Hundschampo

I den här översikten hittar du många olika märken av Hundschampo. Det finns rengörande, vårdande och näringsgivande schampon för olika hundars päls. För att förebygga eller behandla svamp finns speciella svampdödande hundschampon.

Populärt inom hundschampo

 • Espree Tea Tree & Aloe Medicated Schampo (355 ml)

  Espree Tea Tree & Aloe Medicated Schampo (355 ml)
  Espree Tea Tree & Aloe Schampo är ett svamp- och bakteriedödande schampo som lugnar en irriterad hud och som lindrar klåda och inflammationer i huden. Med hjälp av detta schampo så brukar det kännas bättre både för din hund och dig då den har en lindrande effekt. Innehåller bland annat aloe vera, jojoba, tea tre-olja, salicylsyra och vitaminer. Schampot går även att använda till valpar, är 100 % nedbrytningsbart, innehåller inga parabener och har ej testats på försöksdjur.
 • Avital Itch 250 ml

  Avital Itch 250 ml
  Avital Itch 250 mlDetta schampot innehåller olja från grekisk ceder och passar till alla hundar. Hundschampot rengör och ger näring åt pälsen. Det innehåller timjanextrakt som lugnar huden och dämpar klåda, och det passar därför extra bra för hundar som har problem med kliande hud.Avital Itch Hundschampo bör användas regelbundet, minst en eller två gånger i veckan för att minska klåda och minska atopiska symtom. Efter bad, skölj och torka pälsen och huden noga.De vanligaste orsakerna till klåda hos hund är ektoparasiter, allergi, samt bakterie- och svampinfektioner. Före användning av schampot måste hunden undersökas så att man kan utesluta ektoparasiter (löss och rävskabb är de vanligaste ektoparasiterna, där skabb orsakar svår klåda).Den vanligaste hudsjukdomen som orsakar klåda hos hund är atopi (atopisk dermatit), som drabbar 10-20% av alla hundar. Atopisk hud kliar och hunden kliar tills huden blir sårig. Pälsen får sämre kvalitet och på vissa ställen kan huden bli pälslös. På de områden där klådan är som värst förtjockas huden som ett resultat av ständig yttre påverkan och sår. Vanliga ställen där klådan uppträder är öron, tassar, ben, hakan, magen, armhålorna och ljumskarna. Ihållande klåda kan också orsaka förändringar i beteendet tex. irritation. Den konstanta klådan kan leda till långvarig stress hos hunden. Orsaken till klådan bör noga utvärderas. En veterinär kan ta prov i hörselgången för att undersöka om hunden drabbats parasiter, bakterier eller svampinfektion.Om ingen annan orsak kan förklara klådan och hunden fortfarande uppvisar atopiska symtom, bör ett hudtest eller allergitest göras. För att utreda födoämnesallergi använder man sig av uteslutningsmetoden och hunden får endast äta en begränsad diet med vissa protein och kolhydrater under minst 8 veckor.Om hunden tvättas regelbundet med Avital Itch-schampot så minskar mängden kvalster, bakterier och jäst på huden och i pälsen och kan på så sätt förebygga infektioner i huden.Bruksanvisning:Blöt pälsen ordentligt, applicera schampo jämnt i pälsen och på huden så att det löddrarSkölj och torka sedan päls och hud nogaFörpackningsstorlek:250 ml
 • Nootie Waterless Foaming Shampoo Luktärt & Vanilj 207 ml

  Nootie Waterless Foaming Shampoo Luktärt & Vanilj 207 ml
  Nootie Waterless Foaming Shampoo Luktärt & VaniljDetta schampo fungerar bra till både hundar och katter. Det är ett torrschampo vilket innebär att du inte behöver använda något vatten. Du bara schamponerar och torkar sedan av moussen - perfekt för katter och hundar som inte gillar att duscha!Nootie Waterless Foaming Shampoo Luktärt & Vanilj är hypoallergent och fritt från både parabener, SLS och starka kemikalier. Det lämnar pälsen ren, mjuk och med en härlig doft!Detta schampot motverkar mjäll och går fint att använda samtidigt som du använder produkter mot exempelvis löss eller fästingar.
 • Nootie Schampo Hypoallergen

