunden som älskar pipleksaker och bollekar. Materialet håller för normal lek.Denna leksak säljes i mixade färger och utföranden.Diameter: 6 cm
 • Trixie Snacksorm

  Trixie Snacksorm
  Trixie Snacksorm är en leksak tillverkad i TPR-gummi med en öppning på undersidan som kan fyllas med foder, paté eller andra godsaker. Leksaken aktiverar hunden när den försöker slicka i sig det goda.
 • Trixie Snacky Aktivitetsboll (7 cm)

  Trixie Snacky Aktivitetsboll (7 cm)
  Trixie Snacky Aktivitetsboll (7 cm)
 • Igelkottsboll Gummi

  Igelkottsboll Gummi
  Igelkottsboll Gummi
 • Tuggben Med Lamm (13 cm)

  Tuggben Med Lamm (13 cm)
  Tuggben gjord av torkad råhud med lammfyllning. Utsökta ben med råhud och lammfyllning.Stimulerar din hunds tuggbehov och motverkar tristess.Finns i olika storlekar.Inget tillsatt socker. Tillverkade i EU.
 • Trixie Elegance Trolley Hundväska på Hjul 44x30x40 cm

  Trixie Elegance Trolley Hundväska på Hjul 44x30x40 cm
  Lyxig transportväska på hjul med många smarta funktioner. Gjord av stark nylon som är lätt att rengöra. Kan öppnas på sidan och mitt fram. Stoppad dyna som är uttagbar och tvättbar i 30 grader. Insytt kort koppel som hindrar hunden från att hoppa ut. Fickor för vattenflaska, godis osv. Utdragbart handtag. Mått: 44 x 30 x 40 cm
 • Trixie William Transportryggsäck Svart

  Trixie William Transportryggsäck Svart
  Egenskaper Trixie Transportryggsäck William är en smidig ryggsäck som gör det enklare för dig att bära ditt djur. Väskan hänger ergonomiskt på din rygg och kan användas för ex. en liten valp som inte kan gå så långt som du och den äldre hunden, mindre hundar som inte orkar gå så långt, katten eller det skadade djuret som ändå vill följa med på utflykten. Väskan har en anatomisk utformning med ett vadderat bakstycke och axelremmar samt ett inbyggt kort koppel så hunden inte rymmer från väskan. Passar för djur upp till 15 kg. Användning Transportryggsäck för hund och katt.
 • Trixie Plysch Älg

  Trixie Plysch Älg
  Egenskaper  Denna älg är en mindre modell av skogarnas konung, den mäter 42 cm. Perfekt så att din hund kan bära runt på den eller bara mysa med den efter en lång promenad. Älgen piper när hunden tuggar på den, skoj, och den är tillverkad i plysch och håller för normal lek. OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder, så det inte händer en olycka.
 • Trixie Dog Bäver Hundleksak (27 cm)

  Trixie Dog Bäver Hundleksak (27 cm)
  Trixie Dog Bäver Hundleksak (27 cm)
 • Trixie Elisa Transportväska Vit

  Trixie Elisa Transportväska Vit
  Trixie Elisa Transportväska Vit
 • Trixie Swobby Vattenskål

  Trixie Swobby Vattenskål
  Trixie Swobby Vattenskål är en praktiskt vattenskål som är designad för att minska spill och stänk.
 • Trixie Soft Klicker

  Trixie Soft Klicker
  Klicker "Soft" från Trixie har ett mjukare klickerljud som passar extra bra för inlärning hos valpar eller andra husdjur så som katter, kaniner och fåglar som kan vara känsliga. - Fästs enkelt vid handleden - Mjukt klickande ljud - Konsekvent ljud ger effektiv träning
 • Tubdispenser/Munstycke för Patétub

  Tubdispenser/Munstycke för Patétub
  Ett munstycke för godistuberna från Trixie, hjälper till att förhindra att hunden tuggar på godistuben och att tuben blir kladdig.
 • Trixie Ställbar Matbar

  Trixie Ställbar Matbar
  Trixie Ställbar Matbar gör matstunden behagligare och ergonomisk för din hund, eftersom korrekt hållning främjar en god matsmältning. Den är höj- och sänkbar med olika lägen för mat- eller vattenskål. Två rostfria skålar medföljer!
 • Trixie Tuggring

  Trixie Tuggring
  Tuggring
 • Täytetty pururulla Trixie (Bacon)

  Täytetty pururulla Trixie (Bacon)
  Täytetty pururulla Trixie (Bacon)
 • Trixie Santo Vital Hundbädd Konstläder Grå (M)

  Trixie Santo Vital Hundbädd Konstläder Grå (M)
  Egenskaper Santo Vital är en rejäl, slitstark men ändå bekväm hundbädd. Tillverkat i konstläder gör att den enkelt kan torkas av med en fuktig trasa om den skulle bli lite smutsig. Robust och bekväm bädd även för större hundar. Storlekar: Medium: 80 x 65cm Large: 100 x 80cm
 • Trixie Santo Vital Hundbädd Konstläder Grå (L)

  Trixie Santo Vital Hundbädd Konstläder Grå (L)
  Egenskaper Santo Vital är en rejäl, slitstark men ändå bekväm hundbädd. Tillverkat i konstläder gör att den enkelt kan torkas av med en fuktig trasa om den skulle bli lite smutsig. Robust och bekväm bädd även för större hundar. Storlekar: Medium: 80 x 65cm Large: 100 x 80cm
 • Trixie Valphalsband 6-pack (22 - 35 cm)

  Trixie Valphalsband 6-pack (22 - 35 cm)
  Egenskaper Sex stycken justerbara halsband i nylon. Enkla att ta av och på den lilla valpen med hjälp av spännerna. Vänjer även valpen från tidig ålder att ha halsband på sig. Användning Halsband för att skilja valparna åt i en kull.   
 • Trixie Eat on Feet Hundbar (2 x 600 ml / ø 15 cm)

  Trixie Eat on Feet Hundbar (2 x 600 ml / ø 15 cm)
    Hundbar med stativ som har gummerade fötter som gör att den står stabilt och ordentligt när din hund äter. Stativet gör att skålarna håller sig på plats under hela hundens måltid. Skålarna är tillverkade i keramik med symboler som visar i vilken av skålarna du ska servera foder i och vatten i. Stativet är pulverlackerat i svart. Går att diska i maskin. Storlek: 2 x 0,6 l / x 15 cm 
 • Täytetty pururulla Trixie (Komage)

  Täytetty pururulla Trixie (Komage)
  Täytetty pururulla Trixie (Komage)
 • Trixie Dog Matbar på fot (2 x 1,8 l)

