Hundschampo

I den här översikten hittar du många olika märken av Hundschampo. Det finns rengörande, vårdande och näringsgivande schampon för olika hundars päls. För att förebygga eller behandla svamp finns speciella svampdödande hundschampon.

Populärt inom hundschampo

 • Hundschampo Shine Peppermint & Sage - Furme

  Hundschampo Shine Peppermint & Sage - Furme
  INGREDIENSER Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Urtica Dioica Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium&hellip:
 • Hundschampo Espree Energee Plus 355ml

  Hundschampo Espree Energee Plus 355ml
  Espree Energee Plus är ett effektivt hundschampo som rengör även den smutsigaste hunden på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. Schampot är tillsatt med lavendel och timjan, för att lindra infektioner i huden som orsakats av hudparasiter och svampar.
 • Hundschampo Espree Hyper Allergenic 355ml

  Hundschampo Espree Hyper Allergenic 355ml
  Espree Hyper Allergenic är ett extra milt schampo för känsliga hundar och katter. Schampot svider inte i ögonen och innehåller bland annat Aloe Vera, kokos och jojoba som bidrar till en skonsam rengöring med balsameffekt.
 • Hundschampo M-Pets Lång päls 250ml

  Hundschampo M-Pets Lång päls 250ml
  Parabenfritt hundschampo från M-Pets som gör det lättare att kamma pälsen och förhindrar tovor. Passar även valpar.

Fler tips på hundschampo

 • Espree Shampoo & Conditioner in one

  Espree Shampoo & Conditioner in one
  Espree Two In One är ett två-i-ett-schampo som innehåller både schampo och balsam. Du slipper spendera tid och pengar på flera olika produkter då denna produkt är en kombination av flera. Kokos, aloe vera och jojoba tvättar rent och vårdar pälsen och ger pälsen en fantastisk glans, allt i endast ett enkelt steg.
 • Animology Curly Coat Schampo (2,5 l)

  Animology Curly Coat Schampo (2,5 l)
  Vårdande schampo för hundar med lockig pälsAnimology Curly Coat är ett schampo speciellt anpassat för hundar med lockig päls. Schmpot innehåller vårdande sheasmör, och hjälper till att utreda tovor i din hunds päls. Schampot är veganskt.  
 • Topline Brightening Shampoo 5 l

  Topline Brightening Shampoo 5 l
  Topline Brightening hund shampoo
 • Espree Lavender & Chamomille Schampo

  Espree Lavender & Chamomille Schampo
  Espree Lavender & Chamomille Schampo är lugnande för sinne och hud samt skonsamt och djuprengörande. Lavendel och kamomill har lugnande inverkan och neutraliserar dålig lukt och vårdar pälsen.
 • Animology Dirty Dawg No Rinse Shampoo 250 ml

  Animology Dirty Dawg No Rinse Shampoo 250 ml
  Dirty Dawg är ett högkvalitativt torrschampo speciellt framtagen för att hålla din hund ren och fräsch utan behov av vatten. Schampot behöver inte sköljas ut men är ändå effektivt och skonsamt för hunden. Dirty Dawg är ett perfekt och enkelt alternativ till ett traditionellt schampo.250 ml
 • DermAllay™ Sensitive Shampoo Dogs & Cats 230 ml

  DermAllay™ Sensitive Shampoo Dogs & Cats 230 ml
  Hundschampo & Kattschampo - Mildt schampo för katter och hundar med känslig hud. Dechra DermAllay Sensitive Shampoo är ett milt schampo med kokosnöt, för katter och hundar med känslig hud. Schampot är utformat för att effektivt ta bort smuts och talg, så pälsen är mjuk och lätt att borsta. Eftersom många djur har extra känslig hud berikas detta schampo med kokosnötolja. Kokosnöt har naturligt fuktgivande egenskaper, därför är detta schampo också lämpligt för användning på valpar och kattungar.
 • Nootie Schampo Arganolja

