Hugo & Celine hundgodis

Populärt inom Hugo & Celine hundgodis

 • Hugo & Celine Disco Duck

  Hugo & Celine Disco Duck
  Hugo & Celine Disco DuckDenna smaskiga hundglass är den första hundglassen från Hugo&Celine som är smaksatt med fågel! Anka har en härlig viltsmak som de flesta hundar älskar, och vi tror att din vovve kommer finna denna glass mycket god och läskande i sommarvärmen!Hugo & Celine Disco Duck består av laktosfri yoghurt, både turkisk yoghurt och en annan naturell yoghurt, samt svensk anka. Sötman i glassen kommer från en blandning av agavesirap och kokossocker.Du hittar Hugo & Celine's glass i utvalda Arken Zoo-butiker. Se vilka butiker som har dessa i sortiment ovan eller ta kontakt med din närmaste butik!En hundglass passar perfekt en varm sommardag men kan självklart ges hela året - kanske får vovven en på sin födelsedag?Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 g

  Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 g
  Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 gVill du ha ett godis som har det där lilla extra? Som kan hjälpa vovven att hålla fokus på dig när ni tränar, öka farten vid inkallningen, förstärka önskade beteenden och helt enkelt förgylla fredagsmyset i soffan?Hugo&Celines godis av 100% viltsvinskött brukar få även den kräsna hunden att börja salivera i förväntan. Spannmålsfritt, helt utan tillsatser, tillverkat av svenska råvaror i svenska fabriker. Kan det bli bättre än så?Dela godisarna i mindre bitar eller servera en hel liten miniburgare. Godiset passar till alla hundar oavsett storlek och ålder, men självklart anpassat till individen. Smaskiga belöningar, med måtta! Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris så är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningar och kom ihåg att hundens storlek på verkar intaget. Se till att din vän alltid har fri tillgång till friskt vatten.
 • Hugo&Celine Delights Hjort 80 g

  Hugo&Celine Delights Hjort 80 g
  Hugo&Celine Delights Hjort 80 g
 • Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g

  Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g
  Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g

Fler tips på Hugo & Celine hundgodis

 • Hugo&Celine Boar Bites 80 g

  Hugo&Celine Boar Bites 80 g
  Boar Bites är lyxiga småkakor tillverkade av 100% svenskt vildsvin.Detta är den utmärkta belöningen som slår två flugor i en smäll - nyttiga och supergoda! Även den mest kräsna hund kommer älska dessa.Dela godisarna i mindre bitar eller ge som de är.Gjorda på 100% svenska råvarorInnehåller ingen antibiotika & är klimatsmartSpannmålsfria & utan extra tillsatserKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g

  Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g
 • Hugo&Celine Deer Delights 80 g

  Hugo&Celine Deer Delights 80 g
  Deer Delights är lyxiga miniburgare tillverkade av 100% svenskt hjort.Detta är den utmärkta belöningen som slår två flugor i en smäll - nyttiga och supergoda! Även den mest kräsna hund kommer älska dessa.Dela godisarna i mindre bitar eller ge som de är.Gjorda på 100% svenska råvarorInnehåller ingen antibiotika & är klimatsmartSpannmålsfria & utan extra tillsatserKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 

Fler produkter från Hugo & Celine