  Trixie Dog Matbar på fot (2 x 1,8 l)
  Trixie Dog Matbar på fot (2 x 1,8 l)
 • Trixie Dog Matbar på fot (2 x 2.8 l)

  Trixie Dog Matbar på fot (2 x 2.8 l)
  Trixie Dog Matbar på fot (2 x 2.8 l)
 • Trixie Dog Matbar på fot (2x 4,5 l)

  Trixie Dog Matbar på fot (2x 4,5 l)
  Trixie Dog Matbar på fot (2x 4,5 l)
 • Trixie Klicker

  Trixie Klicker
  Trixie Klicker
 • Trixie Matskål Long-Ear Rostfri/Plast (Stål)

  Trixie Matskål Long-Ear Rostfri/Plast (Stål)
  Trixie Matskål Long-Ear Rostfri/Plast (Stål)
 • Trixie Hundpåsehållare Plastbenform (Plast)

  Trixie Hundpåsehållare Plastbenform (Plast)
  Trixie Hundpåsehållare Plastbenform (Plast)
 • Trixie Fingertandborstar 2-pack

  Trixie Fingertandborstar 2-pack
  Trixie Fingertandborstar 2-pack
 • Trixie Matskål Plast (250 ml)

  Trixie Matskål Plast (250 ml)
  Trixie Matskål Plast (250 ml)
 • Trixie Bajspåsar 4x20-pack (Plast)

  Trixie Bajspåsar 4x20-pack (Plast)
  Trixie Bajspåsar 4x20-pack (Plast)
 • Täytetty pururulla Trixie (Lax)

  Täytetty pururulla Trixie (Lax)
  Täytetty pururulla Trixie (Lax)
 • Trixie Klicker med Targetstick Snabbclip

  Trixie Klicker med Targetstick Snabbclip
  Trixie Klicker med Targetstick Snabbclip
 • Trixie Hundpåsehållare Polyester

  Trixie Hundpåsehållare Polyester
  Trixie Hundpåsehållare Polyester
 • Trixie Hundpåsehållare Nylon

  Trixie Hundpåsehållare Nylon
  Trixie Hundpåsehållare Nylon
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (S)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (S)
  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (S)
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (M)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (M)
  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (M)
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (L)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (L)
  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (L)
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XL)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XL)
  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XL)
 • Trixie Keramikskål Vit & Blå (350 ml)

  Trixie Keramikskål Vit & Blå (350 ml)
  Trixie Keramikskål Vit & Blå (350 ml)
 • Trixie Keramikskål Vit & Blå (2,25 l)

  Trixie Keramikskål Vit & Blå (2,25 l)
  Trixie Keramikskål Vit & Blå (2,25 l)
 • Trixie Keramikskål Vit & Blå (1 l)

  Trixie Keramikskål Vit & Blå (1 l)
  Trixie Keramikskål Vit & Blå (1 l)
 • Trixie Lovely Dog Skål Plast (600 ml)

  Trixie Lovely Dog Skål Plast (600 ml)
  Trixie Lovely Dog Skål Plast (600 ml)
 • Trixie Lovely Dog Skål Plast (900 ml)

  Trixie Lovely Dog Skål Plast (900 ml)
  Trixie Lovely Dog Skål Plast (900 ml)
 • Täytetty pururulla Trixie (Yoghurt)

  Täytetty pururulla Trixie (Yoghurt)
  Täytetty pururulla Trixie (Yoghurt)
 • Trixie Lino Vital Hundbädd Svart & Grå (M)

  Trixie Lino Vital Hundbädd Svart & Grå (M)
  Trixie Lino Vital Hundbädd Svart & Grå (M)
 • Trixie Lino Vital Hundbädd Svart & Grå (L)

  Trixie Lino Vital Hundbädd Svart & Grå (L)
  Trixie Lino Vital Hundbädd Svart & Grå (L)
 • Trixie Älg Hundleksak (15 cm)

  Trixie Älg Hundleksak (15 cm)
  Älg med roligt djurläte - en uppskattad leksak för din hund. Prisvärd leksak!Älg i plysch, 15 cm stor.Med pip.
 • Trixie Snacky Aktivitetsboll (11 cm)

  Trixie Snacky Aktivitetsboll (11 cm)
  Trixie Snacky Aktivitetsboll (11 cm)
 • Dog Activity Godisväska för bälte

  Dog Activity Godisväska för bälte
  Godisväska i nylon
 • Vattenflaska Dog on Tour

  Vattenflaska Dog on Tour
  Smart vattenflaska med skål, perfekt när du ska resa med din hund!- Alltid rent vatten till hands- Smidig- Hakas fast för fullrörlighetVattenskål:- Fylls enkelt närflaskan öppnas- Löstagbar axelrem- Flera färgerRymmer 0,25 L
 • Ryggsäck Connor

  Ryggsäck Connor
  Smidig ryggsäck som gör det lättare att bära hunden eller katten. Perfekt när du har en liten valp som inte orkar gå långa promenader och måste gå ut med den vuxna hunden!• nylon• ryggsäck och väska i ett• kan öppnas framtill och på sidan• med extra framficka• justerbara axelband• inbyggt kort koppel förhindrar djuret från att hoppa ur• med nätinlägg för bra luftcirkulation• luckor i ryggen för fastsättning av säkerhetssele• enkel att rengöraMått 44 x 30 x 21 cmUpp till 8 kgFärg: svart/blå
 • Burklock Plast

  Burklock Plast
  Smart och smidigt burklock som hjälper till att hålla maten fräsch längre.
 • Godisväska

  Godisväska
  Smidig godisväska i nylon med hake att fästa på exempelvis koppel, bälte eller jacka.En godisväska som gör att du slipper ha hela jackfickan full med hundgodis.Enkel att tvätta och hålla ren.Säljs i osorterade färger.
 • Trixie Trolley

  Trixie Trolley
  Trixie Trolley är en kraftfull nylonväska som passar perfekt på bland annat tågresan med djur. Väskan kan rullas med hjälp av den fyra hjulen eller som en väska genom att ta bort underredet på hjul.
 • Klicker med Armrem

  Klicker med Armrem
  Klicker "Soft" på band med snabbclip - Belöning och motivation i form av ett mjukt klickande ljud. - Denna "mjuka" klicker lämpar sig bra vid inlärning hos valpar och/eller känsliga husdjur som katter och kaniner. - Fästes enkelt vid handleden.
 • Flip Board aktiveringsleksak