  Nootie Schampo Arganolja
  Mjukgörande och glansgivande shampoo med doft av lilja. Schampoot innehåller naturliga antioxidanter, E-vitamin och omega-6 fettsyror som återger pälsen sin mjukhet och glans. Tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål. Innehåller inga starka kemikalier. Fri från SLS och parabener. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Endast för utvärtes bruk. Lämplig även för katter. Bruksanvisning: Blöt pälsen noga. Massera in schampot och låt verka 3-5 minuter. Skölj väl. 473 ml.
 • Topline Degreasing Shampoo 5 l

  Topline Degreasing Shampoo 5 l
  Topline avfettningsschampoo för hund.
 • Hypo Allergenic Coconut Shampoo 355 ml

  Hypo Allergenic Coconut Shampoo 355 ml
  För allergiska, känsliga hundar & katter. Espree Hypo Allergenic Coconut är ett mycket milt & skonsamt hundschampo för känsliga hundar & katter. Espree Hypo Allergenic Coconut med kokosnöt, jojoba olja, schampo med balsameffekt svider inte i ögonen.
 • DOUXO S3 SEB Schampo

  DOUXO S3 SEB Schampo
  DOUXO S3 SEB SchampoDOUXO S3 SEB Schampo är särskilt anpassat för hundar och katter som har problem med fet hud eller mjäll. Produkten motverkar dålig lukt, balanserar huden och förbättrar pälskvaliteten samtidigt som den verkar återfuktande och mjukgörande.Denna produkten fungerar på de tre hudlagren, är ordentligt testad och har en hypoallergen parfymering. Den innehåller rötter av Ophiopogon japonicus som används i hudvård för både människor och djur.
 • Hundschampo & Balsam M-Pets 2in1 250ml

  Hundschampo & Balsam M-Pets 2in1 250ml
  Parabenfritt hundschampo och balsam i ett. Vårdande balsam för en enklare pälsvård. Med fuktgivande D-panthenol med jojobaolja för glans och volym.
 • Valpschampo M-Pets 250ml

  Valpschampo M-Pets 250ml
  Parabenfritt hundschampo från M-Pets med naturliga örtextrakt och värdefulla vitaminer som ger en mild rengöring och vård för din valps hud och päls.
 • Espree Oat Bath Schampo (355 ml)

  Espree Oat Bath Schampo (355 ml)
  Espree Oat Bath Schampo hjälper mot eksem och torr hud. Klåda och irritation i huden kan verkligen plåga hunden och göra livet obekvämt för den. Detta terapeutiska schampo har fullt av havreprotein och aloe vera som återställer hudens naturliga balans samtidigt som det rengör och lugnar en irriterad hud.
 • Espree Detangling and Dematting spray

  Espree Detangling and Dematting spray
  Espree Detangling och Dematting Spray har tovutredande egenskaper. Spraya på pälsen, låt verka och sedan kan du lätt reda ut tovor och enkelt borsta pälsen samtidigt som en naturlig, lätt och fräsch doft sprider sig.
 • Hundschampo M-Pets Aloe Vera 250ml

