Wilda Siberica hundschampo

Populärt inom Wilda Siberica hundschampo

 • Wilda Siberica Whitening Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Whitening Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Whitening Schampo 400 mlDetta schampot är särskilt tillverkat för hundar och katter som är vita! Ingredienserna i schampot hjälper till att minska melanin-produktionen vilket främjar en snövit, vacker päls! När Wilda Siberica skapat det här schampot så har de inspirerats av fjällräven som blir alldeles vit på vintern för att inte synas i snön. Fjällräven älskar att äta hjortron, som tack vare C-vitamin och organiska syror hjälper till att minska produktionen av melanin. Detta kan leda till en än vitare päls, och därför är hjortron självklart tillsatt i shampots formula!Detta schampot innehåller också cederolja som är antiseptiskt samtidigt som det bidrar med en härlig doft.Wilda Siberica tillverkar veganska, Ecocert-certifierade pälsvårdsprodukter. De tillverkas i Europa och testas givetvis inte på djur. Ett Ecocert-certifikat innebär bland annat att höga krav ställs gällande var de naturliga råvarorna kommer ifrån och hur produkterna tillverkas, packas, lagras och fraktas. Detta certifikat måste förnyas varje år vilket innebär att företagen måste hålla en hög standard hela tiden för att få behålla certifikatet.Kombinera detta schampo med Wilda Siberica Whitening Balsam för bästa resultat!
 • Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 ml - till katter och hundar med torr pälsDet här schampot är perfekt för katter och hundar med torr och livlös päls. Schampot rengör effektivt samtidigt som pälsen får en härlig lyster. Wilda Siberica Oil-Plex-serie är inspirerad av Sibiriska ekorrar som äter cederträfrön. Innehållet består därför av olja från dessa frön för att återfukta huden och ge pälsen skinande glans. Om din hund eller katt har en torr och glanslös päls kan det finnas underliggande orsaker. Vi rekommenderar att rådfråga din veterinär om du märker en försämring i pälskvaliteten hos ditt husdjur. Wilda Sibericas produkter är veganska, tillverkade i Europa och Ecocert-certifierade.För en glansig päls med lysterBerikad med oljaEcocert-certifierad
 • Wilda Siberica Delicate Tvål 400 ml

  Wilda Siberica Delicate Tvål 400 ml
  Wilda Siberica Delicate Tvål 400 ml – rengör leriga tassar! Denna milda tvål är perfekt för daglig användning och passar både hundar och katter. Den är särskilt effektiv för att rengöra leriga tassar efter promenader. Skonsam tvål till både hund och katt Innehåller lugnande kamomill, vilket gör den lämplig för hundar med känslig hud och valpar. Inspirerad av Sibiriens vildkaniner, tvålen innehåller vitpil som är rik på salicin och lugnar huden. Wilda Sibericas produkter är veganska, tillverkade i Europa och Ecocert-certifierade.
 • Wilda Siberica Detangling Shampoo 400 ml

  Wilda Siberica Detangling Shampoo 400 ml
  Wilda Siberica Detangling Shampoo 400 mlDetta schampot är tillverkat för att passa hundar och katter med medellång till lång päls. Schampot hjälper till att motverka tovor genom att göra pälsen mjuk och glansig samtidigt som det rengör skonsamt.Wilda Siberica Detangling Shampoo är inspirerat av den Sibiriska Tigern och dess vackra, glansiga päls! Tigrarna äter bär från det Sibiriska korkträdet, därför har man valt att tillsätta extrakt från trädet i detta schampot. Sibiriskt korkträd innehåller bland annat en massa vitaminer och essensiella oljor! Detta schampot innehåller också Siberian Ginseng (Rysk rot på svenska) som är rik på A-, B- och C-vitaminer samt organiska syror som verkar återfuktande på pälsen och gör den lättare att reda ut! Wilda Siberica Detangling Shampoo innehåller cederolja som bidrar till en härligt fräsch doft samtidigt som det verkar antiseptiskt.Wilda Siberica har ett stort sortiment av pälsvårdsprodukter såsom schampo, balsam och spray som passar för både hundar och katter.Produkterna är veganska, Ecocert-certifierade, tillverkade i Europa och inte testade på djur.För att ett varumärke ska få ett certifikat av Ecocert så ställs det höga krav, och certifikatet förnyas årligen. Kraven har bland annat att göra med var de naturliga ingredienserna växer, hur produkterna tillverkas och hur de förpackas, förvaras och transporteras.Kombinera gärna Wilda Siberica Detangling Shampoo med Wilda Siberica Detangling Balsam och Wilda Siberica Detangling Spray!