  Flip Board aktiveringsleksak
  Utmana din hund med en aktivitetsleksak! Ett roligt och utmanande spel för den vana spelaren.Alla hundar har ett behov att få arbeta med något. Genom att ge hunden bra aktivering kan man undvika att den utvecklar problembeteenden. Mental träning är minst lika viktig som fysisk träning. - Nivå 2- passar speciellt bra till små hundar- genom att använda olika tekniker får hunden fram godbitar som ligger i fördjupningarna- spelbräde med 2 koner och fördjupningar, uppfällbara luckor och skjutluckor- plast- halkfri tack vare gummifötter- inklusive instruktionshäfte med tips och tricks för optimal träning- tål maskindisk- mått: ca 23 cm i diameter SvårighetsgraderNivå 1: För nybörjareNivå 2: För vana spelareNivå 3: För rutinerade spelare
 • Mini Mover aktiveringsleksak

  Mini Mover aktiveringsleksak
  Utmana din hund med en aktivitetsleksak! Ett roligt och utmanande spel för proffset.Alla hundar har ett behov att få arbeta med något. Genom att ge hunden bra aktivering kan man undvika att den utvecklar problembeteenden. Mental träning är minst lika viktig som fysisk träning. - Nivå 3- utmanande spel för proffs- passar även bra till små hundar- hunden måste öppna lådorna med hjälp av öglorna eller flytta konerna och skjutlocken för att få sin godbit- spelbräde med 2 koner, fördjupningar och skjutlock- höj svårighetsgraden genom att använda konerna som stoppar- plast- halkfri tack vare gummifötter- inklusive instruktionshäfte med tips och tricks för optimal träning- tål maskindisk- Mått: 25x20 cm SvårighetsgraderNivå 1: För nybörjareNivå 2: För vana spelareNivå 3: För rutinerade spelare
 • Frisbee (18 cm)

  Frisbee (18 cm)
  De flesta hundar älskar frisbees! De har ett helt annat rörelsemönster än bollar vilket leder till en roligare jakt. Denna frisbee är i hållbart gummi som tål mycket slit och släng. Perfekt att kasta, ha dragkamp med eller bara bära på. Materialet är dessutom skonsamt mot hundens tänder och tandkött vilket gör att hunden kan fånga den utan att skada sig. Den perfekta utomhusleksaken!Frisbeens diameter är 22 cm.Finns i flera färger och säljes osorterat.
 • Princess Dog Keramikskål Rosa (180 ml / ø 120 mm)

  Princess Dog Keramikskål Rosa (180 ml / ø 120 mm)
  Vacker keramikskål till din prinsessa! Skålen är en riktig kronjuvel i ditt kök med sin vackra design. Den är rosa med vita och svarta detaljer. På sidan sitter ett tryck med en prinsesskrona och texten "Dog Princess". Skålen är 20 cm i diameter och rymmer cirka 1 liter.
 • Soft Snack Bony Mix Plasthink

  Soft Snack Bony Mix Plasthink
  Belöningssnacks för hundar i smart förslutningsbar hink. - Innehåller endast 4% fett- med smak av kyckling, lamm och lax- passar bra till små hundar och valpar- inget tillsatt socker- återförslutningsbar förpackning- Tillverkade i EU
 • Soft Snack Happy Hearts Plasthink

  Soft Snack Happy Hearts Plasthink
  Belöningssnacks för hundar i smart förslutningsbar hink. - Innehåller endast 4% fett- med smak av kyckling, lamm och lax- passar bra till små hundar och valpar- inget tillsatt socker- återförslutningsbar förpackning- Tillverkade i EU
 • Trainer Snack Mini Bones Plasthink

  Trainer Snack Mini Bones Plasthink
  Belöningssnacks för hundar i smart förslutningsbar hink. - Innehåller endast 4% fett- med smak av kyckling, lamm och lax- passar bra till små hundar och valpar- inget tillsatt socker- återförslutningsbar förpackning- Tillverkade i EU
 • Trainer Snack Mini Hearts Plasthink

  Trainer Snack Mini Hearts Plasthink
  Belöningssnacks för hundar i smart förslutningsbar hink. - Innehåller endast 4% fett- med smak av kyckling, lamm och lax- passar bra till små hundar och valpar- inget tillsatt socker- återförslutningsbar förpackning- Tillverkade i EU
 • Princess Dog Keramikskål Rosa (450 ml / ø 160 mm)

  Princess Dog Keramikskål Rosa (450 ml / ø 160 mm)
  Vacker keramikskål till din prinsessa! Skålen är en riktig kronjuvel i ditt kök med sin vackra design. Den är rosa med vita och svarta detaljer. På sidan sitter ett tryck med en prinsesskrona och texten "Dog Princess". Skålen är 20 cm i diameter och rymmer cirka 1 liter.
 • Be Nordic Repboll (M)

  Be Nordic Repboll (M)
  Be Nordic Repboll är en snygg och slittålig repboll tillverkad av polyester/bomull. Finns i två storlekar.
 • Be Nordic Repboll med Handtag (M)

  Be Nordic Repboll med Handtag (M)
  Be Nordic Repboll är en snygg och slittålig repboll med handtag tillverkad av polyester/bomull. Finns i två storlekar.
 • Be Nordic Repboll med Handtag (L)

  Be Nordic Repboll med Handtag (L)
  Be Nordic Repboll är en snygg och slittålig repboll med handtag tillverkad av polyester/bomull. Finns i två storlekar.
 • Klicker/Clicker

  Klicker/Clicker
  Klicker med konsekvent ljud. Alltid till hands på grund av fingerfäste. Används vid träning och dressyr för att förstärka korrekt beteende. Lämplig för hundar, katter, kaniner och fåglar. Säljs i blandade färger.Häfte på engelska med tips och tricks för optimal träning medföljer.
 • Eat on Feet Matbar, skrammelfri, 2 x 0,25 l/ø 11 cm (10 cm)

  Eat on Feet Matbar, skrammelfri, 2 x 0,25 l/ø 11 cm (10 cm)
  Stilren matbar med två rostfria skålar. 2 rostfria skålar med stativ Pulverlackerad metallstativ, svart Halkfri tack vare gummifötter Finns i olika storlekar.
 • Eat on Feet Matbar, skrammelfri, 2 x 0,25 l/ø 11 cm (12 cm)

  Eat on Feet Matbar, skrammelfri, 2 x 0,25 l/ø 11 cm (12 cm)
  Stilren matbar med två rostfria skålar. 2 rostfria skålar med stativ Pulverlackerad metallstativ, svart Halkfri tack vare gummifötter Finns i olika storlekar.
 • Tandkräm, Mintsmak

  Tandkräm, Mintsmak
  Tandvård har aldrig varit lättare! - Behaglig smak och tillsatt benmjöl för enklare tandvård- Förebygger tandsten
 • Teddyben Leksak med Pip

  Teddyben Leksak med Pip
  Mjuk hundleksak i teddy med pip. En rolig leksak som piper när din hund tuggar på den.Mått: ca 20 cm
 • Visselpipa i Horn 2-tons (6,5 cm)