  Hundschampo M-Pets Aloe Vera 250ml
  Parabenfritt hundschampo som passar bra för känslig hud. Schampot är milt antibakteriellt och med en antiinflammatorisk effekt.
 • Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 mlDetta veganska schampot passar utmärkt för katter och hundar som har besvär med torr päls. Schampot rengör samtidigt som det återfuktar och gör pälsen silkesmjuk!Vid framtagandet av det här schampot har man inspirerats av ingen mindre än isbjörnen och dess maffiga päls! Isbjörnar är rovdjur, men de älskar faktiskt också att äta Laminaria, en typ av sjögräs som är mycket rik på aminosyror, järn, jod och kalium. Aminosyrorna hjälper pälsen återskapas och byggas upp medan järn och kalium återfuktar. Jod vårdar pälsen och stöttar tillväxten!Kom ihåg att en livlös och torr päls kan bero på någon typ av näringsbrist eller sjukdomstillstånd. Konsultera alltid en veterinär om ditt husdjurs päls förändras till det sämre!Wilda Siberica tillverkar pälsvårdsprodukter som inspirerats av de vilda djuren i Sibirien. Produkterna är veganska, tillverkade i Europa och passar för både hundar och katter. Produkterna har självklart inte testats på djur, och de har Ecocert-certifikat som ställer höga krav på bland annat tillverkning och förpackning.För bästa resultat, kombinera Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo med Wilda Siberica Hydro-Boost Balsam!
 • Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Antistress Schampo 400 mlDetta veganska schampot är särskilt tillverkat för att passa katter och hundar som har problem med kliande hud. Shampot rengör pälsen samtidigt som det lugnar huden.När Wilda Siberica har skapat detta schampot så har de inspirerats av björnarna som lever i Sibirien! Björnarna äter gärna ett bär som kallas för Kamchatka Bear Berry som innehåller en massa vitaminer och även ursolsyra som hjälper till att lugna och laga huden. Självklart är detta bäret tillsatt i schampot!Wilda Siberica Antistress Schampo innehåller också extrakt från ringblomma som i urminnes tider använts för hudproblem, och Oblepikha-olja som stärker hårsäckarna och främjar en frisk och stark päls!Wilda Siberica skapar pälsvårdsprodukter för både hund och katt, inspirerade av sen sibiriska naturen! Produkterna är veganska, tillverkade i Europa, Ecocert-certifierade och självklart inte testade på djur. Ett Ecocert-certifikat innebär att höga krav ställs på bland annat hur produkterna tillverkas, förvaras, fraktas och förpackas.Kombinera gärna detta schampot med Wilda Siberica Antistress Balsam och Wilda Siberica Antistress Spray!
 • Puppy Waterless Shampoo 710 ml

  Puppy Waterless Shampoo 710 ml
  Valpschampo spray, hunschampo som passar sjuka & äldre djur för att förhindra stress vid bad. En snabb sprayning & torkning med handduk ger djuret ett fräscht utseende samt motverkar klåda & lukt. Spraya hela valpen eller problemområdet. Torka av med handduk.
 • Animology Deep Clean Schampo (250 ml)

  Animology Deep Clean Schampo (250 ml)
  Djuprengörande schampo för riktigt smutsig pälsAnimology Deep Clean Schampo är ett djuprengörande schampo speciellt anpassat för riktigt smutig päls. Schampot tar effektivt smuts och oönskad lukt, även på tjock päls. Schampot är veganskt.  
 • Wilda Siberica Glow Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Glow Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Glow Schampo 400 mlDetta schampot tillför både livfull volym och härlig glans till ditt husdjurs päls! Schampot rengör pälsen samtidigt som de vårdande ingredienserna tillför fukt och antioxidanter. Schampot fungerar lika bra till hundar som till katter.Wilda Siberica Glow Schampo är skapat med inspiration av rävar, och deras livfulla och färgsprakande päls! Rävar i Sibirien älskar att äta foxberries - det vill säga lingon! Lingon är fulla med en massa bra ingredienser som exempelvis oljesyra och antioxidanter, och man har därför valt att tillsätta lingon till detta schampot! Oljesyran tillför fukt till pälsen, medan antioxidanterna gör pälsen livfull och glansig!Wilda Siberica tillverkar veganska pälsvårdsprodukter som passar till både katter och hundar. Produkterna testas självklart inte på djur, och de tillverkas i Europa! Wilda Siberica är Ecocert-certifierade vilket innebär att de uppfyller en rad strikta krav gällande bland annat de naturliga råvarorna samt produkternas förpackningar.Kombinera med fördel detta schampot med Wilda Siberica Glow Balsam!
 • Hundschampo Espree Bright White 355ml

  Hundschampo Espree Bright White 355ml
  Hundschampo Bright White från Espree med Aloe Vera och naturliga nyansförbättringsämnen som förstärker pälsens vita lyster. Schampot tar bort fläckar och missfärgningar och ger din hund en fräsch och blank päls.
 • Two In One Shampoo Conditioner 355 ml

  Two In One Shampoo Conditioner 355 ml
  Hundschampo & hundbalsam i ett, för snabba bad. Espree Two In One är ett speciellt formulerat icke alkaliskt hundschampo som kombinerar schampo & balsam i en flaska. Espree Two In One är perfekt för det snabba hundbadet.
 • Topline Gentle Shampoo (200 ml)

