VetIQ hundprodukter

 • VetIQ Dog Healthy Treats Dental 70g

  VetIQ Dog Healthy Treats Dental 70g
  EgenskaperVetIQ Dog Healthy Treats Dental med sin krispiga textur hjälper till att ta bort plack från hundens tänder, och med persilja och pepparmynta i bitarna så ger de dessutom en fräschare andedräkt. Tänk på att dessa godbitar inte ersätter regelbunden tandborstning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Healthy Treats Dental 70g

  Healthy Treats Dental 70g
  Frisk andedräkt med Healthy Treats Dental!Funktionellt hundgodis som inte bara är välsmakande utan som också gör gott för din hunds tandhälsa: godisbitens krispiga textur hjälper till att skrapa bort plack och pepparmynta och persilja bidrar till en fräschare andedräkt! Ges som godis vid sidan av en balanserad kost och ersätter inte regelbunden tandborstning. Förvaras torrt, mörkt och svalt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • VetIQ Healthy Treats Skin & Coat 70 g

  VetIQ Healthy Treats Skin & Coat 70 g
  Glänsande päls och frisk hud med Healthy Treats Skin&Coat!Funktionellt hundgodis som inte bara är välsmakande utan som också gör gott för din hunds hud och päls: Omega-fettsyror från rapsolja, biotin och antioxidanter bidrar till en glänsande päls och frisk hud! Ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Förvaras torrt, mörkt och svalt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • VetIQ Serene-UM Calming 30 st (30 tbl)

  VetIQ Serene-UM Calming 30 st (30 tbl)
  Tabletter som kan verkar lugnande för hundar och katter i situationer där de blir stressade eller ängsliga.Preparatet innehåller L-Tryptophan som kan verka både stabilserande och lugnande vilket är fördelaktigt när du behöver stötta ditt husdjur under t.ex miljöombyte, fyrverkerier eller åskoväder eller allmänt stressat beteende.  Serene-UM Calming ger inga biverkningar som dåsighet och kan användas frekvent under stressiga perioder för att hjälpa ditt djur att minska ängslighet, hyperaktivitet och stress.  
 • Serene-UM Calming Large Breed

  Serene-UM Calming Large Breed
  Table tter för hundar av större raser som kan verkar lugnande  i situationer där de blir stressade eller ängsliga.Tabletterna  innehåller L-Tryptophan som kan verka både stabilserande och lugnande för din hund vilket kan vara en fördel när du behöver stötta ditt husdjur under t.ex miljöombyte, fyrverkerier eller åskoväder eller allmänt stressat beteende.  Serene-UM Calming ger inga biverkningar som dåsighet eller illamånde och kan användas regelbundet under stressiga perioder för att hjälpa ditt djur att minska ängslighet, hyperaktivitet och stress.