Fler tips på Wilda Siberica hundschampo

 • Wilda Siberica Urban Detox Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Urban Detox Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Urban Detox Schampo 400 mlDetta schampot passar utmärkt för hundar och katter vars päls behöver ordentlig rengöring! Schampot rengör pälsen och har även ingredienser som arbetar för att ta bort toxiner.Kanske har du en hund som vistas i stadsmiljö, som du vill få extra ren och fin!När Wilda Siberica skapade detta schampot så lät de sig inspireras av renar i Sibirien som älskar att äta från maralroten. Denna rot är därför tillsatt i schampot. Roten innehåller antioxidanter och arbetar för att ta bort toxiner både på huden och pälsen.Wilda Siberica Urban Detox Schampo innehåller också rosenrot.Wilda Siberica tillverkar vegansk pälsvård för hundar och katter. Produkterna tillverkas i Europa och de testas inte på djur. De har även Ecocert-certifikat vilket innebär att höga krav ställs på bland annat de naturliga råvarorna och på produkternas tillverkning.För bästa resultat, kombinera detta schampot med balsamet ur samma serie!
 • Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 ml - till hundar och katter som fäller mycket!Det här schampot är perfekt för hundar och katter som tappar mycket päls. Schampot stärker pälsen och ger en frisk och tjock känsla samtidigt som det rengör effektivt! Innehållet är inspirerat av vargar som lever i Sibirien och ofta vistas i snår av Siberian juniper. Denna växt är en ingrediens i schampot som bidrar med oljor, retinol och aminosyror för att främja en frisk och fyllig päls. Innehållet består även av uppfriskande mynta och renande cederolja som lämnar en frisk doft. Wilda Sibericas produkter är veganska, tillverkade i Europa, Ecocert-certifierade och ej testade på djur. Ecocert-certifierad säkerställer strikta krav på naturliga ingredienser samt tillverkningsprocess, förpackning och transport. För bästa resultat, kombinera gärna detta schampo med Wilda Siberica Shed Control Balsam! Främjar en frisk och tjock pälsEffektiv rengöringVegansk
 • Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Antistress Schampo 400 mlDetta veganska schampot är särskilt tillverkat för att passa katter och hundar som har problem med kliande hud. Shampot rengör pälsen samtidigt som det lugnar huden.När Wilda Siberica har skapat detta schampot så har de inspirerats av björnarna som lever i Sibirien! Björnarna äter gärna ett bär som kallas för Kamchatka Bear Berry som innehåller en massa vitaminer och även ursolsyra som hjälper till att lugna och laga huden. Självklart är detta bäret tillsatt i schampot!Wilda Siberica Antistress Schampo innehåller också extrakt från ringblomma som i urminnes tider använts för hudproblem, och Oblepikha-olja som stärker hårsäckarna och främjar en frisk och stark päls!Wilda Siberica skapar pälsvårdsprodukter för både hund och katt, inspirerade av sen sibiriska naturen! Produkterna är veganska, tillverkade i Europa, Ecocert-certifierade och självklart inte testade på djur. Ett Ecocert-certifikat innebär att höga krav ställs på bland annat hur produkterna tillverkas, förvaras, fraktas och förpackas.Kombinera gärna detta schampot med Wilda Siberica Antistress Balsam och Wilda Siberica Antistress Spray!
 • Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Shed Control Schampo 400 mlDetta schampot passar för både hundar och katter som tappar mycket päls. Schampot hjälper till att stärka pälsen och göra den frisk och tjock samtidigt som det rengör!Vid framtagandet av detta schampot så har man inspirerats av vargarna som lever i Sibirien. De här vargarna brukar ofta vistas i snår av Siberian juniper, en cypressliknande växt. Denna växten, som självklart är tillsatt i schampot, tillför oljor, retinol och aminosyror till pälsen. Detta stöttar de naturligt uppbyggande processerna och främjar en fin och riklig päls!Wilda Siberica Shed Control Schampo innehåller också mynta, samt cederolja som har en härlig doft samtidigt som det fungerar antiseptiskt.Wilda Siberica har ett stort sortiment inom pälsvård för både hund och katt. Produkterna är inspirerade av de vilda djuren i sibirien och är veganska, tillverkade i Europa, Ecocert-certifierande, och självklart inte testade på djur!För att ett företag ska kunna blir certifierade av Ecocert så finns det många krav som måste uppfyllas gällande bland annat var de naturliga råvarorna skördats samt hur produkterna tillverkas, packas, förvaras och fraktas.Kombinera med fördel detta schampot med Wilda Siberica Shed Control Balsam!
 • Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 mlDetta schampot passar för katter och hundar som har torr och livlös päls. Schampot rengör pälsen samtidigt som det tillför härlig lyster!När man tagit fram detta schampot så har man tagit inspiration från ekorrar som lever i Sibirien. Dessa älskar att äta frön från cederträt, och olja från fröna har därför tillsatts i schampot! Oljan återfuktar huden samtidigt som den gör pälsen skinande glansig!Tänk på att en torr och glanslös päls kan ha bakomliggande orsaker - konsultera alltid din veterinär om du upptäcker en försämring i pälsen hos din hund eller katt.Wilda Siberica tillverkar veganska pälsvårdsprodukter för hundar och katter. Produkterna är certifierade av Ecocert som ställer mycket hårda krav gällande exempelvis naturliga råvaror och produktion. Wilda Sibericas produkter tillverkas i Europa och testas inte på djur!För bästa resultat, kombinera Wilda Siberica Oil-Plex Schampo med Wilda Siberica Oil-Plex Balsam!
 • Wilda Siberica Delicate Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Delicate Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Delicate Schampo 400 ml – till katter och hundar med känslig hud Detta schampo är utformat för att vara extra skonsamt mot känslig hud hos både katter och hundar. Schampot passar även utmärkt för kattungar och hundvalpar. Wilda Siberica Delicate-serien hämtar inspiration från vildkaniner i Sibirien och innehåller vitpil, rik på salicin med lugnande egenskaper. Schampot är också berikat med kamomill för att ytterligare lindra och lugna huden.Wilda Sibericas produkter är veganska och tillverkade i Europa. De är inte testade på djur och uppfyller strikta Ecocert-krav på tillverkning, förpackning och transport. För bästa resultat, rekommenderar vi att kombinera detta schampo med balsamet från samma serie! Mild och skonsamPassar även kattungar och valparVegansk
 • Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 mlDetta veganska schampot passar utmärkt för katter och hundar som har besvär med torr päls. Schampot rengör samtidigt som det återfuktar och gör pälsen silkesmjuk!Vid framtagandet av det här schampot har man inspirerats av ingen mindre än isbjörnen och dess maffiga päls! Isbjörnar är rovdjur, men de älskar faktiskt också att äta Laminaria, en typ av sjögräs som är mycket rik på aminosyror, järn, jod och kalium. Aminosyrorna hjälper pälsen återskapas och byggas upp medan järn och kalium återfuktar. Jod vårdar pälsen och stöttar tillväxten!Kom ihåg att en livlös och torr päls kan bero på någon typ av näringsbrist eller sjukdomstillstånd. Konsultera alltid en veterinär om ditt husdjurs päls förändras till det sämre!Wilda Siberica tillverkar pälsvårdsprodukter som inspirerats av de vilda djuren i Sibirien. Produkterna är veganska, tillverkade i Europa och passar för både hundar och katter. Produkterna har självklart inte testats på djur, och de har Ecocert-certifikat som ställer höga krav på bland annat tillverkning och förpackning.För bästa resultat, kombinera Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo med Wilda Siberica Hydro-Boost Balsam!