  Topline Gentle Shampoo (200 ml)
  Topline Gentle Shampoo - för känslig hud och päls!Topline Gentle Shampoo är ett oparfymerat, balanserat schampo som är särskilt framtaget för känslig hud och vit päls. Med sitt mjuka och skonsamma skum rengör den varsamt pälsen och återfuktar huden och är därför idealisk även för valppäls och hårlösa raser. Resultatet är en mjuk och elastisk hud och en upplivad päls. Fördelar med Topline Gentle Shampoo:Druvkärneextrakt återfuktar torr och skadad päls och gör den mer elastisk samt minskar rodnad i hudenDet växtbaserade glycerinet binder fukt mycket effektivt vilket skyddar huden och pälsen mot uttorkningTopline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i FrankrikeViktig information angående att späda ut, blanda detta schampoo med vatten:200 ml - kan spädas 3:1 (3 delar vatten och 1 del Topline) men kan också användas som den är, utan att späda ut5 liter - koncentrerad formula som ska spädas ut, 20:1 (20 delar vatten och 1 del Topline)
 • HypoAllergenic Shampoo 470 ml

  HypoAllergenic Shampoo 470 ml
  Effektivt schampo för hundar & katter som lider av allergi, klåda, torr & flagande hud samt torr och glanslös päls. Vet's Best Hypo-Allergenic Shampoo innehåller en effektiv men mild blandning av Aloea Vera, Allantoin & Vitamin E som snabbt mjukgör & lugnar en torr & känslig hud. Hundschampot / kattschampot passar även bra till hundar & katter som har en känslig hud då det är fritt från tvål eller andra uttorkade ingredienser. Gör såhär: Blöt ner pälsen & applicera en liten mängd schampo över all päls, undvik ögonen. Löddra upp & massera in & låt sedan schampot verka i 5 minuter. Skölj noga & upprepa vid behov. Vet's Best Hypo-Allergenic Shampoo
 • Strip Off Shampoo Deep Cleansing White 300 ml

  Strip Off Shampoo Deep Cleansing White 300 ml
  K9 Competition avfettningsschampo som effektivt tar bort rester & föroreningar som tynger ner pälsen. K9 Competition Strip Off schampo är ett djuprengörande kattschampo & hundschampo som avlägsnar & är återställande av pälsen in för utställning.
 • Wilda Siberica Whitening Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Whitening Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Whitening Schampo 400 mlDetta schampot är särskilt tillverkat för hundar och katter som är vita! Ingredienserna i schampot hjälper till att minska melanin-produktionen vilket främjar en snövit, vacker päls! När Wilda Siberica skapat det här schampot så har de inspirerats av fjällräven som blir alldeles vit på vintern för att inte synas i snön. Fjällräven älskar att äta hjortron, som tack vare C-vitamin och organiska syror hjälper till att minska produktionen av melanin. Detta kan leda till en än vitare päls, och därför är hjortron självklart tillsatt i shampots formula!Detta schampot innehåller också cederolja som är antiseptiskt samtidigt som det bidrar med en härlig doft.Wilda Siberica tillverkar veganska, Ecocert-certifierade pälsvårdsprodukter. De tillverkas i Europa och testas givetvis inte på djur. Ett Ecocert-certifikat innebär bland annat att höga krav ställs gällande var de naturliga råvarorna kommer ifrån och hur produkterna tillverkas, packas, lagras och fraktas. Detta certifikat måste förnyas varje år vilket innebär att företagen måste hålla en hög standard hela tiden för att få behålla certifikatet.Kombinera detta schampo med Wilda Siberica Whitening Balsam för bästa resultat!
 • Aloe Vera Shampoo Mild & Economical 100 ml

  Aloe Vera Shampoo Mild & Economical 100 ml
  Populärt hund & kattschampo bland utställare, men passar till alla pälsar. K9 Competition Aloe veran en lugnande effekt på känslig hud & passar utmärkt till hundar & katter. K9 Competition hundchampo Aloe Vera är utredande, snabbtorkande & tidsbesparande. K9 Competition Aloe Vera Shampoo
 • Milk & Honey Shampoo 355 ml