  Visselpipa i Horn 2-tons (6,5 cm)
  2-tons visselpipa i snyggt och stilrent horn.- Två olika toner: Visselpipaton och drillton- Idealisk för träning och jakt- Lämplig för långa avstånd- Med läderband
 • Visselpipa i Horn 2-tons (9 cm)

  Visselpipa i Horn 2-tons (9 cm)
  2-tons visselpipa i snyggt och stilrent horn.- Två olika toner: Visselpipaton och drillton- Idealisk för träning och jakt- Lämplig för långa avstånd- Med läderband
 • Pressade Tuggben

  Pressade Tuggben
  Pressade hundtugg av råhud.Perfekt för din hunds dagliga tand-och munhygien samt för att motverka tristess. Finns i flera olika storlekar.
 • Överljudsvisselpipa, 5 cm

  Överljudsvisselpipa, 5 cm
  Visselpipa med överljud som låter lågt i våra öron, men som hundar hör utmärkt även på långt håll. Visselpipan har en ring som gör att den kan fästas på nyckelknippa eller liknande. Tillverkad i metall med silverfärg.6 cm lång Varför använda visselpipa?Visselpipa är ett mycket användbart redskap vid hundträning och framförallt vid inkallning. Ett vanligt inkallningsord exv "Hit!" eller "Kom!" kan givetvis fungera lika bra men med visselpipan är det lättare att vara konsekvent. Vi rekommenderar att använda belöningsbaserade metoder och lära hunden att visselpipan betyder "kom hit direkt så fort du bara kan så får du en toppenkul belöning". Såhär skulle du förslagsvis kunna gå tillväga:1. Lär hunden att visselpipan är något positivt. Vissla och bel
 • Drinking Fountain Vital Flow

  Drinking Fountain Vital Flow
  Vattenfontän i keramik som förser djuret med färskt rinnande vatten!Fontänen kan både ge bubblande eller stilla vatten från skålen och det rinnande vattnet uppmanar djuret till att dricka. Fontänen gör vattnet syrerikt och håller det kallt och friskt genom cirkulation. Filtret i fontänen rensar vattnet och skyddar pumpen. Flödet på vattnet går att justera och fontänen håller sig nästan ljudlös tack vare en tystgående pump.Stabil pump med låg strömförbrukning.
 • Filter till Drinking Fountain Vital Flow

  Filter till Drinking Fountain Vital Flow
  Ett filter som passar till Drinking Fountain Vital Flow (artikelnummer 24466).
 • Trixie Knutboll Gummi

  Trixie Knutboll Gummi
  En rolig, slitstark och robust knutboll gjord av naturgummi. Funkar för alla storlekar, valp som vuxen. Dess form gör den oförutsägbar åt vilket håll den kommer att studsa.
 • Cookie Snack Giants med Lamm

  Cookie Snack Giants med Lamm
  Egenskaper Cookie Snack Giants med Lamm är hundkex med lammsmak. En utmärkt belöning vid hundträning. Enkla att dela för önskad storlek. Kexen kommer i en smart återförslutningsbar burk. Användning Belöningsgodis med lammsmak.
 • Kanin Gosedjur

  Kanin Gosedjur
  En urgullig och gosig kanin i plysch. Kanin har en pip i sig som avger ett mjukt ljud, prassliga öron och en hjärtformad rosa nos.
 • Keramikskål med Gummibotten (M)

  Keramikskål med Gummibotten (M)
  Egenskaper En mycket snygg och tidlös design som passar i de flesta hem. Skålen blir både en snygg inredningsdetalj och förser din hund med mat och vatten.Tack vare den gummiklädda botten så förhindras att skålen glider omkring. Skålen är tillverkad i keramik med en lackerad snygg in- och utsida i grått. En skål som tål maskindisk. Finns i två storlekar. Användning Tålig och snygg matskål som kan maskindiskas
 • Keramikskål med Gummibotten (L)

  Keramikskål med Gummibotten (L)
  Egenskaper En mycket snygg och tidlös design som passar i de flesta hem. Skålen blir både en snygg inredningsdetalj och förser din hund med mat och vatten.Tack vare den gummiklädda botten så förhindras att skålen glider omkring. Skålen är tillverkad i keramik med en lackerad snygg in- och utsida i grått. En skål som tål maskindisk. Finns i två storlekar. Användning Tålig och snygg matskål som kan maskindiskas
 • Trixie Snacksorm Hopringlad

  Trixie Snacksorm Hopringlad
  Trixie Snacksorm Hopringlad är en leksak tillverkad i TPR-gummi med en öppning på undersidan som kan fyllas med foder, paté eller andra godsaker. Leksaken aktiverar hunden när den försöker slicka i sig det goda.
 • 2Pets Tuggring 15cm

  2Pets Tuggring 15cm
  Tuggring i råhud som motverkar tandsten och sysselsätter din hund.
 • 2Pets Tuggring Vit 15cm

  2Pets Tuggring Vit 15cm
  Tuggring i råhud som motverkar tandsten och sysselsätter din hund.
 • Nallebjörn Gosedjur

  Nallebjörn Gosedjur
  En urgullig och gosig nallebjörn i plysch. Björnen har en pip i sig som avger ett mjukt och lockande ljud.
 • Trixie Snacky Aktivitetsboll (6 cm)

  Trixie Snacky Aktivitetsboll (6 cm)
  Trixie Snacky Aktivitetsboll (6 cm)
 • Trixie Snacky Aktivitetsboll (9 cm)

  Trixie Snacky Aktivitetsboll (9 cm)
  Trixie Snacky Aktivitetsboll (9 cm)
 • Burklock Plast

  Burklock Plast
  Burklock Plast
 • Trixie Vinyl hedgehog ball

  Trixie Vinyl hedgehog ball
  Kul boll från TrixieEn igelkottsboll i plast. Kul att leka med, att jaga, att smyga på och att attackera. Hållbar plast och festliga färger. Storlek: 3 cm.
 • Leksak Latexgris med Ljud (10 cm)

  Leksak Latexgris med Ljud (10 cm)
  Egenskaper En rolig leksak i form av en gris för alla lekglada hundar att tugga på, springa, hämta och bära omkrig på. Levereras i slumpmässigt vald färg. OBS! du kan själv inte välja färg vid beställning. Finns i 2 storlekar.
 • Lexi Rostfri Skål Hög (Medium)

  Lexi Rostfri Skål Hög (Medium)
  Höga matskålar av rostfritt stål som passar till Matbar Lexi.
 • Lexi Rostfri Skål Hög (Large)

  Lexi Rostfri Skål Hög (Large)
  Höga matskålar av rostfritt stål som passar till Matbar Lexi.
 • Trixie Denta Fun Tuggring Mint