  Nootie Schampo Hypoallergen
  Hyperallergent schampo med grapefruktextrakt och doft av kokosnöt och lime. Innehåller naturliga ingredienser och bidrar på ett skonsamt sätt till friskare hud och päls. Tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål, SLS och parabener. Innehåller inga starka kemikalier. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Endast för utvärtes bruk. Lämplig även för katter. Bruksanvisning: Blöt pälsen noga. Massera in schampot och låt verka 3-5 minuter. Skölj väl. 473 ml

Fler tips på hundschampo

 • Nootie Schampo Uppfriskande

  Nootie Schampo Uppfriskande
  Vårdande och väldoftande schampo som återfuktar hud och päls. Innehåller jojoba-olja som tillför fukt och vårdar. God doft av vanilj. Tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål, SLS och parabener. Innehåller inga starka kemikalier. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Endast för utvärtes bruk. Lämplig även för katter. Bruksanvisning: Blöt pälsen noga. Massera in schampot och låt verka 3-5 minuter. Skölj väl. 473ml
 • Topline Degreasing Shampoo (200 ml)

  Topline Degreasing Shampoo (200 ml)
  Topline Degreasing Shampoo - för ren och vacker päls!Topline Degreasing Shampoo är ett djuprengörande schampo som effektivt avlägsnar fett och orenheter från pälsen samtidigt som den vitaliserar och gör den fräsch. Fördelar med Topline Degreasing Shampoo:Uppfriskande citrusextrakt som verkar stärkande för fet, tillplattad päls och lämnar pälsen istället fräsch och luftigEukalyptusolja, känd för sina rengörande och irritationsdämpande effekter, skyddar pälsen mot yttre skadefaktorer och ger härlig glans.Topline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i FrankrikeViktig information angående att späda ut, blanda detta schampoo med vatten:200 ml - kan spädas 3:1 (3 delar vatten och 1 del Topline) men kan också användas som den är, utan att späda ut5 liter - koncentrerad formula som ska spädas ut, 20:1 (20 delar vatten och 1 del Topline)
 • Hypo Allergenic Coconut Shampoo 355 ml

  Hypo Allergenic Coconut Shampoo 355 ml
  För allergiska, känsliga hundar & katter. Espree Hypo Allergenic Coconut är ett mycket milt & skonsamt hundschampo för känsliga hundar & katter. Espree Hypo Allergenic Coconut med kokosnöt, jojoba olja, schampo med balsameffekt svider inte i ögonen.
 • Strip Off Shampoo Deep Cleansing White 5,7 L

  Strip Off Shampoo Deep Cleansing White 5,7 L
  K9 Competition avfettningsschampo som effektivt tar bort rester & föroreningar som tynger ner pälsen. K9 Competition Strip Off schampo är ett djuprengörande kattschampo & hundschampo som avlägsnar & är återställande av pälsen in för utställning.
 • Nootie Balsam Aloe & Havre

  Nootie Balsam Aloe & Havre
  Återfuktande balsam med doft av lilja. Balsamet förhindrar uttorkning av huden och gör pälsen mjuk. Innehåller aloe som vårdar och återfuktar hud och päls. Tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål. Innehåller inga starka kemikalier. Fri från SLS och parabener. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Endast för utvärtes bruk. Lämplig även för katter. Bruksanvisning: Använd efter schamponering. Blöt pälsen grundligt, massera in balsam i pälsen och låt verka 3-5 minuter. Skölj väl. 473 ml.
 • Animology Curly Coat Schampo (250 ml)

  Animology Curly Coat Schampo (250 ml)
  Vårdande schampo för hundar med lockig pälsAnimology Curly Coat är ett schampo speciellt anpassat för hundar med lockig päls. Schmpot innehåller vårdande sheasmör, och hjälper till att utreda tovor i din hunds päls. Schampot är veganskt.  
 • K9 Competition Keratin+ Moisture Shampoo (300 ml)

  K9 Competition Keratin+ Moisture Shampoo (300 ml)
  K9 Competition Keratin+ Moisture ShampooDetta hundschampo är särskilt framtaget för att passa torr och skadad päls. Schampot passar hunder av alla raser och alla pälstyper.Detta är ett skonsamt schampo med en vårdande blandning av keratinprotein och D-panthenol som gör pälsen frisk och len med en fantastisk glans! Schampot hjälper skadad päls och gör den vacker och glänsande samtidigt som det ökar pälsens styrka och elasticitet!
 • Papaya & Coconut Luxury 2in1 Shampoo and Conditioner for Pets 355 ml