  Milk & Honey Shampoo 355 ml
  Mild & vårdande med mjölkprotein & honung. Espree Milk & Honey är ett vårdade hund & kattschampo rekommenderad till semilång- & långhårspälsar. Milk & Honey mycket lyxigt hundschampo med naturligt mjölkprotein för en ren, mjuk & blank päls.
 • Care Shampoo 200 ml

  Care Shampoo 200 ml
  Douxo Care schampo mild rengöring med balsameffekt. Douxo Care Shampoo är framtaget för regelbunden & normal pälsvård. Douxo Underhållsschampo för hund, katt, häst, kanin & marsvin gör pälsen glänsande, mjuk & lätt att borsta. Schampot doftar av grönt te.
 • Allergy Itch Relief Schampo 470 ml

  Allergy Itch Relief Schampo 470 ml
  Hundschampo som lindrar klåda & irritation med en mild doft. Lämplig efter till exempel loppbett eller vid säsongsbetingade allergier. Innehåller havre, kamomill & tea tree oil som har en lindrande effekt på klåda & är även bakteriedödande. Schampot tvättar bort allergener från pälsen & huden samtidigt som den verkar mjukgörande & klådstillande. Kan användas tillsammans med fästingmedel. Gör såhär: Blöt hundens päls. Applicera schampot över hela pälsen och massera 3-5 minuter så att schampot hinner verka lokalt mot huden. Skölj noga. Upprepa vid behov. Produkten innehåller Tea Tree-olja och bör därför inte användas på katt. Vet's Best Allergy Itch Relief Schampoo
 • Perfect Calm Lavender & Chamomile 355 ml

  Perfect Calm Lavender & Chamomile 355 ml
  Ett natuligt lugnande hundschampo för oroliga djur. För känslig & lättirriterad hud. Espree Perfect Calm Lavender & Chamomille hundchampo passar alla pälstyper & är mycket skonsamt & effektivt rengörande. Använd en del schampo med 10 delar vatten.
 • K9 High Rise Volymschampo 300ml

  K9 High Rise Volymschampo 300ml
  K9 High Rise VolymschampoEtt milt hundschampo som ger pälsen extra volym!  Schampot innehåller naturlig vitamin B5 och veteprotein som vårdar både hud och hår. Sammansättningen ger pälsen starkare struktur, ökad fyllighet, fin lyster och fuktbalans.
 • Animology Derma Dog Schampo (250 ml)

  Animology Derma Dog Schampo (250 ml)
  Detta högkvalitativa schampo är speciellt utvecklat för hundar med känslig hud. Schampot är helt utan parfym och färgämnen och gör det mycket skonsamt för din hund. Schampot är lågskummande vilket förkortar tvätt och sköljtiden. Animology Derma Dog är oparfymerad och pH-balanserad, vilket är bra för hundens hud.Finns i 250 ml samt 5 l.
 • KW Nature jojoba- & kokosnötsolje schampo - 200 ml

  KW Nature jojoba- & kokosnötsolje schampo - 200 ml
  KW Nature jojoba- & kokosnötsolje schampo - 200 mlJojoba olja innehåller naturliga vitaminer (A, B och E).  Kokosnötsolja innehåller laurinsyra, känd för sin antibakteriella och svamp motverkande egenskaper. Kokosnötsolja kan tränga in i håret oc
 • Nootie Waterless Foaming Shampoo Luktärt & Vanilj 207 ml

  Nootie Waterless Foaming Shampoo Luktärt & Vanilj 207 ml
  Nootie Waterless Foaming Shampoo Luktärt & VaniljDetta schampo fungerar bra till både hundar och katter. Det är ett torrschampo vilket innebär att du inte behöver använda något vatten. Du bara schamponerar och torkar sedan av moussen - perfekt för katter och hundar som inte gillar att duscha!Nootie Waterless Foaming Shampoo Luktärt & Vanilj är hypoallergent och fritt från både parabener, SLS och starka kemikalier. Det lämnar pälsen ren, mjuk och med en härlig doft!Detta schampot motverkar mjäll och går fint att använda samtidigt som du använder produkter mot exempelvis löss eller fästingar.
 • DOUXO S3 PYO Schampo (200 ml)

