Topline hundschampo

Populärt inom Topline hundschampo

 • Topline Gentle Shampoo (200 ml)

  Topline Gentle Shampoo (200 ml)
  Topline Gentle Shampoo - för känslig hud och päls!Topline Gentle Shampoo är ett oparfymerat, balanserat schampo som är särskilt framtaget för känslig hud och vit päls. Med sitt mjuka och skonsamma skum rengör den varsamt pälsen och återfuktar huden och är därför idealisk även för valppäls och hårlösa raser. Resultatet är en mjuk och elastisk hud och en upplivad päls. Fördelar med Topline Gentle Shampoo:Druvkärneextrakt återfuktar torr och skadad päls och gör den mer elastisk samt minskar rodnad i hudenDet växtbaserade glycerinet binder fukt mycket effektivt vilket skyddar huden och pälsen mot uttorkningTopline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i FrankrikeViktig information angående att späda ut, blanda detta schampoo med vatten:200 ml - kan spädas 3:1 (3 delar vatten och 1 del Topline) men kan också användas som den är, utan att späda ut5 liter - koncentrerad formula som ska spädas ut, 20:1 (20 delar vatten och 1 del Topline)
 • Topline Brightening Shampoo (200 ml)

  Topline Brightening Shampoo (200 ml)
  Topline Brightening Shampoo - för vacker päls!Topline Brightening Shampoo är ett schampo som ger liv åt pälsen, gör den kraftigare samtidigt som den tar hand om huden. Schampot fördjupar glansen och ökar pälsens lyster och dessutom har den en återfuktande sammansättning som lugnar, skyddar och lindrar irriterad hud. Dess skonsamma men samtidigt effektiva sammansättning gör att den passar alla pälstyper. Fördelar med Topline Brightening Shampoo:Havremjölk skyddar och lugnar irriterad hud samt återfuktar denPantenol bevarar fuktbalansen och lindrar hudirritationZink, magnesium, kalium och fosfor återställer pälsens struktur och ger näring åt denNässelextrakt minskar klåda, mjällbildning och överdriven talgproduktionEffektiv antioxidant i form av en kiselförening främjar hårbildningen och hårtillväxtenTopline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i FrankrikeViktig information angående att späda ut, blanda detta schampoo med vatten:200 ml - kan spädas 3:1 (3 delar vatten och 1 del Topline) men kan också användas som den är, utan att späda ut5 liter - koncentrerad formula som ska spädas ut, 20:1 (20 delar vatten och 1 del Topline)
 • Topline Degreasing Shampoo 5 l

  Topline Degreasing Shampoo 5 l
 • Topline Gentle -koiranshampoo 5 l

  Topline Gentle -koiranshampoo 5 l

Fler tips på Topline hundschampo

 • Topline Texture Shampoo (200 ml)

  Topline Texture Shampoo (200 ml)
  Topline Texture Shampoo - för vacker päls!Topline Texture Shampoo är ett strukturellt förstärkt schampo speciellt framtaget för grov och lockig päls eller päls som behöver extra volym utan att göra pälsen för mjuk. Schampot passar till grövre pälsar (t.ex. Schnauzer), lockig päls (t.ex. Pudel) och för päls som behöver textur (t.ex. Bearded Collie) eller volym (t.ex. Old English Sheepdog). Fördelar med Topline Texture Shampoo:Risproteinmolekylerna bildar en hinna på hårstråt, som skyddar pälsen mot skador bl.a. vid fönande. Dessutom laddar risproteinet varje hårstrå fullt med spänst, ger pälsen stadga och binder fukt.Macaextrakt främjar normal tillväxt och begränsar fällning samt gör hårstråna stadigare och skyddar dem från botten till toppen mot olika stressfaktorerInnehåller rikligt med naturliga aminosyror som stärker pälsen samt vårdande fettsyror och spårämnenTopline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i FrankrikeViktig information angående att späda ut, blanda detta schampoo med vatten:200 ml - kan spädas 3:1 (3 delar vatten och 1 del Topline) men kan också användas som den är, utan att späda ut5 liter - koncentrerad formula som ska spädas ut, 20:1 (20 delar vatten och 1 del Topline)
 • Topline Brightening Shampoo 5 l