  Papaya & Coconut Luxury 2in1 Shampoo and Conditioner for Pets 355 ml
  TropiClean Papaya & Coconut Luxury 2-in-1 Shampoo & Conditioner för hund och katt rengör, återfuktar och vårdar ditt husdjurs hud och päls. Detta lyxiga schampo och balsam i ett hjälper till att lösa upp trassligt hår så att det blir lättare att borsta och pälsen blir mjuk och frisk. Den söta doften av papaya och kokosnöt gör att de luktar fräscht och är redo för gos!
 • Puppy & Kitten Shampoo 355 ml

  Puppy & Kitten Shampoo 355 ml
  Espree Valpschampo - Väldigt milt hundschampo för valpar. Espree Puppy schampo är speciellt utformad formula för valpar & kattungar. Espree Puppy schampo med icke alkaliskt & med milt balsam. Espree Puppy Shampoo
 • Radicin Klorhexidin Schampo 200 ml

  Radicin Klorhexidin Schampo 200 ml
  Klorhexidin schampo för husdjur - Trikem Klorhexidinschampo desinficerar & rengör päls samt hud används till hundar & djur med sårig hud p g a t ex eksem av olika slag. Trikem Klorhexshampo är ett antiseptiskt & desinfekterande TRIKEM Chlorhexidine shampoo är ett återfuktande hundschampo, som ej torkar ut huden vid upprepade behandlingar.Trikem RADICIN Klorhexidin Schampo
 • Animology Deep Clean Schampo (2,5 l)

  Animology Deep Clean Schampo (2,5 l)
  Djuprengörande schampo för riktigt smutsig pälsAnimology Deep Clean Schampo är ett djuprengörande schampo speciellt anpassat för riktigt smutig päls. Schampot tar effektivt smuts och oönskad lukt, även på tjock päls. Schampot är veganskt.  
 • Valpschampo, mild, 250 ml

  Valpschampo, mild, 250 ml
  - Hund > Pälsvård Trim & Hundbad > Hundschampo
 • DermAllay™ Sensitive Shampoo Dogs & Cats 230 ml

  DermAllay™ Sensitive Shampoo Dogs & Cats 230 ml
  Hundschampo & Kattschampo - Mildt schampo för katter och hundar med känslig hud. Dechra DermAllay Sensitive Shampoo är ett milt schampo med kokosnöt, för katter och hundar med känslig hud. Schampot är utformat för att effektivt ta bort smuts och talg, så pälsen är mjuk och lätt att borsta. Eftersom många djur har extra känslig hud berikas detta schampo med kokosnötolja. Kokosnöt har naturligt fuktgivande egenskaper, därför är detta schampo också lämpligt för användning på valpar och kattungar.
 • Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 mlDetta schampot passar för både hundar och katter som tappar mycket päls. Schampot hjälper till att stärka pälsen och göra den frisk och tjock samtidigt som det rengör!Vid framtagandet av detta schampot så har man inspirerats av vargarna som lever i Sibirien. De här vargarna brukar ofta vistas i snår av Siberian juniper, en cypressliknande växt. Denna växten, som självklart är tillsatt i schampot, tillför oljor, retinol och aminosyror till pälsen. Detta stöttar de naturligt uppbyggande processerna och främjar en fin och riklig päls!Wilda Siberica Shed Control Schampo innehåller också mynta, samt cederolja som har en härlig doft samtidigt som det fungerar antiseptiskt.Wilda Siberica har ett stort sortiment inom pälsvård för både hund och katt. Produkterna är inspirerade av de vilda djuren i sibirien och är veganska, tillverkade i Europa, Ecocert-certifierande, och självklart inte testade på djur!För att ett företag ska kunna blir certifierade av Ecocert så finns det många krav som måste uppfyllas gällande bland annat var de naturliga råvarorna skördats samt hur produkterna tillverkas, packas, förvaras och fraktas.Kombinera med fördel detta schampot med Wilda Siberica Shed Control Balsam!
 • DermAllay™ Oatmeal Shampoo Dogs & Cats 230 ml