  DOUXO S3 PYO Schampo (200 ml)
  DOUXO S3 PYO SchampoDOUXO S3 PYO Schampo innehåller klorhexidin och är särskilt anpassat för hundar och katter med oljig hud. Schampot rengör på djupet, balanserar huden och fungerar även desinfekterande, återfuktande och mjukgörande. Klorhexidin är särskilt bra att använda om din hund eller katt har besvär med huden – såsom fukteksem eller sår. Ämnet torkar inte ut huden och pälsen och kan därför användas regelbundet.Denna produkten fungerar på de tre hudlagren, är ordentligt testad och har en hypoallergen parfymering. Den innehåller rötter av Ophiopogon japonicus som används i hudvård för både människor och djur.
 • MalAcetic™ Shampoo Dogs & Cats 230 ml

  MalAcetic™ Shampoo Dogs & Cats 230 ml
  Hundschampo & Kattschampo - MalAcetic Shampoo är en del av den naturliga antibakteriella och svampdödande vårdlinjen från Dechra och innehåller de naturliga antibakteriella egenskaperna hos ättiksyra (vinäger). MalAcetic är ett kristallklart, tvålfritt schampo med doft av körsbärsblom och är ett nöje att använda. Den unika och naturliga sammansättningen, med ättiksyra och borsyra, ger antibakteriell och bakteriehämmande rengöring och vård. MalAcetic Shampoo, Wipes och Spray Conditioner kan användas i kombination med varandra. Schampot innehåller 2% ättiksyra och 2% borsyra. Den innehåller också natriumlauretsulfat, kokamidopropylbetain, kokamid och tillsatt doft.
 • Tjär Schampo White 500 ml

  Tjär Schampo White 500 ml
  Probs Tjärschampo är en omtyckt välprövad produkt som lunar torr & känslig hud. Pälsen får en fin lyster.
 • Nootie Schampo Återfuktande

  Nootie Schampo Återfuktande
  Väldoftande schampo med vitamin E och mandelolja. Schampot vårdar och återfuktar torr päls och hud. Essentiella fettsyror bidrar till en mjuk och glansfull päls. Tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål, SLS och parabener. Innehåller inga starka kemikalier. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Endast till utvärtes bruk. Lämplig även för katter. Bruksanvisning: Blöt pälsen noga. Massera in schampot och låt verka 3-5 minuter. Skölj väl. 473ml
 • Topline Brightening Shampoo (200 ml)

  Topline Brightening Shampoo (200 ml)
  Topline Brightening Shampoo - för vacker päls!Topline Brightening Shampoo är ett schampo som ger liv åt pälsen, gör den kraftigare samtidigt som den tar hand om huden. Schampot fördjupar glansen och ökar pälsens lyster och dessutom har den en återfuktande sammansättning som lugnar, skyddar och lindrar irriterad hud. Dess skonsamma men samtidigt effektiva sammansättning gör att den passar alla pälstyper. Fördelar med Topline Brightening Shampoo:Havremjölk skyddar och lugnar irriterad hud samt återfuktar denPantenol bevarar fuktbalansen och lindrar hudirritationZink, magnesium, kalium och fosfor återställer pälsens struktur och ger näring åt denNässelextrakt minskar klåda, mjällbildning och överdriven talgproduktionEffektiv antioxidant i form av en kiselförening främjar hårbildningen och hårtillväxtenTopline är utvecklat i samarbete med pälsvårdsexperter, håller mycket hög kvalité och är tillverkat i FrankrikeViktig information angående att späda ut, blanda detta schampoo med vatten:200 ml - kan spädas 3:1 (3 delar vatten och 1 del Topline) men kan också användas som den är, utan att späda ut5 liter - koncentrerad formula som ska spädas ut, 20:1 (20 delar vatten och 1 del Topline)
 • Dandruff Shampoo Extra Gentle White 300 ml