  Trixie Denta Fun Tuggring Mint
  En tuggring tillverkad av naturgummi med mintsmak. En rolig leksak som ger din hund meningsfull sysselsättning och dessutom masserar tandköttet. Pefekt för valpar med kliande tänder! Storlek: 12 cm
 • Leksak Latexgris med Ljud (21 cm)

  Leksak Latexgris med Ljud (21 cm)
  Egenskaper En rolig leksak i form av en gris för alla lekglada hundar att tugga på, springa, hämta och bära omkrig på. Levereras i slumpmässigt vald färg. OBS! du kan själv inte välja färg vid beställning. Finns i 2 storlekar.
 • Trixie Plyschleksak Gam

  Trixie Plyschleksak Gam
  Egenskaper Trixie Plyschleksak Gam kommer bli din hunds bästa kompis. Med pipljud som gör den extra spännande att leka med. Storlek 32 cm. OBS! Vissa av våra husdjur är starkare än man tror, Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle gå sönder så det inte händer en olycka.
 • Trixie Gam Elfriede

  Trixie Gam Elfriede
  Egenskaper Trixie Gam Elfriede är tillverkad i plysch och den låter även när hunden leker med den. Kommer Elfriede och just din hund att bli bästa lekkamrater? OBS! Vissa av våra husdjur är starkare än man tror. Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder så det inte händer en olycka.
 • Trixie Plyschleksak Höna

  Trixie Plyschleksak Höna
  Egenskaper Trixie Plyschleksak Höna, kommer denna göra att hunden din får pippi? En långhalsad, mjuk höna i plysch som dessutom piper när hunden biter tag om den. Storlek 48 cm. OBS! Våra sällskapsdjur är starkare än man tror. Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med olika leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder, så det inte händer en olycka.
 • Trixie Flytande Boll/Rep (4,5 cm)

  Trixie Flytande Boll/Rep (4,5 cm)
  Egenskaper Trixie Flytande Boll/Rep kan fungera perfekt som belöning när man är ute på ett träningspass. Repet på bollen gör att du kan få iväg bollen extra långt när du slänger iväg den ut i vattnet, på fältet eller i det höga gräset. Tillverkad i väldigt tåligt material med små, runda piggar på bollen som gör att din hund får ett bra grepp om den. Bollen är cirka 7 cm i diameter och totallängd är 35 cm.
 • Trixie Flytande Boll/Rep (7 cm)

  Trixie Flytande Boll/Rep (7 cm)
  Egenskaper Trixie Flytande Boll/Rep kan fungera perfekt som belöning när man är ute på ett träningspass. Repet på bollen gör att du kan få iväg bollen extra långt när du slänger iväg den ut i vattnet, på fältet eller i det höga gräset. Tillverkad i väldigt tåligt material med små, runda piggar på bollen som gör att din hund får ett bra grepp om den. Bollen är cirka 7 cm i diameter och totallängd är 35 cm.
 • Trixie Dog Gummiboll (5 cm)

  Trixie Dog Gummiboll (5 cm)
  Trixie Dog Gummiboll (5 cm)
 • Trixie Dog Gummiboll (6 cm)

  Trixie Dog Gummiboll (6 cm)
  Trixie Dog Gummiboll (6 cm)
 • Trixie Dog Gummiboll (7 cm)

  Trixie Dog Gummiboll (7 cm)
  Trixie Dog Gummiboll (7 cm)
 • Trixie Dog Bäver Hundleksak (40 cm)

  Trixie Dog Bäver Hundleksak (40 cm)
  Trixie Dog Bäver Hundleksak (40 cm)
 • Trixie Dog Snacky Godisboll 7 cm

  Trixie Dog Snacky Godisboll 7 cm
  Trixie Dog Snacky Godisboll 7 cm
 • Trixie Ekorre 9 cm

  Trixie Ekorre 9 cm
  Trixie Ekorre 9 cm
 • Trixie Struts 5,5 cm

  Trixie Struts 5,5 cm
  Trixie Struts 5,5 cm
 • Trixie Kub med 4 bollar

  Trixie Kub med 4 bollar
  Trixie Kub med 4 bollar
 • Trixie Jordekorre 28 cm

  Trixie Jordekorre 28 cm
  Trixie Jordekorre 28 cm
 • Trixie Ekorre 24 cm

  Trixie Ekorre 24 cm
  Trixie Ekorre 24 cm
 • Trixie Dog Aktivitetsboll 11 cm

  Trixie Dog Aktivitetsboll 11 cm
  Trixie Dog Aktivitetsboll 11 cm
 • Trixie Dog Gamle Box Aktivitetspel

  Trixie Dog Gamle Box Aktivitetspel
  Trixie Dog Gamle Box Aktivitetspel
 • Trixie Dog Turn Around Aktivitetsspel

  Trixie Dog Turn Around Aktivitetsspel
  Trixie Dog Turn Around Aktivitetsspel
 • Trixie Dog Snack Roll Aktivitetsleksak

  Trixie Dog Snack Roll Aktivitetsleksak
  Trixie Dog Snack Roll Aktivitetsleksak
 • Trixie Klotång (12 cm)

  Trixie Klotång (12 cm)
   EgenskaperTrixie Klotång är en praktisk, behändig klotång i rostfritt stål med bekväma plasthandtag. Hundar och katters klor växer ständigt och de behöver hjälp på traven att klippa dessa, så att klorna inte blir för långa.Var försiktig så du inte klipper i pulpan, klipp hellre lite och ofta så riskerar du inte att klippa för mycket.
 • Trixie Klotång (16 cm)

  Trixie Klotång (16 cm)
   EgenskaperTrixie Klotång är en praktisk, behändig klotång i rostfritt stål med bekväma plasthandtag. Hundar och katters klor växer ständigt och de behöver hjälp på traven att klippa dessa, så att klorna inte blir för långa.Var försiktig så du inte klipper i pulpan, klipp hellre lite och ofta så riskerar du inte att klippa för mycket.
 • Täytetty pururulla Trixie (Bacon)

  Täytetty pururulla Trixie (Bacon)
 • Täytetty pururulla Trixie (Komage)

  Täytetty pururulla Trixie (Komage)
 • Trixie Dog Gummiboll (5 cm)

  Trixie Dog Gummiboll (5 cm)
 • Trixie Dog Gummiboll (6 cm)

  Trixie Dog Gummiboll (6 cm)
 • Trixie Dog Gummiboll (7 cm)

  Trixie Dog Gummiboll (7 cm)
 • Trixie Flytande Boll/Rep (4,5 cm)