  DermAllay™ Oatmeal Shampoo Dogs & Cats 230 ml
  Hundschampo & Kattschampo - DermAllay Oatmeal havreschampo återfuktar och återställer hudens tillstånd. De fuktgivande, närande och avlägsnande egenskaperna bidrar till en hälsosam, glänsande päls. Havremjölet i detta schampo återställer pälsförhållandena och hudens fuktbalans för att hjälpa till med säsongens klåda. Schampot kan användas i kombination med DermAllay Oatmeal Spray Conditioner. Denna fuktgivande balsam minskar torrhet och ökar hårets volym, så att hudens tillstånd synligt förbättras. Balsam innehåller essentiella fettsyror som behövs för frisk hud och päls. Schampot är doftfritt och pH-neutralt, så det är lämpligt för regelbunden användning. Formulerad för att löddra lätt och vara enkel att skölja ur. Lugnar och återfuktar. Skonsam konditionering och exfoliering med alfa-hydroxisyror.
 • Espree Blueberry Bliss Shampoo

  Espree Blueberry Bliss Shampoo
  Blåbärsdoftande schampo till din hund eller katt!Espree Blurberry Bliss är ett milt schampo, som effektivt tar bort smuts och överflödig olja från pälsen. Schampot har en härlig doft av blåbär, och innehåller mjukgörande sheasmör. 
 • Perfect Calm Lavender & Chamomile 355 ml

  Perfect Calm Lavender & Chamomile 355 ml
  Ett natuligt lugnande hundschampo för oroliga djur. För känslig & lättirriterad hud. Espree Perfect Calm Lavender & Chamomille hundchampo passar alla pälstyper & är mycket skonsamt & effektivt rengörande. Använd en del schampo med 10 delar vatten.
 • Animology White Wash Schampo (2,5 l)

  Animology White Wash Schampo (2,5 l)
  White Wash är ett högkvalitativt schampo speciellt utvecklat för vit och ljus päls. Schampot bidrar på ett skonsamt sätt till att ljusa upp och ge glans till pälsen. Schampot är milt och därför även lämplig för känslig hud och ömtålig päls. Eftersom schampot är lågskummande förkortas tvätt och sköljtiden. Animology White Wash är lätt parfymerat, pH-balanserande och fullt med vitaminer och lugnande ingredienser.
 • Espree Lavender & Chamomille Schampo

  Espree Lavender & Chamomille Schampo
  Espree Lavender & Chamomille Schampo är lugnande för sinne och hud samt skonsamt och djuprengörande. Lavendel och kamomill har lugnande inverkan och neutraliserar dålig lukt och vårdar pälsen.
 • DOUXO S3 SEB Schampo

  DOUXO S3 SEB Schampo
  DOUXO S3 SEB SchampoDOUXO S3 SEB Schampo är särskilt anpassat för hundar och katter som har problem med fet hud eller mjäll. Produkten motverkar dålig lukt, balanserar huden och förbättrar pälskvaliteten samtidigt som den verkar återfuktande och mjukgörande.Denna produkten fungerar på de tre hudlagren, är ordentligt testad och har en hypoallergen parfymering. Den innehåller rötter av Ophiopogon japonicus som används i hudvård för både människor och djur.
 • K9 Competition Puppy Shampoo 300 ml

  K9 Competition Puppy Shampoo 300 ml
  K9 Competition Puppy Shampoo 300 mlDetta valpschampo är utformat med omtanke för alla valpar, oavsett ras eller päls. Det är ett skonsamt och effektivt schampo som innehåller aloe vera, Vitamin B5 och silkeprotein som stärker och återfuktar både hud och päls. Schampot ger pälsen en naturlig lyster, är skonsamt för ögonen och lätt att skölja ur.Schampot är milt parfymerat.Användning:Massera in schampot i den våta pälsen och skölj noggrant med ljummet vattenFör det bästa resultatet, avsluta med K9 Puppy ConditionerSchampot kan även spädas upp till 1:20, vilket gör det ekonomiskt och hållbartGe din valp mysig pälsvård med valpschampo och låt den skina med en frisk och glänsande päls.
 • Solheds Derma4 Gentle Hundschampo 250 ml

