Lassie Hundförsäkring

Kunder som köper en Lassie hundförsäkring kan själva se till att sänka försäkringspremien genom att samla kunskapspoäng. Varken du som hundägare eller försäkringsbolaget vill att hundar ska skada sig eller bli sjuka. Det kostar alla pengar i onödan!

Lassie har tagit ett intressant grepp om försäkringsmarknaden för husdjur med sin digitala app där man kan samla poäng och uppnå olika kunskapsnivåer. När man nått vissa nivåer kan poängen användas för att ge rabatt på hundförsäkringen.

Hund i koppel i skogen, text MER KUNSKAP = BÄTTRE PREMIE

Den maximala rabatten som kan uppnås är 500 kr per år men kanske den största vinsten är att du blir mer utbildad som hundägare och minskar risken för skador och sjukdom hos din hund. Det är den största besparingen på sikt.

3 olika hundförsäkringar hos Lassie

Lassie har tre olika hundförsäkringar som heter Mini, Mellan och Stor. Namnen har inte att göra med storleken på din hundras utan vilken omfattning som försäkringen har. Grundskyddet finns i den billigaste som heter Mini och då ingår veterinärvård på upp till 30 000 kr/år.

I alla Lassies försäkringspaket kan man välja till livförsäkring och man får fria veterinärvårdssamtal via FirstVet. Det som skiljer paketen åt är maxkostnaden för veterinärvård där Mellan täcker upp till 60 000 kr och Stor upp till 150 000 kr per år.

I Mellan och Stor ingår även Avancerad diagnostik, Medicin, Kejsarsnitt, Rehabilitering och Specialfoder ordinerat av veterinär. Maxbeloppen skiljer sig även där för Mellan och Stor hundförsäkring.

Ännu mer rabatt på Lassie hundförsäkring

Känner du någon som har eller ska skaffa hund kan du och din vän få 350 kr var i rabatt på er hundförsäkring. Om du värvar tillräckligt många vänner kan din egen försäkringspremie bli 0 kr till slut. Läs mer om Kompisrabatten här.