My favourite DOG hundgodis

Populärt inom My favourite DOG hundgodis

 • Mini Hearts 500g

  Mini Hearts 500g
  My favourite dog Mini Hearts är små, hjärtformade supersmaskiga belöningsgodisar för hundar av alla raser. De passar särskilt bra för mindre hundar och valpar. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Mini Hearts innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Mixed Treats 500g

  Mixed Treats 500g
  My favourite dog Mixed Treats är små, benformade supersmaskiga belöningsgodisar med smak av kött och fisk. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Mixed Treats innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Bones with Lamb 500g

  Bones with Lamb 500g
  My favourite dog Bones with lamb är smaskiga, mjuka belöningsgodisar för hundar av alla raser. Smaksatta med lamm är de oemotståndliga även för de mest kräsna hundarna. De är perfekta till din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Bones with lamb innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Hearts with Salmon 500g

  Hearts with Salmon 500g
  My favourite dog Hearts with salmon är små, hjärtformade supersmaskiga belöningsgodisar med lax. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Hearts with salmon innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.

Fler tips på My favourite DOG hundgodis

 • Drops with Chicken 500 g

  Drops with Chicken 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med kyckling för hundar av alla raser. Glutenfria.
 • Drops with Beef 500 g

  Drops with Beef 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med nötkött för hundar av alla raser. Glutenfria.
 • Drops with Dear 500 g

  Drops with Dear 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med vilt för hundar av alla raser. Glutenfria.
 • Trainer Treats 500g

  Trainer Treats 500g
  My favourite dog Trainer Treats är små, supersmaskiga belöningsgodisar för hundar av alla raser. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Trainer Treats innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Drops with Lamb 500 g

  Drops with Lamb 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med lamm för hundar av alla raser. Glutenfria.