  Solheds Derma4 Gentle Hundschampo 250 ml
  Schampo för kliande och känslig hudSolheds Derma4 Gentle Shampoo 250 ml är ett vårdande schampo för som återfuktar, vårdar och lugnar irriterad, torr och känslig hud samt tar bort mjäll. Derma4 Gentle Dog Shampoo är tillverkat av rena, naturliga råvaror som är bra för huden och som ger glans åt pälsen.  Lämplig för torr och känslig hud och för regelbunden användningpH ~ 7 • Utspädning 1:5 till 1:20Lätt att skölja urFörvaring: 10-25 ° C  Användning: Blöt pälsen och massera in schampot på särskilt smutsiga fläckar. För användning på resten av kroppen - späd schampot med vatten 1:5-1:20 och massera in över resten av kroppen. Skölj väl. Omskakas före användning.  Sammansättning: Vatten, nonjoniska tensider från kokos&majs&palm, växt baserade glycerin & propanediol, rosmarin, argan, aloe vera, lavendel, sheasmör, mint, xanthan& hydroxyacetophenoneInformation angående hållbarhet:Produkten är märkt med tillverkningsår, inte utgångsdatum. Produktens hållbarhet är 12-18 månader efter att den öppnats. Är din produkt märkt med LOT2021 18M så innebär det att den tillverkats 2021 och att den håller i 18 månader efter att du öppnat den, förutsatt att den förvaras korrekt.
 • Calm Mousse 150 ml

  Calm Mousse 150 ml
  Douxo Mousse kan användas på känslig hud. För katt, hund, marsvin, kanin & häst. Moussen appliceras på torr päls & ska inte sköljas ur. Douxo Calm Mousse lindrar, återuppbygger känslig hud & motverkar mjällbildning. Kan kombineras med Douxo Lindra Schampo.
 • Shampoo Aloe Vera 200 ml

  Shampoo Aloe Vera 200 ml
  Hundschampo & kattschampo med AloeVera. KW Danskt Aloe Vera Shampoo for Dogs and Cats. Ett djupverkande hund- & kattschampo för flesta pälstyper. Schampot innehåller extrakt från aloe barbadensis (10% ekologisk Aloe Vera) som är känd för sina läkande egenskaper. KW Shampoo Aloe Vera
 • Sterling Silver Shampoo Brilliant Shine 5,7 L

  Sterling Silver Shampoo Brilliant Shine 5,7 L
  K9 Silverschampo vitförstärkande schampo för hundar & katter - Effektivt Silver Schampo för hund & katt med viteffekt, Hundschampo som rengör & återfuktar pälsen samt den tar bort smuts, gulhet & urinfläckar. Kombinera K9 Sterling Silver Shampoo med K9 Silver balsam för bäst effekt. Kattschampot är fri från blekmedel.
 • Animology True Colours Schampo (250 ml)

  Animology True Colours Schampo (250 ml)
  Milt hundschampoo för förstärkt lyster och färgÄr din hunds päls lite grå och tråkig? Animology True Colours hundschampoo är ett milt och snällt schampoo som förstärker färg och glans hos hundens päls. Passar för alla slags vuxna hundar, oavsett pälsfärg. Schampoot är milt parfymerat och PH-balanserande, samt berikat med vitaminer, lugnande ingredienser och inbyggt balsam. En mild och skonsam 2-i-1-produkt helt enkelt!
 • Allerderm Oat Shampoo 250 ml

  Allerderm Oat Shampoo 250 ml
  Havreschampo - Allerderm Oat scampo för djur innehåller havremjöl som verkar dämpande & lugnande på känslig hud. Mjukgörande havremjölsschampo används till friska djur för att få en ren, mjuk & blank päls. Virbacs Allerderm Epi-Soothe schampo är ett veterinärschampo för hundar & katter. Allerderm Schampo verkar direkt lugnande där problemet finns på hunden, kattens hud & päls. Virbac Allerderm Oat Schampo - Hundschampo - Kattschampo
 • Aloe Vera schampo, 250 ml

  Aloe Vera schampo, 250 ml
  - Hund > Pälsvård Trim & Hundbad > Hundschampo
 • Aloe Vera Shampoo 1 Liter

