TropiClean hundprodukter

 • Tropiclean Fresh breath dog oral care kit - Tandgele (Stora hundar)

  Tropiclean Fresh breath dog oral care kit - Tandgele (Stora hundar)
  Tropiclean Fresh Breath Dog Oral Care Denna Tropiclean ® Fresh Breath Dog Oral Care Kit innehåller en TripleFlex tandborste för att bekämpa plack och tandsten från tre håll, en QuickFinger borste som ger fullständig rengöring punktvis, och en Minty
 • Tropiclean Tandgele - 59ml

  Tropiclean Tandgele - 59ml
  Minskar snabbt och effektivt plack och dödar de bakterier (plack och gingivit (tandköttsinflammation). som ger dålig andedräkt hos hund Smaksatt med mint och appliceras direkt på djurets tänder, kan användas med eller utan en borste. Storlek: 59 m
 • Tropiclean Clean Teeth Oral Care Gel

  Tropiclean Clean Teeth Oral Care Gel
  Tandkräm som inte kräver borstning för hundar och katter. Fungerar snabbt och naturligt. Applicera en gång per dag. Verkar omedelbart. Avlägsnar plack och tandsten och skyddar tänder och tandkött. Kräver ingen tandborste. Lättanvänd applikator. En d
 • Tropiclean Fresh breath dog oral care kit - Tandgele (Små hundar)

  Tropiclean Fresh breath dog oral care kit - Tandgele (Små hundar)
  Tropiclean Fresh Breath Dog Oral Care Denna Tropiclean ® Fresh Breath Dog Oral Care Kit innehåller en TripleFlex tandborste för att bekämpa plack och tandsten från tre håll, en QuickFinger borste som ger fullständig rengöring punktvis, och en Minty
 • Enticers Dental Ball Kit for Large Dogs +25 kg Smoked Beef Brisket Flavor

  Enticers Dental Ball Kit for Large Dogs +25 kg Smoked Beef Brisket Flavor
  TropiClean Enticers Dental Ball Kit gör lektid till tandrengöringstid! Innehåller en 29,6 ml tub Enticers Smoked Beef Brisket Flavored Gel för en utsökt behandling som rengör tänderna medan de tuggar. Den hållbara KONG-bollen har en speciell struktur som hjälper till att skrubba bort plack medan gelén tar bort bakterier som ger dålig andedräkt i munnen. Det livliga pipljudet håller hunden engagerad och får den att komma tillbaka för mer varje gång! Finns i storlekarna small, medium och large.
 • Perfect Fur Smooth Hair Schampo - 473 ml

  Perfect Fur Smooth Hair Schampo - 473 ml
  Ett schampo särskilt anpassat för hundar som har en slät pälstyp. Schampot passar särskilt bra för raser som Bulldog, Greyhound, Boxer, Pointer och andra hundar med liknande päls. Schampot rengör effektivt och har en återfuktande effekt för att mjukgöra pälsen. Produkten underlättar även fällningen av din hunds päls. Efter schamponering lämnas pälsen glansig, återfuktad och välvårdad.    Schampot som har en låg mängd parabener och inga onödiga färgämnen kommer att rengöra din hunds päls på ett skonsamt sätt som gör det säkert för daglig användning om anvisningarna följs. Ingredienserna i schampot kommer från naturligt förekommande växtbaserade eller mineralbaserade ämnen.   Detta schampo påverkar inte kutan fästingbehandling. Anpassat för hundar med slät päls. Rengör effektivt och återställer pälsens glans. Underlättar fällningen. Renat vatten   Mild kokosnöt   Katjoniska guargummin   Hydrolyserat ärtprotein   Hydrolyserat quinoaprotein   Botanisk blandning av papayaextrakt, persikoextrakt, bananextrakt, risextrakt, papayafrukt, rödbeta, persika, banan, riskli.    Viskositetbyggare   Dofter   PH-justerare   Konserveringsmedel   Se förpackningens baksida.   Skölj din hund skaka schampoflaskan fördela schampot i den blöta pälsen mellan 3 och 5 minuter. Skölj sedan din hunds päls noggrant och se till att schampot inte finns kvar i din hunds päls. Undvik kontakt med ögonen. Produkten är säker för dagligt bruk om anvisningar följs noggrant.
 • Clean Teeth Oral Care Gel 59 ml