  Trixie Flytande Boll/Rep (4,5 cm)
  EgenskaperTrixie Flytande Boll/Rep kan fungera perfekt som belöning när man är ute på ett träningspass. Repet på bollen gör att du kan få iväg bollen extra långt när du slänger iväg den ut i vattnet, på fältet eller i det höga gräset. Tillverkad i väldigt tåligt material med små, runda piggar på bollen som gör att din hund får ett bra grepp om den. Bollen är cirka 7 cm i diameter och totallängd är 35 cm.
 • Trixie Flytande Boll/Rep (7 cm)

  Trixie Flytande Boll/Rep (7 cm)
  EgenskaperTrixie Flytande Boll/Rep kan fungera perfekt som belöning när man är ute på ett träningspass. Repet på bollen gör att du kan få iväg bollen extra långt när du slänger iväg den ut i vattnet, på fältet eller i det höga gräset. Tillverkad i väldigt tåligt material med små, runda piggar på bollen som gör att din hund får ett bra grepp om den. Bollen är cirka 7 cm i diameter och totallängd är 35 cm.
 • Trixie Valphalsband 6-pack (22 - 35 cm)

  Trixie Valphalsband 6-pack (22 - 35 cm)
  EgenskaperSex stycken justerbara halsband i nylon. Enkla att ta av och på den lilla valpen med hjälp av spännerna. Vänjer även valpen från tidig ålder att ha halsband på sig.AnvändningHalsband för att skilja valparna åt i en kull.   
 • Trixie Matskål Plast (250 ml)

  Trixie Matskål Plast (250 ml)
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XXL)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XXL)
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (S)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (S)
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (M)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (M)
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (L)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (L)
 • Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XL)

  Trixie Hundsko Neopren 2-pack (XL)
 • Trixie Dog Borste Dubbelsidig Triangel (6 cm)

  Trixie Dog Borste Dubbelsidig Triangel (6 cm)
 • Trixie Eat on Feet Hundbar (2 x 600 ml / ø 15 cm)

  Trixie Eat on Feet Hundbar (2 x 600 ml / ø 15 cm)
  Hundbar med stativ som har gummerade fötter som gör att den står stabilt och ordentligt när din hund äter. Stativet gör att skålarna håller sig på plats under hela hundens måltid. Skålarna är tillverkade i keramik med symboler som visar i vilken av skålarna du ska servera foder i och vatten i. Stativet är pulverlackerat i svart. Går att diska i maskin.Storlek:2 x 0,6 l / x 15 cm 
 • Trixie Eat on Feet Hundbar (2 x 1.6 l / ø 20 cm)

  Trixie Eat on Feet Hundbar (2 x 1.6 l / ø 20 cm)
  Hundbar med stativ som har gummerade fötter som gör att den står stabilt och ordentligt när din hund äter. Stativet gör att skålarna håller sig på plats under hela hundens måltid. Skålarna är tillverkade i keramik med symboler som visar i vilken av skålarna du ska servera foder i och vatten i. Stativet är pulverlackerat i svart. Går att diska i maskin.Storlek:2 x 0,6 l / x 15 cm 
 • Trixie Dog Matbar på fot (2 x 1,8 l)

  Trixie Dog Matbar på fot (2 x 1,8 l)
 • Trixie Dog Matbar på fot (2 x 2.8 l)

  Trixie Dog Matbar på fot (2 x 2.8 l)
 • Trixie Dog Matbar på fot (2x 4,5 l)

  Trixie Dog Matbar på fot (2x 4,5 l)
 • Hands-Freebälte Med Koppel Röd (S/M)

  Hands-Freebälte Med Koppel Röd (S/M)
  Hands-Freebälte Med Koppel RödHands-freebälte och koppel av nylon och neopren, som passar för små och medelstora raser.Bältet är perfekt för att avlasta dina händer under promenader, exempelvis om du behöver hålla i en annan hunds koppel, eller om du gillar stavgång! Kopplet är även utrustat med ett handtag så att du kan använda det som vanligt koppel när du vill.Bältet går att justera från 60 till 130 cm och är 2,5 cm brett.
 • Trixie Klicker

  Trixie Klicker
 • Trixie Snacky Aktivitetsboll (6 cm)

  Trixie Snacky Aktivitetsboll (6 cm)
  EgenskaperTillverkad av naturgummi och den studsar och rullar tyst. Bollen finns i olika storlekar och varje storlek är en egen färg.Röd 6 cmOrange 7 cmBlå 9 cmGrön 11 cmAnvändningSnacksboll till hundar
 • Trixie Snacky Aktivitetsboll (7 cm)

  Trixie Snacky Aktivitetsboll (7 cm)
  EgenskaperTillverkad av naturgummi och den studsar och rullar tyst. Bollen finns i olika storlekar och varje storlek är en egen färg.Röd 6 cmOrange 7 cmBlå 9 cmGrön 11 cmAnvändningSnacksboll till hundar
 • Trixie Snacky Aktivitetsboll (9 cm)

  Trixie Snacky Aktivitetsboll (9 cm)
  EgenskaperTillverkad av naturgummi och den studsar och rullar tyst. Bollen finns i olika storlekar och varje storlek är en egen färg.Röd 6 cmOrange 7 cmBlå 9 cmGrön 11 cmAnvändningSnacksboll till hundar
 • Trixie Snacky Aktivitetsboll (11 cm)

  Trixie Snacky Aktivitetsboll (11 cm)
  EgenskaperTillverkad av naturgummi och den studsar och rullar tyst. Bollen finns i olika storlekar och varje storlek är en egen färg.Röd 6 cmOrange 7 cmBlå 9 cmGrön 11 cmAnvändningSnacksboll till hundar
 • Trixie Solitaire Aktivitetspel

  Trixie Solitaire Aktivitetspel
  EgenskaperEtt aktiveringsspel för hundar med sju kupor som står på en bräda. Det gäller för hunden att lista ut hur den ska få ut godbitarna ur kuporna. Spelet ger hunden både fysisk träning och mental stimulans när den leker med denna.Spelet passar bäst till mindre hundar och en broschyr med tricks och tips för olika träningar medföljer. Gummifötter under gör att spelet håller sig på plats på golvet.
 • Trixie Denta Fun Tuggring Mint

  Trixie Denta Fun Tuggring Mint
  En tuggring tillverkad av naturgummi med mintsmak. En rolig leksak som ger din hund meningsfull sysselsättning och dessutom masserar tandköttet. Pefekt för valpar med kliande tänder!Storlek: 12 cm
 • Trixie Bajspåsar med handtag 3x15-pack

  Trixie Bajspåsar med handtag 3x15-pack
 • Igelkottsboll Gummi

  Igelkottsboll Gummi
  En rolig, slitstark och robust igelkottsboll i TPR (gummi). Bollen har mjuka piggar och passar bra även för massage. Denna boll är också fri från ljud. Finns i två olika storlekar. OBS! Färg kan ej väljas, vid beställning skickas slumpmässig färg (grön eller orange).Användning Rolig leksak med mjuka piggar.
 • Vattenflaska Dog on Tour