  Dandruff Shampoo Extra Gentle White 300 ml
  K9 Mjällschampo är ett extra skonsamt schampo för känsliga hundar. K9 Dandruff Shampoo passar till både långa och korta pälsar och alla raser. Hundschampo som motverkar torrhet, mjäll, fjällbildning och klåda. K9 Competition Dandruff Shampoo - Mjällschampo
 • Espree Silky Show Calming Waters Cologne

  Espree Silky Show Calming Waters Cologne
  Espree Silky Show Calming Waters CologneDenna cologne ger hundens päls en härligt fräsch doft, och bekämpar även de tuffaste av dåliga lukter!Storlek:118 ml
 • KW Nature Argan Balsam - 200 ml

  KW Nature Argan Balsam - 200 ml
  KW Nature Argan Balsam - 200 mlArganolja har en hög andel av viktiga fettsyror som Omega 6 och Omega 9 samt naturliga antioxidanter som vitamin E och A som främjar kroppens förmåga att vårda och reparera huden.  KW NATURE är ett naturligt alternativ,
 • Espree Rainforest Schampo (355 ml)

  Espree Rainforest Schampo (355 ml)
  Espree Rainforest Schampo rengör pälsen på djupet samtidigt som den ger volym och lyster. Schampot doftar underbart av regnskog och är en ständig favorit. Använd gärna tillsammans med Rainforest Conditioner!
 • Nootie Schampo Hypoallergen

  Nootie Schampo Hypoallergen
  Hyperallergent schampo med grapefruktextrakt och doft av kokosnöt och lime. Innehåller naturliga ingredienser och bidrar på ett skonsamt sätt till friskare hud och päls. Tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål, SLS och parabener. Innehåller inga starka kemikalier. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Endast för utvärtes bruk. Lämplig även för katter. Bruksanvisning: Blöt pälsen noga. Massera in schampot och låt verka 3-5 minuter. Skölj väl. 473 ml
 • Vet´s Best Allergy Itch Relief Hundschampo 470 ml

  Vet´s Best Allergy Itch Relief Hundschampo 470 ml
  Denna produkt: Allergy itch Relief Shampoo är ett shampoo som rekommenderas starkt av veterinärer pga dess goda egenskaper.  Kombinationen av naturliga ingridienser som havreprotein, d´Limonene och Tea tree Oil lugnar det kliande och röda skinnet som
 • Seb Shampoo 200 ml

  Seb Shampoo 200 ml
  Douxo Seb Hundschampo balanserar mjällig hud & tar bort dålig lukt. Douxo Seb Kattshampoo rengör, förebygger & tar bort mjäll hos hund, katt, marvin, kanin & häst. Douxo Seb Schampo gör pälsen ren, mjuk, glänsande & tar bort dåliga lukt.
 • Rainforest Shampoo 3,8 L

  Rainforest Shampoo 3,8 L
  Kanske vårt mest väldoftande hundschampo. Rainforest är riktig populärt schampo som passar alla pälsar. Espree Rainforest hundschampo är ett väldoftade allround schampo passar det flesta pälstyper. Hundschampot rengör på djupet & är lätt tovutredande.
 • Espree Tea Tree & Aloe Medicated Schampo (355 ml)

  Espree Tea Tree & Aloe Medicated Schampo (355 ml)
  Espree Tea Tree & Aloe Schampo är ett svamp- och bakteriedödande schampo som lugnar en irriterad hud och som lindrar klåda och inflammationer i huden. Med hjälp av detta schampo så brukar det kännas bättre både för din hund och dig då den har en lindrande effekt. Innehåller bland annat aloe vera, jojoba, tea tre-olja, salicylsyra och vitaminer. Schampot går även att använda till valpar, är 100 % nedbrytningsbart, innehåller inga parabener och har ej testats på försöksdjur.
 • Shampoo Minkolja 500 ml

  Shampoo Minkolja 500 ml
  Exklusivt shampo med minkolja som ger smidighet & glans i pälsen. Hundschampo & kattschampo med minkolja. KW Danskt Minkoil Shampoo for Dogs and Cats. Ett djupverkande hund- & kattschampo för flesta pälstyper som blivit torra & tråkiga. Schampot bidrar till en mindre tovig päls & motverkar statisk & flygande päls.