  Clean Teeth Oral Care Gel 59 ml
  TropiClean Fresh Breath Oral Care Clean Teeth Gel for Dogs. Tandkräm som inte kräver tandborstning. Appliceras dagligen på hunden & kattens tänder för att förebygga tandsten & missfärgningar. TropiClean Clean Teeth Gel verkar omedelbart. Skyddar tänder & tandkött. Hjälper mot dålig andedräkt på katt & hund.
 • Enticers Dental Ball Kit for Medium Dogs 1125 kg Smoked Beef Brisket Flavor

  Enticers Dental Ball Kit for Medium Dogs 1125 kg Smoked Beef Brisket Flavor
  TropiClean Enticers Dental Ball Kit gör lektid till tandrengöringstid! Innehåller en 29,6 ml tub Enticers Smoked Beef Brisket Flavored Gel för en utsökt behandling som rengör tänderna medan de tuggar. Den hållbara KONG-bollen har en speciell struktur som hjälper till att skrubba bort plack medan gelén tar bort bakterier som ger dålig andedräkt i munnen. Det livliga pipljudet håller hunden engagerad och får den att komma tillbaka för mer varje gång! Finns i storlekarna small, medium och large.
 • Fresh Breath Dental Health Solution 473 ml

  Fresh Breath Dental Health Solution 473 ml
  Att rengöra ditt husdjurs tänder handlar om mer än att bara få deras pärlvita att gnistra - det är ett viktigt steg i deras allmänna hälsa och välbefinnande. Med TropiClean Fresh Breath Dental Health Solution kan hundar dra nytta av dagligt skydd mot plack och tandsten, helt enkelt genom att dricka från sin vattenskål. Det är bara att dosera rätt mängd i hundens vattenskål och din hund kommer få rena tänder och frisk andedräkt - ingen borstning behövs!
 • Fresh Breath Peanut Butter Oral Care Gel 59 ml

  Fresh Breath Peanut Butter Oral Care Gel 59 ml
  TropiClean Fresh Breath Oral Care Clean Teeth Peanut Butter Gel för hundar främjar din hunds munhälsa och ger den frisk andedräkt - ingen borstning krävs! Denna välsmakande gel med smak av jordnötssmör hjälper till att säkert och effektivt avlägsna plack och tandsten, samtidigt som den fräschar upp andedräkten. För maximalt skydd mot dålig andedräkt och tänder, använd i kombination med TropiClean Fresh Breath Dental Health Solution och TropiClean Fresh Breath Dental Sticks.
 • Berry & Coconut Deep Cleansing Shampoo for Pets 355 ml

  Berry & Coconut Deep Cleansing Shampoo for Pets 355 ml
  TropiClean Berry & Coconut djuprengörande hund och katt shampoo rengör husdjuren på djupet med ett rikt lödder samtidigt som det återfuktar och vårdar deras hud och päls. Den söta och fruktiga doften av bär gör att de luktar fräscht och är redo för gos!
 • Fresh Breath Dental Health Solution for Puppies 473 ml

  Fresh Breath Dental Health Solution for Puppies 473 ml
  Att rengöra valpens tänder handlar om mer än att bara få deras pärlvita att gnistra - det är ett viktigt steg i deras allmänna hälsa och välbefinnande. Med TropiClean Fresh Breath Dental Health Solution for Puppies kan din valp dra nytta av dagligt skydd mot plack och tandsten, helt enkelt genom att dricka från sin vattenskål. Det är bara att dosera rätt mängd i valpens vattenskål och din valp kommer få rena tänder och frisk andedräkt - ingen borstning behövs!
 • Papaya & Coconut Luxury 2in1 Shampoo and Conditioner for Pets 355 ml

  Papaya & Coconut Luxury 2in1 Shampoo and Conditioner for Pets 355 ml
  TropiClean Papaya & Coconut Luxury 2-in-1 Shampoo & Conditioner för hund och katt rengör, återfuktar och vårdar ditt husdjurs hud och päls. Detta lyxiga schampo och balsam i ett hjälper till att lösa upp trassligt hår så att det blir lättare att borsta och pälsen blir mjuk och frisk. Den söta doften av papaya och kokosnöt gör att de luktar fräscht och är redo för gos!
 • Oatmeal & Tea Tree Medicated Itch Relief Shampoo for Pets 355 ml

  Oatmeal & Tea Tree Medicated Itch Relief Shampoo for Pets 355 ml
  TropiClean Oatmeal & Tea Tree Medicated Itch Relief Dog & Cat Shampoo exfolierar, återfuktar och vårdar ditt husdjurs hud och päls. Den klådstillande formulan innehåller lugnande havremjöl som ger långvarig lindring av kliande hud.
 • Enticers Teeth Cleaning Gel Variety Pack for KONG Dental Ball 3pack