  Aloe Vera Shampoo 1 Liter
  Vårdande hundschampo - mild formula som även passar hundar med känslig hud. Detta schampo med Aloe Vera rengör & förser samtidigt pälsen med vårdande ämnen. Den återfuktande formulan har även en bakteriedödande effekt vilket är perfekt på hundar som lider av klåda. Passar alla pälstyper. Trixie Aloe Vera Shampoo 1L
 • Nootie Schampo Jojobaolja

  Nootie Schampo Jojobaolja
  Mjukgörande och återfuktande shampo med doft av vanilj. Schampoot hjälper till att ljusa upp alla typer av päls. Innehåller jojobaolja som som tillför fukt och gör pälsen mjuk. Tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål. Innehåller inga starka kemikalier. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Endast för utvärtes bruk. Lämplig även för katter. Bruksanvisning: Blöt pälsen noga. Massera in schampot och låt verka 3-5 minuter. Skölj väl. 473 ml.
 • Shampoo Minkolja 200 ml

  Shampoo Minkolja 200 ml
  Exklusivt shampo med minkolja som ger smidighet & glans i pälsen. Hundschampo & kattschampo med minkolja. KW Danskt Minkoil Shampoo for Dogs and Cats. Ett djupverkande hund- & kattschampo för flesta pälstyper som blivit torra & tråkiga. Schampot bidrar till en mindre tovig päls & motverkar statisk & flygande päls.
 • Shampoo Color Enhancing Black 5,7 L

  Shampoo Color Enhancing Black 5,7 L
  K9 ger svarta pälsar en mörkare nyans & djup glans. K9 Competition Blackness Schampo, för att få fram den svarta färgen i mörka pälsar. K9 Competition Blackness Hund & Kattschampo neutraliserar missfärgningar & förstärker pälsens naturliga djupa färg.
 • Tea Tree & Aloe Shampoo 355 ml

  Tea Tree & Aloe Shampoo 355 ml
  Mycket vårdande schampo med salicylsyra, aloe vera & tea trea olja. Espree Tea Tree & Aloe hundschampo hjälper vid dermatit, hudproblem på sommaren. Espree Tea Tree & Aloe Medicated Shampoo är ett terapeutiskt, pH-balanserat vårdande hundschampo.
 • Topline Antistatic Spray

  Topline Antistatic Spray
  Topline Antistatic Spray - Antistatisk spray för vacker päls!Topline Antistatic Spray är en lättanvänd spray som underlättar borstning och kamning. Sprayen ökar glansen samt minskar den statiska elektriciteten och är perfekt att avsluta pälvården med. De aktiva substanserna är åkerfräken-extrakt och havremjölk, som skyddar och lugnar irriterad hud samt återuppbygger varje enskilt strå och får pälsen att glänsa och bli lätt att hantera. Topline Antistatic Spray:Sprayen ger liv åt pälsen och lämnar den glänsande och vackerPassar också utmärkt att använda mellan badenFör hundar: Spraya jämnt över fuktig eller torr päls och borsta igenom pälsen ordentligtFör katter: Eftersom katter slickar på och tvättar sin päls ofta bör produkten endast användas i mycket små mängder åt gången. Applicera sprayen via handen eller en borsteTopline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i Frankrike
 • Topline Gentle -koiranshampoo 5 l

  Topline Gentle -koiranshampoo 5 l
  Topp Gentle hundshampoo
 • Topline Brightening Shampoo 5 l

  Topline Brightening Shampoo 5 l
  Topline Brightening hund shampoo
 • K9 Puppy Schampo - 2700 ml

  K9 Puppy Schampo - 2700 ml
  K9 Puppy Schampo - 2700 ml K9 Puppy är ett hundschampo speciellt framtaget för valpar.  Det är ett milt schampo som stärker och återfuktar både hud och päls samt ger en fin lyster.  Schampot innehåller: vårdande aloe vera stärkande veteprotein vitam
 • Silky Show Shampoo 355 ml

  Silky Show Shampoo 355 ml
  Espree hundschampo för långa pälsar med tyngd av naturliga oljor & silkesproteiner bidrar till en frisk glänsande päls som är elastisk & lätt att bearbeta. Espree Silky Show utmärkt till bl a Lhasa Apso, Shih-tzu & liknande pälsar som önskas blanka & silkiga.
 • Hundschampo, 250 ml

