Xmas hundprodukter

 • Xmas Meaty Julkalender för Hund & Katt

  Xmas Meaty Julkalender för Hund & Katt
  Xmas Meaty Julkalender för Hund&KattVisst förtjänar väl alla våra husdjur något extra inför jul? Det tycker vi! Med Xmas Meaty Julkalender för Hund&Katt får din gobit där hemma en liten godisbit varje dag hela vägen fram till julafton.Godiset i kalendern är fritt från gluten och bitarna har lite olika smaker för att skapa en härlig variation under tiden fram till jul!Smakerna på bitarna i kalendern är:LammKycklingAnkaTonfiskKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän.
 • Xmas Julfläta 46 cm

  Xmas Julfläta 46 cm
  Little&Bigger Xmas Julfläta 46 cmÖverraska din hund med en smaskig tuggpinne på julafton! Den här flätade tuggpinnen i råhud kommer definitivt att göra succé.Little&Bigger Xmas Julfläta 46 cm kommer med en festlig julrosett på och passar för medium till stora hundar.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.
 • Xmas Julkäpp 46 cm

  Xmas Julkäpp 46 cm
  Little&Bigger Xmas Julkäpp 46 cmVill du ge din hund något extra att tugga på länge under julen? Då passar den här tuggpinnen perfekt att ge i julklapp!Little&Bigger Xmas Julkäpp 46 cm är gjord I 100% råhud och kommer hålla din vovve sysselsatt länge under julafton. Den här tuggpinnen är hela 46 cm lång och passar bäst till medium till stora hundar.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.
 • Xmas Julkrans 18 cm

  Xmas Julkrans 18 cm
  Xmas Rawhide Wreath 18cmVill du unna din hund en lång och härlig tuggstund på julafton? Då tror vi att det här smaskiga tuggbenet kommer att göra succé!Xmas Rawhide Wreath 18cm kommer med en söt julrosett på och är tillverkad av 100% råhud.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.
 • Xmas Julfläta 46 cm

  Xmas Julfläta 46 cm
  Mumsig, flätad tuggpinne!Gör julen lite extra härlig för din vovve. Det här mumsiga tuggbenet är 46 cm långt och passar hundar som gillar att ligga och gnaga framför brasan. Storlek:46 cm / 180 gAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se alltid till att din hund har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Xmas Meaty Julkalender för Hund & Katt

  Xmas Meaty Julkalender för Hund & Katt
  Xmas Meaty Julkalender för Hund&KattSjälvklart ska din pälskling ha en alldeles egen julkalender att räkna ned dagarna till julafton med!Denna söta julkalendern innehåller smaskiga godbitar som passar för både hundar och katter.Godiset är fritt från gluten och har lite olika smaker för att skapa härlig variation under adventstiden!Smakerna som finns i kalendern är:LammKycklingAnkaTonfiskDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens eller kattens storlek påverkar intaget.
 • Xmas Julkäpp 46 cm

  Xmas Julkäpp 46 cm
  Mumsig tuggpinne i väntan på julen!Låt din hund välkomna julen tillsammans med den här smaskiga tuggpinnen. Den är hela 46 cm lång, och håller din hund sysselsatt hela vägen fram till dopparedagen.Storlek:46 cm / 250 gAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se alltid till att din hund har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Xmas Julkrans 18 cm

  Xmas Julkrans 18 cm
  Nu är det jul igen, nu är det jul igen!Ett ljuvligt och juligt tuggben i form av en julkrans är den perfekta julklappen till din hund! Dessutom levereras den med en söt rosett i rött tyg som ger den där extra julkänslan.Den flätade ringen är tillverkad av 100% tvättad, torkad och värmebehandlad råhud. Den räcker länge och ger din hund timmar av aktivering.Storlek:18 cm i diameter / 160 gAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.