  Enticers Teeth Cleaning Gel Variety Pack for KONG Dental Ball 3pack
  TropiClean Enticers Tandrengöringsgel Refillförpackning för KONG Dental Ball innehåller tre läckra smaker att prova med din KONG Dental Ball. Förpackningen innehåller följande smaker: Hickory-rökt bacon, jordnötssmör & honung och rökt oxbringa. Varje dos gel tar bort 99,9 % av de skadliga bakterierna i munnen och hjälper till att avlägsna plack och tandsten. Teeth Cleaning Gel är tillverkad av 99,1% naturligt framställda ingredienser.
 • Fresh Breath Dental Wipes 50 st

  Fresh Breath Dental Wipes 50 st
  TropiClean Fresh Breath Dental Wipes är ett säkert och enkelt sätt att avlägsna plack och tandsten från din hunds tänder. Servetterna är tillverkade av mjuka, slitstarka fibrer och är utformade för att tåla att de slits under användning, samtidigt som de ger en skonsam rengöring. Ytan på varje servett är texturerad för att simulera borstning. Linda helt enkelt servetten runt fingertoppen och skrubba båda sidorna av ditt husdjurs mun för rena tänder och en frisk mun!
 • OxyMed Medicated Anti Itch Conditioning Treatment for Pets 355 ml

  OxyMed Medicated Anti Itch Conditioning Treatment for Pets 355 ml
  OxyMed Medicated Oatmeal Treatment innehåller en kraftfull kombination av Alpha Hydroxy, Beta Hydroxy, omega 3 & 6 fettsyror som hjälper till att tränga djupt in i porerna och exfoliera huden för att återställa fukt och främja läkning. Denna närande blandning av vitaminer, kamomill och aloe vera vårdar huden och pälsen för att ge en lugnande lindring samtidigt som husdjuren luktar lika fantastiskt som de mår.
 • Lime & Coconut Shed Control Shampoo for Pets 355 ml

  Lime & Coconut Shed Control Shampoo for Pets 355 ml
  TropiClean Lime & Coconut Shed Control Dog & Cat Shampoo exfolierar och återfuktar ditt husdjurs hud för att minska pälsfällning och ge en djuprengöring som ger näring och håller huden och pälsen frisk. Den uppfriskande doften av lime och kokosnöt gör att de luktar fräscht och är redo för gos!
 • Fresh Breath Oral Care Kit 59 ml

  Fresh Breath Oral Care Kit 59 ml
  Munvård är en viktig del av hundens allmänna hälsa, vilket gör det till ett viktigt ansvar för djurägaren. Även med rutinmässiga professionella rengöringar behöver husdjur fortfarande regelbunden tandborstning hemma. Fresh Breath tandvårdskit för stora hundar innehåller allt du behöver för att skapa en konsekvent munvårdsrutin för ditt husdjur. Kitet innehåller en Fresh Breath TripleFlex™ tandborste, en skonsam fingerborste och borstgel. Vid regelbunden användning kan du ge ditt husdjur förstklassig tandvård, direkt hemma.
 • Enticers Dental Ball Kit for Small Dogs 211 kg Smoked Beef Brisket Flavor

  Enticers Dental Ball Kit for Small Dogs 211 kg Smoked Beef Brisket Flavor
  TropiClean Enticers Dental Ball Kit gör lektid till tandrengöringstid! Innehåller en 29,6 ml tub Enticers Smoked Beef Brisket Flavored Gel för en utsökt behandling som rengör tänderna medan de tuggar. Den hållbara KONG-bollen har en speciell struktur som hjälper till att skrubba bort plack medan gelén tar bort bakterier som ger dålig andedräkt i munnen. Det livliga pipljudet håller hunden engagerad och får den att komma tillbaka för mer varje gång! Finns i storlekarna small, medium och large.
 • Gentle Coconut Hypoallergenic Puppy and Kitten Shampoo 355 ml

  Gentle Coconut Hypoallergenic Puppy and Kitten Shampoo 355 ml
  TropiClean Gentle Coconut Hypoallergenic Puppy & Kitten Shampoo är perfekt för valpar, kattungar och husdjur med känslig hud, eftersom det rengör och återfuktar huden och pälsen skonsamt med ett lugnande lödder. Den lätta tropiska doften av kokosnöt gör att ditt husdjur luktar fräscht och är redo för gos!
 • OxyMed Medicated Anti Itch Shampoo for Pets 355 ml