  Hundschampo, 250 ml
  Hundschampo. 250 ml. Specialutvecklat schampo för hundar. Vårdar och återfuktar päls och hud. Bruksanvisning: Skydda öronen med t.ex. vadd. Schampot masseras in i den fuktade pälsen - undvik schampo i ögonen och låt verka i 2-3 minuter. Skölj noga.
 • Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Antistress Schampo 400 mlDetta veganska schampot är särskilt tillverkat för att passa katter och hundar som har problem med kliande hud. Shampot rengör pälsen samtidigt som det lugnar huden.När Wilda Siberica har skapat detta schampot så har de inspirerats av björnarna som lever i Sibirien! Björnarna äter gärna ett bär som kallas för Kamchatka Bear Berry som innehåller en massa vitaminer och även ursolsyra som hjälper till att lugna och laga huden. Självklart är detta bäret tillsatt i schampot!Wilda Siberica Antistress Schampo innehåller också extrakt från ringblomma som i urminnes tider använts för hudproblem, och Oblepikha-olja som stärker hårsäckarna och främjar en frisk och stark päls!Wilda Siberica skapar pälsvårdsprodukter för både hund och katt, inspirerade av sen sibiriska naturen! Produkterna är veganska, tillverkade i Europa, Ecocert-certifierade och självklart inte testade på djur. Ett Ecocert-certifikat innebär att höga krav ställs på bland annat hur produkterna tillverkas, förvaras, fraktas och förpackas.Kombinera gärna detta schampot med Wilda Siberica Antistress Balsam och Wilda Siberica Antistress Spray!
 • K9 Competition Sterling Silver Schampo (300 ml)

  K9 Competition Sterling Silver Schampo (300 ml)
  K9 Competition Sterling Silver SchampoHär har vi ett silvershampo för hundar - anpassat för hundar med ljus eller vit päls, eller hundar som har vita partier.Detta är ett mycket effektivt schampo som - utan blekning - tar bort urinfläckar, smuts och missfärgningar och gör pälsen glänsande vit och ren! Shampot har en revolutionerande formulera som har förmågan att rengöra och återfukta samtidigt. Schampot ger en snövit och glansig päls utan att torka ut.Med K9:s optiska keratin och D-panthenol-komplex får pälsen en optimal fuktbalans och givetvis en fantastisk glans! Schampot kan spädas med vatten upp till 1:10. Innehåller ingen blekning och kan användas på flerfärgade pälsar.
 • K9 Competition Aloe Vera Schampo (2,7 l)

  K9 Competition Aloe Vera Schampo (2,7 l)
  K9 Competition Aloe Vera SchampoHär har vi ett skonsamt och drygt schampo med aloe vera, som passar för både hundar och katter! Schampot har en lugnande effekt på känslig hud och hårbotten för att undvika hudirritation.K9 Competition Aloe Vera Schampo tillför näring, ger en perfekt fuktbalans och optimerar pälskvaliteten. Schampot passar alla både hund och katt, och är kompatibelt med alla typer av päls, och alla raser. Passar även valpar!K9 Competition Aloe Vera Schampo passar lika bra för tävling som för vardag!Användning:Massera in ordentligt och skölj nogaFör torr hud/päls använd svalt vatten. För fet hud och päls, använd varmare vatten Upprepa vid behov Kan spädas upp till 1:20
 • Care Shampoo 200 ml

  Care Shampoo 200 ml
  Douxo Care schampo mild rengöring med balsameffekt. Douxo Care Shampoo är framtaget för regelbunden & normal pälsvård. Douxo Underhållsschampo för hund, katt, häst, kanin & marsvin gör pälsen glänsande, mjuk & lätt att borsta. Schampot doftar av grönt te.
 • Seb Shampoo 200 ml

  Seb Shampoo 200 ml
  Douxo Seb Hundschampo balanserar mjällig hud & tar bort dålig lukt. Douxo Seb Kattshampoo rengör, förebygger & tar bort mjäll hos hund, katt, marvin, kanin & häst. Douxo Seb Schampo gör pälsen ren, mjuk, glänsande & tar bort dåliga lukt.
 • Wilda Siberica Delicate Tvål 400 ml