  Vattenflaska Dog on Tour
  EgenskaperNär flaskan öppnas fylls vattenskålen och hunden får tillgång till färskt vatten. Praktiskt att ta med på ex. promenaden, träning eller en lång biltur. Vattenflaskan har en löstagbar axelrem för att lätt kunna bära med sig. Levereras i slumpmässigt vald färg.Rymmer 0,5 L.AnvändningMedtagbar vattenflaska och skål i ett.
 • Trixie Dog Snacky Godisboll 7 cm

  Trixie Dog Snacky Godisboll 7 cm
 • Trixie Matskål Long-Ear Rostfri/Plast (Stål)

  Trixie Matskål Long-Ear Rostfri/Plast (Stål)
 • Trixie Hundpåsehållare Plastbenform (Plast)

  Trixie Hundpåsehållare Plastbenform (Plast)
 • Trixie Hundgrind Vit

  Trixie Hundgrind Vit
 • Trixie Dog Borste Dubbelsidig

  Trixie Dog Borste Dubbelsidig
 • Trixie Dog Borste Mjuk 5x18 cm

  Trixie Dog Borste Mjuk 5x18 cm
 • Trixie Luddborste Dubbelsidig Svart/Röd

  Trixie Luddborste Dubbelsidig Svart/Röd
 • Trixie Klotång Giljotin

  Trixie Klotång Giljotin
  EgenskaperTrixie Klotång Giljotin är av rostfritt stål med bekväma plasthandtag att hålla i. En bra klotång som hjälper dig att hålla husdjurens klor i trim så dem inte växer och blir för långa. Se till att du inte klipper i pulpan, klipp hellre ofta och lite än att vänta så du måste klippa mycket på en gång. Storlek 14cm.
 • Burklock Plast

  Burklock Plast
  EgenskaperSmart och smidigt burklock som passar till de flesta burkar och konserver. Locket håller maten fräsch längre och diskas enkelt av för hand eller i diskmaskin.Finns i två olika storlekar och kommer i olika färger.AnvändningBurklock till burkar och konserver
 • Burklock Plast

  Burklock Plast
  EgenskaperSmart och smidigt burklock som passar till de flesta burkar och konserver. Locket håller maten fräsch längre och diskas enkelt av för hand eller i diskmaskin.Finns i två olika storlekar och kommer i olika färger.AnvändningBurklock till burkar och konserver
 • Trixie Vinyl hedgehog ball

  Trixie Vinyl hedgehog ball
  Kul boll från TrixieEn igelkottsboll i plast. Kul att leka med, att jaga, att smyga på och att attackera. Hållbar plast och festliga färger. Storlek: 3 cm.
 • Trixie Dog Aktivitetsboll 11 cm

  Trixie Dog Aktivitetsboll 11 cm
 • Trixie Dog Gamle Box Aktivitetspel

  Trixie Dog Gamle Box Aktivitetspel
 • Trixie Swobby Vattenskål

  Trixie Swobby Vattenskål
  EgenskaperTrixie Swobby Vattenskål säljs i osorterade färger.AnvändningVattenskål för hund.
 • Trixie Bajspåsar 4x20-pack (Plast)

  Trixie Bajspåsar 4x20-pack (Plast)
 • Täytetty pururulla Trixie (Lax)

  Täytetty pururulla Trixie (Lax)
 • Leksak Latexgris med Ljud (10 cm)

  Leksak Latexgris med Ljud (10 cm)
  EgenskaperEn rolig leksak i form av en gris för alla lekglada hundar att tugga på, springa, hämta och bära omkrig på. Levereras i slumpmässigt vald färg. OBS! du kan själv inte välja färg vid beställning.Finns i 2 storlekar.
 • Trixie Klicker med Targetstick Snabbclip

  Trixie Klicker med Targetstick Snabbclip
 • Trixie Dog Turn Around Aktivitetsspel

  Trixie Dog Turn Around Aktivitetsspel
 • Leksak Latexgris med Ljud (21 cm)

  Leksak Latexgris med Ljud (21 cm)
  EgenskaperEn rolig leksak i form av en gris för alla lekglada hundar att tugga på, springa, hämta och bära omkrig på. Levereras i slumpmässigt vald färg. OBS! du kan själv inte välja färg vid beställning.Finns i 2 storlekar.
 • Trixie Tandvårdssett med tandkräm och tandborste

  Trixie Tandvårdssett med tandkräm och tandborste
  EgenskaperAtt hålla hundens tänder och tandkött rena är bland det viktigaste för djurets hälsa och livslängd. Tänderna bör borstas dagligen i kombination med ett bra foder och tuggben. Detta tandvårdssett innehåller:1 tandkräm med mintsmak1 fingertandborste1 massagetandborste1 dubbelsidig tandborste med 2 olika borsthuvuden; stort för framtänder och litet för kindtänderAnvändningTandvårdsset för hund 
 • Trixie Dog Snack Roll Aktivitetsleksak

  Trixie Dog Snack Roll Aktivitetsleksak
 • Trixie Hundpåsehållare Polyester

  Trixie Hundpåsehållare Polyester
 • Trixie Hundpåsehållare Nylon

  Trixie Hundpåsehållare Nylon
 • Trixie Keramikskål Vit & Blå (350 ml)

  Trixie Keramikskål Vit & Blå (350 ml)
  Trixie Keramikskål Vit & BlåDenna stilrena keramikskålen med krämvit utsida och blå insida gör sig bra i de flesta hem. Den passar både hundar och katter, och både för vatten och foder!Skålen är tillverkad av glaserad keramik vilket gör att den tål maskindisk - praktiskt!Trixie Keramikskål Vit & Blå finns i tre olika storlekar:350 ml - diameter 12 cm1 liter - diameter 18 cm2,3 liter - diameter 23 cm
 • Trixie Keramikskål Vit & Blå (2,25 l)

  Trixie Keramikskål Vit & Blå (2,25 l)
  Trixie Keramikskål Vit & BlåDenna stilrena keramikskålen med krämvit utsida och blå insida gör sig bra i de flesta hem. Den passar både hundar och katter, och både för vatten och foder!Skålen är tillverkad av glaserad keramik vilket gör att den tål maskindisk - praktiskt!Trixie Keramikskål Vit & Blå finns i tre olika storlekar:350 ml - diameter 12 cm1 liter - diameter 18 cm2,3 liter - diameter 23 cm
 • Trixie Keramikskål Vit & Blå (1 l)