  Topline Brightening Shampoo 5 l
 • Topline Antistatic Spray

  Topline Antistatic Spray
  Topline Antistatic Spray - Antistatisk spray för vacker päls!Topline Antistatic Spray är en lättanvänd spray som underlättar borstning och kamning. Sprayen ökar glansen samt minskar den statiska elektriciteten och är perfekt att avsluta pälvården med. De aktiva substanserna är åkerfräken-extrakt och havremjölk, som skyddar och lugnar irriterad hud samt återuppbygger varje enskilt strå och får pälsen att glänsa och bli lätt att hantera. Topline Antistatic Spray:Sprayen ger liv åt pälsen och lämnar den glänsande och vackerPassar också utmärkt att använda mellan badenFör hundar: Spraya jämnt över fuktig eller torr päls och borsta igenom pälsen ordentligtFör katter: Eftersom katter slickar på och tvättar sin päls ofta bör produkten endast användas i mycket små mängder åt gången. Applicera sprayen via handen eller en borsteTopline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i Frankrike
 • Topline Degreasing Shampoo (200 ml)

  Topline Degreasing Shampoo (200 ml)
  Topline Degreasing Shampoo - för ren och vacker päls!Topline Degreasing Shampoo är ett djuprengörande schampo som effektivt avlägsnar fett och orenheter från pälsen samtidigt som den vitaliserar och gör den fräsch. Fördelar med Topline Degreasing Shampoo:Uppfriskande citrusextrakt som verkar stärkande för fet, tillplattad päls och lämnar pälsen istället fräsch och luftigEukalyptusolja, känd för sina rengörande och irritationsdämpande effekter, skyddar pälsen mot yttre skadefaktorer och ger härlig glans.Topline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i FrankrikeViktig information angående att späda ut, blanda detta schampoo med vatten:200 ml - kan spädas 3:1 (3 delar vatten och 1 del Topline) men kan också användas som den är, utan att späda ut5 liter - koncentrerad formula som ska spädas ut, 20:1 (20 delar vatten och 1 del Topline)
 • Topline Texture Shampoo 5 l

  Topline Texture Shampoo 5 l
 • Topline Texture Shampoo 5 l

  Topline Texture Shampoo 5 l
 • Topline Brightening Shampoo (200 ml)

  Topline Brightening Shampoo (200 ml)
  Topline Brightening Shampoo är ett milt schampo som förstärker ditt djurs päls, gör den glansigare och ökar dess lyster. Passar alla pälstyper!
 • Topline Gentle Shampoo (200 ml)

  Topline Gentle Shampoo (200 ml)
  Topline Gentle Shampoo är ett extra milt schampo som förstärker och återfuktar ditt djurs päls. Speciellt anpassad för känslig hud och vit päls.
 • Topline Texture Shampoo (200 ml)

  Topline Texture Shampoo (200 ml)
  Topline Texture Shampoo är ett texturskapande schampo som ger ditt djurs päls struktur, volym och luftighet, samt ge den näring. Passar till grövre eller lockiga pälsar, samt pälsar som behöver textur eller volym.
 • Topline Degreasing Shampoo (200 ml)

  Topline Degreasing Shampoo (200 ml)
  Topline Degreasing Shampoo är ett fettavlägsnande schampo som rengör djurets päls på djupet.
 • Topline Degreasing Shampoo 5 l

  Topline Degreasing Shampoo 5 l
 • Topline Brightening Shampoo 5 l

  Topline Brightening Shampoo 5 l
 • Topline Gentle -koiranshampoo 5 l

  Topline Gentle -koiranshampoo 5 l
 • Topline Antistatic Spray

  Topline Antistatic Spray
  EgenskaperTopline Antistatic Spray är lätt att använda och är mild för ditt djur med de aktiva substanserna åkerfräken-extrakt och havremjölk.AnvändningSpray för lyster och glansig päls.Passar både hund och katt.BruksanvisningFör hundar: Spraya jämnt över torr eller fuktig päls och borsta igenom den ordentligt.För katter: Använd i små mängder åt gången, detta pga katters instinktiva tvätt av sin päls. Applicera sprayen med hand eller borste.