Westley hundprodukter

 • Vattentätt halsband hund - Persika / S (20-30cm)

  Vattentätt halsband hund - Persika / S (20-30cm)
  Tillverkad av signaturmjukt och hållbart veganskt flex-poly-material, en Westley-krage är lika stilig som praktisk.   Kommer i storlekar S, M och L.    OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall.
 • Koppel med dubbelspänne - Persika

  Koppel med dubbelspänne - Persika
  Spännen i båda ändarna som kan användas för träning- och handsfree promenader.   Totala längden på kopplet är 152 cm.  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall.
 • Bajspåsehållare - Persika

  Bajspåsehållare - Persika
  En perfekt bajspåsehållare som enkelt fästs i koppel eller i dina kläder! Produkten levereras med en gratis bajspåserulle.    OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Vattentätt halsband - Quick Release - Mintgrön / M (30-40cm)

  Vattentätt halsband - Quick Release - Mintgrön / M (30-40cm)
  Tillverkad av signaturmjukt och hållbart veganskt flex-poly-material, en Westley-krage är lika stilig som praktisk. Halsbandet är utrustat med en snabb quick release, som gör det enkelt att ta av halsbandet.     Kommer i storlekar S, M och L.    OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall.
 • Vattenavstötande hundsele - Mintgrön / S

  Vattenavstötande hundsele - Mintgrön / S
  Komfort möter stil med denna andningsbara luftmesh-insida och flexibla, vattenavvisande yttre. Finns bröstledningsfästet för anti-drag. Utrustad med justerbarhet för både nack- och bröstomfång. Komplett med ett greppvänligt övre handtag.   OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall   Storlek Nackomkrets Bröstomfång S 25 - 35 cm 35 - 56 cm M 30 - 46 cm 46 - 71 cm L 40 - 53 cm 63 - 97 cm