  Wilda Siberica Delicate Tvål 400 ml
  Wilda Siberica Delicate Tvål 400 mlDenna tvålen är skonsam och går att använda dagligen! Den fungerar både till hundar och katter, men är kanske mest tänkt för att exempelvis tvätta av leriga tassar efter hundpromenaden! Tvålen innehåller bland annat kamomill som lugnar huden, vilket gör att den passar till hundar med känslig hud, och även till valpar!När denna tvålen skapades tog man inspiration från Sibiriens vildkaniner, som brukar äta bark och rötter från vitpilen. Vitpil har tillsatts i tvålen eftersom det är mycket rikt på salicin som lugnar huden. Tvålen innehåller och kamomill som verkar lugnande och lindrande!Wilda Siberica tillverkar veganska och Ecocert-certifierande pälsvårdsprodukter, inspirerade av vilddjuren i Sibirien. Produkterna tillverkas i Europa och testas inte på djur!
 • Waterless Dog Bath 150 ml

  Waterless Dog Bath 150 ml
  Behöver din hund ett bad, men du har inte riktigt tiden just precis nu? Vet's Best Waterless Dog Bath är ett schampo för hundar som inte behöver sköljas ur. Återfuktar hud & päls mellan baden. Snabb, enkel formula som är extra bra att använda vid kallt väder, under resa eller andra tillfällen då ni inte har tillgång till rinnande vatten. Innehåller en mild formula med aloe vera, havre & neem-olja. Kombinera gärna med ett vanligt hundschampo tex från K9 Competition, Espree, Vet’s Best eller Dechra. Schampot har en lugnande doft & kan användas på hundar & hundvalpar över 12 veckor. Vet's Best Waterless Dog Bath
 • Topline Degreasing Shampoo 5 l

  Topline Degreasing Shampoo 5 l
  Topline avfettningsschampoo för hund.
 • Rainforest Shampoo 355 ml

  Rainforest Shampoo 355 ml
  Kanske vårt mest väldoftande hundschampo. Rainforest är riktig populärt schampo som passar alla pälsar. Espree Rainforest hundschampo är ett väldoftade allround schampo passar det flesta pälstyper. Hundschampot rengör på djupet & är lätt tovutredande.
 • Espree Hypo-Allergenic Schampo (355 ml)

  Espree Hypo-Allergenic Schampo (355 ml)
  Espree Hypo-Allergenic Schampo är ett extra milt schampo som inte svider i ögonen. Detta schampo passar speciellt till superkänslig hud då schampot innehåller en cocktail av aloe vera, kokos och vitamin A, D och E. Schampot rengör och vårdar pälsen försiktigt utan användandet av skarpa kemikalier.
 • Puppy shampoo 300 ml

  Puppy shampoo 300 ml
  Valpschampo är ett vårdande, skonsamt och effektivt schampo speciellt framtaget för alla typer av valpar. Innehåller vitamin B5 och sidenprotein som stärker och återfuktar både hud och päls. Ger pälsen en naturlig lyster, är tårfri och är lätt att skölja ur. Milt parfymerad.
 • Nootie Schampo Återfuktande

  Nootie Schampo Återfuktande
  Väldoftande schampo med vitamin E och mandelolja. Schampot vårdar och återfuktar torr päls och hud. Essentiella fettsyror bidrar till en mjuk och glansfull päls. Tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål, SLS och parabener. Innehåller inga starka kemikalier. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Endast till utvärtes bruk. Lämplig även för katter. Bruksanvisning: Blöt pälsen noga. Massera in schampot och låt verka 3-5 minuter. Skölj väl. 473ml
 • K9 Competition Strip Off Schampo 300 ml

  K9 Competition Strip Off Schampo 300 ml
  K9 Competition Strip Off Schampo 300 mlDetta djuprengörande hundschampo frigör pälsen från ingrodd smuts, föroreningar, olja och pälsprodukter som tynger ned pälsen!Detta schampo är tänkt att använda på riktigt smutsig päls, som en typ av nollställning! Efter att du tvättat pälsen med detta schampo, tvätta med hundens vanliga schampo och balsam för att få optimal pälsstatus och långvarigt resultat.Användning:Tvätta noga och skölj ur Upprepa en gång för bästa resultatVarmare vatten ger bättre effektKan användas som det är eller spädas upp till 1:10Avsluta med hundens vanliga schampo och balsam