  OxyMed Medicated Anti Itch Shampoo for Pets 355 ml
  OxyMed Anti-itch Medicated Oatmeal Shampoo innehåller en mild men kraftfull kombination av alfa-hydroxi-, betahydroxi- och tea tree-olja som exfolierar hudytan och tränger djupt in i porerna för att rengöra och lindra torr, kliande, irriterad och inflammerad hud. Denna djuprengörande och deodoriserande formula är förbättrad för att effektivt återfukta och vårda huden och pälsen, samtidigt som den ger lugnande lindring av klåda och allergier.
 • OxyMed Hypoallergenic Shampoo for Pets 355 ml

  OxyMed Hypoallergenic Shampoo for Pets 355 ml
  OxyMed Hypo-Allergenic Oatmeal Shampoo är en skonsam schampo med milda rengöringsmedel med kokosnöt för husdjur med allergier och känslig hud. Den är berikad med E-vitamin, aloe vera och havregryn som återfuktar och vårdar huden samt pälsen och ger en lugnande effekt. Denna hypoallergena och tårfria formula som återfuktar huden, vilket gör den perfekt att använda på valpar och kattungar.
 • Perfect Fur Combined Coat Schampo - 473 ml

  Perfect Fur Combined Coat Schampo - 473 ml
  Ett schampo särskilt anpassat för hundar som har en kombinerad pälstyp. Schampot passar särskilt bra för raser som Golden Retriever, Border Collie, Breton, Cockerspaniel och andra hundar med liknande päls. Schampot rengör effektivt och har en neutraliserande effekt på odör. Pälsen lämnas fräsch, återfuktad och lättborstad.    Schampot som har en låg mängd parabener och inga onödiga färgämnen kommer att rengöra din hunds päls på ett skonsamt sätt som gör det säkert för daglig användning om anvisningarna följs. Ingredienserna i schampot kommer från naturligt förekommande växtbaserade eller mineralbaserade ämnen.   Detta schampo påverkar inte kutan fästingbehandling. Anpassat för hundar med kombinerad päls. Rengör effektivt och neutraliserar dålig lukt. Underlättar fällningen. Renat vatten   Mild kokosnöt   Katjoniska guargummin   Botanisk blandning av gurkextrakt, honungsmelonsextrakt, vaniljextrakt, vitt teextrakt, bananextrakt,hydrolyserat potatisprotein, sötpotatisextrakt, ananasextrakt – gurka, honungsmelon, vanilj, vita teblad, banan, potatis, sötpotatis, ananas.   Viskositetbyggare   Odörneutraliserare   Dofter   PH-justerare   Konserveringsmedel   Se förpackningens baksida.   Skölj din hund skaka schampoflaskan fördela schampot i den blöta pälsen mellan 3 och 5 minuter. Skölj sedan din hunds päls noggrant och se till att schampot inte finns kvar i din hunds päls. Undvik kontakt med ögonen. Produkten är säker för dagligt bruk om anvisningar följs noggrant.
 • Perfect Fur Double Coat Schampo - 473 ml

  Perfect Fur Double Coat Schampo - 473 ml
  Ett schampo särskilt anpassat för hundar som är dubbelpälsade med underull och täckhår. Schampot passar särskilt bra för raser som Australian Shepherd, Miniature American Shepherd, Schäfer, Husky och andra hundar med liknande päls. Schampot rengör effektivt och har en exfolierande effekt som gör att pälsen som ska fällas släpper fortare.    Schampot som har en låg mängd parabener och inga onödiga färgämnen kommer att rengöra din hunds päls på ett skonsamt sätt som gör det säkert för daglig användning. Ingredienserna i schampot kommer från naturligt förekommande växtbaserade eller mineralbaserade ämnen.   Detta schampo påverkar inte kutan fästingbehandling. Anpassat för dubbelpälsade hundar. Rengör effektivt och absorberar överflödigt vatten. Underlättar fällningen. Renat vatten   Mild kokosnöt   Katjoniska guargummin   Botanisk blandning avplommonextrakt, ingefärsextrakt, lavendelextrakt, gurkextrakt, vaniljextrakt, hydrolyserat potatisprotein, sötpotatisextrakt, ananasextrakt, plommon, lavendel, gurka, vanilj, potatis, sötpotatis, ananas.   Viskositetbyggare   Dofter   PH-justerare   Konserveringsmedel   Se förpackningens baksida.   Skölj din hund skaka schampoflaskan fördela schampot i den blöta pälsen mellan 3 och 5 minuter. Skölj sedan din hunds päls noggrant och se till att schampot inte finns kvar i din hunds päls. Undvik kontakt med ögonen. Produkten är säker för dagligt bruk om anvisningar följs noggrant.