  Trixie Keramikskål Vit & Blå (1 l)
  Trixie Keramikskål Vit & BlåDenna stilrena keramikskålen med krämvit utsida och blå insida gör sig bra i de flesta hem. Den passar både hundar och katter, och både för vatten och foder!Skålen är tillverkad av glaserad keramik vilket gör att den tål maskindisk - praktiskt!Trixie Keramikskål Vit & Blå finns i tre olika storlekar:350 ml - diameter 12 cm1 liter - diameter 18 cm2,3 liter - diameter 23 cm
 • Trixie Lovely Dog Skål Plast (600 ml)

  Trixie Lovely Dog Skål Plast (600 ml)
 • Trixie Lovely Dog Skål Plast (900 ml)

  Trixie Lovely Dog Skål Plast (900 ml)
 • Täytetty pururulla Trixie (Yoghurt)

  Täytetty pururulla Trixie (Yoghurt)
 • Trixie Trolley

  Trixie Trolley
  EgenskaperTrixie Trolley kan öppnas på fronten och på toppen samt har ett ihopfällbart teleskophandtag. Öppningarna har nättyg för luftcirkulation. Väskan har förvaring och praktiska fack för vattenflaska, godis etc. En mysig botten i ett ulliknande tyg och är lätt att rengöra.AnvändningEn praktisk väska som enkelt både kan bäras och rullas.ÖvrigtStorlek: 34 x 43 x 67 cm (BxHxD)Godkänd för upp till 21 kgFärg: Svart/Grå
 • Klicker med Armrem

  Klicker med Armrem
  EgenskaperEn klicker med upphöjd knapp som underlättar klickandet och ett fingerfäste på baksidan som håller klickern på plats. Klickern är en rolig och effektiv inlärningsmetod som förstärker ett korrekt beteende. Med hjälp av denna lilla klicker kan du lära hunden allt fysiskt och psykiskt den har förmågan att utföra. Kan lätt lossas från armremmen med snabbspänne. Levereras i slumpmässig färg.AnvändningEtt hjälpmedel för inlärning av tricks för alla typer av djur.Ett klick förstärker korrekt beteende.
 • Flip Board aktiveringsleksak

  Flip Board aktiveringsleksak
  Utmana din hund med en aktivitetsleksak! Ett roligt och utmanande spel för den vana spelaren.Alla hundar har ett behov att få arbeta med något. Genom att ge hunden bra aktivering kan man undvika att den utvecklar problembeteenden. Mental träning är minst lika viktig som fysisk träning. - Nivå 2- passar speciellt bra till små hundar- genom att använda olika tekniker får hunden fram godbitar som ligger i fördjupningarna- spelbräde med 2 koner och fördjupningar, uppfällbara luckor och skjutluckor- plast- halkfri tack vare gummifötter- inklusive instruktionshäfte med tips och tricks för optimal träning- tål maskindisk- mått: ca 23 cm i diameter SvårighetsgraderNivå 1: För nybörjareNivå 2: För vana spelareNivå 3: För rutinerade spelare
 • Mini Mover aktiveringsleksak

  Mini Mover aktiveringsleksak
  Utmana din hund med en aktivitetsleksak! Ett roligt och utmanande spel för proffset.Alla hundar har ett behov att få arbeta med något. Genom att ge hunden bra aktivering kan man undvika att den utvecklar problembeteenden. Mental träning är minst lika viktig som fysisk träning. - Nivå 3- utmanande spel för proffs- passar även bra till små hundar- hunden måste öppna lådorna med hjälp av öglorna eller flytta konerna och skjutlocken för att få sin godbit- spelbräde med 2 koner, fördjupningar och skjutlock- höj svårighetsgraden genom att använda konerna som stoppar- plast- halkfri tack vare gummifötter- inklusive instruktionshäfte med tips och tricks för optimal träning- tål maskindisk- Mått: 25x20 cm SvårighetsgraderNivå 1: För nybörjareNivå 2: För vana spelareNivå 3: För rutinerade spelare
 • Frisbee (18 cm)

  Frisbee (18 cm)
  De flesta hundar älskar frisbees! De har ett helt annat rörelsemönster än bollar vilket leder till en roligare jakt. Denna frisbee är i hållbart gummi som tål mycket slit och släng. Perfekt att kasta, ha dragkamp med eller bara bära på. Materialet är dessutom skonsamt mot hundens tänder och tandkött vilket gör att hunden kan fånga den utan att skada sig. Den perfekta utomhusleksaken!Frisbeens diameter är 22 cm.Finns i flera färger och säljes osorterat.
 • Frisbee (22 cm)

  Frisbee (22 cm)
  De flesta hundar älskar frisbees! De har ett helt annat rörelsemönster än bollar vilket leder till en roligare jakt. Denna frisbee är i hållbart gummi som tål mycket slit och släng. Perfekt att kasta, ha dragkamp med eller bara bära på. Materialet är dessutom skonsamt mot hundens tänder och tandkött vilket gör att hunden kan fånga den utan att skada sig. Den perfekta utomhusleksaken!Frisbeens diameter är 22 cm.Finns i flera färger och säljes osorterat.
 • Trixie Soft Klicker

  Trixie Soft Klicker
  EgenskaperEn klicker med upphöjd knapp som underlättar klickandet och ett fingerfäste på baksidan som håller klickern på plats. Klickern är en rolig och effektiv inlärningsmetod som förstärker ett korrekt beteende. Men hjälp av denna lilla klicker kan du lära hunden allt fysiskt och psykiskt den har förmågan att utföra. Kan lätt lossas från armremmen med snabbspänne. Levereras i två olika färger, färg kan ej väljas.AnvändningEtt hjälpmedel för inlärning av tricks för alla typer av djur.Ett klick förstärker korrekt beteende.
 • Princess Dog Keramikskål Rosa (180 ml / ø 120 mm)

  Princess Dog Keramikskål Rosa (180 ml / ø 120 mm)
  Vacker keramikskål till din prinsessa! Skålen är en riktig kronjuvel i ditt kök med sin vackra design. Den är rosa med vita och svarta detaljer. På sidan sitter ett tryck med en prinsesskrona och texten Dog Princess.Skålen är 20 cm i diameter och rymmer cirka 1 liter.Användning Keramikskål för hundar
 • Soft Snack Bony Mix Plasthink

  Soft Snack Bony Mix Plasthink
  EgenskaperEn godismix som levereras i en praktisk plasthink med återförslutningsbart lock. Kompletteringsfoder för hundar att ge som godis eller uppmuntran vid träning. Tänk på att kompletteringsfoder i för stora mängder kan orsaka övervikt.Se till att din hund alltid har tillgång till friskt vatten. Förvaras torrt och svalt.AnvändningBelöning till hunden att ha med på promenaden, på träning mm