 • Wilda Siberica Urban Detox Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Urban Detox Schampo 400 ml
  Veganskt och ekologiskt Urban Detox HundschampoHundschampo utan skadliga kemikalier för hundarEtt hundschampo som passar både hundar och katter men som är speciellt anpassat för de som bor i stadsmiljö och behöver rensa och fräsha upp pälsen lite extra.Veganskt och ekologiskt schampo Ecocert-certifikat - Urban Detox HundschampoWilda Sibericas Detox Hundschampo är veganskt och ekologiskt med tillverkning i Europa. Alla produkter har ett Ecocert-certifikat som sätter höga krav på vad produkter innehåller och hur det tillverkas. Självklart har dessa produkter inte heller testats på djur vid framtagning.Ett balsam som rengör och fräschar upp - Urban Detox HundschampoDenna produkt innehåller rötter och örter som t.e.x. Altai Maral vilket är hjortens favoritrot. Den kallas också för livets rot. Maralrot är en kraftfull energikälla för hjortar som gör dem snabbare och starkare för när de behöver komma undan sina fiender i naturen.Roten har kraftfulla antioxidativa och avgiftande fördelar, som rengör och fräschar upp hjortens hud och päls och är därför en perfekt ingrediens i detta schampo för din hund eller katt.För bästa resultat rekommenderar vi Wilda Siberica Urban Detox Balsam från samma serie. Produkten hittar du längre ner på denna sida under Tips om andra produkter.Fördelar med Urban Detox HundschampoRensar pälsen från smuts Extra anpassat för stadshundarNaturliga ingredienserEkologisktVeganskt
 • Wilda Siberica Glow Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Glow Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Glow Schampo 400 ml - volymschampo till hund och katt!Det här schampot ger volym och en härlig glans till hunden eller kattens päls. Schampot rengör effektivt medan de vårdande ingredienserna tillför fukt och antioxidanter.  Wilda Siberica Glow-serien är inspirerad av Sibiriska rävar och deras kärlek till lingon. Lingon, fulla av oljesyra och antioxidanter, ger schampot en fuktgivande och livlig glans. Wilda Sibericas produkter är veganska, tillverkade i Europa och Ecocert-certifierade. För bästa resultat, rekommenderar vi att använda Wilda Siberica Glow Balsam tillsammans med detta schampo!För volym och glansEffektiv rengöringVegansk
 • Wilda Siberica Detangling Shampoo 400 ml

  Wilda Siberica Detangling Shampoo 400 ml
  Wilda Siberica Detangling HundschampoHundschampo med naturliga ingredienserEtt hundschampo som passar både hundar och katter men som är speciellt anpassat för längre päls och får pälsen att inte tova sig. Veganskt och ekologiskt schampo med Ecocert-certifikatWilda Sibericas Detangling Hundschampo är veganskt och ekologiskt med tillverkning i Europa. Alla produkter har ett Ecocert-certifikat som sätter höga krav på vad produkter innehåller och hur det tillverkas. Självklart har dessa produkter inte heller testats på djur vid framtagning.Schampo för långhåriga hundraser - Detangling hundschampoDetta schampo passar bäst för långhåriga hundraser. Schampot innehåller extrakt från Sibiriskt korkträd som är en naturlig livsmiljö för tigrar. De gillar att vila där de växer och gnugga sin päls mot barken. En tiger kan också äta bär från trädet. Sibiriskt korkträd är rikt på A-, B- och C-vitaminer och essensiella oljor och roganiska syror som återfuktar pälsen och gör den fräsch och att den inte tovar sig.För bästa resultat rekommenderar vi Detangling hundbalsam och Detangling Spray som du hittar längre ner på sidan.Fördelar med Wilda Siberica Detangling HundschampoHåller pälsen slät och utan tovarExtra anpassat för långhåriga raserNaturliga ingredienserEkologisktVeganskt
 • Wilda Siberica Glow Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Glow Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Glow Schampo 400 mlDetta schampot tillför både livfull volym och härlig glans till ditt husdjurs päls! Schampot rengör pälsen samtidigt som de vårdande ingredienserna tillför fukt och antioxidanter. Schampot fungerar lika bra till hundar som till katter.Wilda Siberica Glow Schampo är skapat med inspiration av rävar, och deras livfulla och färgsprakande päls! Rävar i Sibirien älskar att äta foxberries - det vill säga lingon! Lingon är fulla med en massa bra ingredienser som exempelvis oljesyra och antioxidanter, och man har därför valt att tillsätta lingon till detta schampot! Oljesyran tillför fukt till pälsen, medan antioxidanterna gör pälsen livfull och glansig!Wilda Siberica tillverkar veganska pälsvårdsprodukter som passar till både katter och hundar. Produkterna testas självklart inte på djur, och de tillverkas i Europa! Wilda Siberica är Ecocert-certifierade vilket innebär att de uppfyller en rad strikta krav gällande bland annat de naturliga råvarorna samt produkternas förpackningar.Kombinera med fördel detta schampot med Wilda Siberica Glow Balsam!
 • Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Hydro-Boost Schampo 400 ml - för katter och hundar med torr päls!Detta schampo är perfekt för katter och hundar med torr päls. Schampot rengör effektivt samtidigt som det återfuktar och lämnar pälsen silkeslen. Wilda Siberica Hydro-Boost-serien hämtar inspiration från isbjörnens glänsande päls. Schampot innehåller Laminaria, ett näringsrikt sjögräs fullt av aminosyror, järn, jod och kalium. Dessa ingredienser bidrar till att återuppbygga och återfukta pälsen samt främjar tillväxten. Wilda Sibericas produkter är veganska, tillverkade i Europa och Ecocert-certifierade.Om din hund eller katt har en torr och livlös päls kan det indikera underliggande problem. Vi rekommenderar att konsultera din veterinär om du märker någon förändring i pälskvaliteten hos ditt husdjur. Effektiv rengöringFör en återfuktad pälsVegansk
 • Wilda Siberica Whitening Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Whitening Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Whitening Schampo 400 ml – för vita hundar och katter!Det här är ett schampo speciellt framtaget till vita hundar och katter. Med noggrant utvalda ingredienser arbetar schampot för att rengöra och främja en snövit päls. Wilda Siberica Whitening-serien inspireras av fjällrävens förmåga att bli vit under vintern för att kamouflera sig i snön. Schampot innehåller hjortron för att minska melaninproduktionen och ge en vitare päls, samt cederolja som rengör och lämnar en behaglig doft.Wilda Sibericas produkter är veganska och tillverkade i Europa. De är inte testade på djur och uppfyller strikta Ecocert-krav på tillverkning, förpackning och transport. För optimala resultat, använd Wilda Siberica Whitening Balsam tillsammans med detta schampo!Främjar en snövit pälsEffektiv rengöringVegansk
 • Wilda Siberica Delicate Tvål 400 ml

  Wilda Siberica Delicate Tvål 400 ml
  Wilda Siberica Delicate Tvål 400 mlDenna tvålen är skonsam och går att använda dagligen! Den fungerar både till hundar och katter, men är kanske mest tänkt för att exempelvis tvätta av leriga tassar efter hundpromenaden! Tvålen innehåller bland annat kamomill som lugnar huden, vilket gör att den passar till hundar med känslig hud, och även till valpar!När denna tvålen skapades tog man inspiration från Sibiriens vildkaniner, som brukar äta bark och rötter från vitpilen. Vitpil har tillsatts i tvålen eftersom det är mycket rikt på salicin som lugnar huden. Tvålen innehåller och kamomill som verkar lugnande och lindrande!Wilda Siberica tillverkar veganska och Ecocert-certifierande pälsvårdsprodukter, inspirerade av vilddjuren i Sibirien. Produkterna tillverkas i Europa och testas inte på djur!
 • Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml - till hundar och katter med kliande hud!Det här schampot är speciellt framtaget till hundar och katter som har en kliande och irriterad hud. Schampot hjälper till att lugna huden med ingredienser såsom ringblomma.  Björnar i Sibirien har inspirerat till detta schampo! Det innehåller Kamchatka Bear Berry, som björnarna gärna äter och som lugnar och vårda huden. Schampot innehåller även lugnande ringblommaextrakt och Oblepikha-olja som främjar en stark päls.  Wilda Sibericas pälsvårdsprodukter är veganska, tillverkade i Europa och Ecocert-certifierade för hög kvalitet. De är inte testade på djur och uppfyller strikta Ecocert-krav på tillverkning, förpackning och transport. För bästa resultat, använd detta schampo med Wilda Siberica Antistress Balsam och Wilda Siberica Antistress Spray! Lugnar hudenMotverkar kliandeVegansk
 • Wilda Siberica Delicate Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Delicate Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Delicate Schampo 400 mlDetta schampot är framtaget för att passa extra bra för katter och hundar med känslig hud. Schampot fungerar också bra till kattungar och valpar.När man skapat detta schampot så har man inspirerats av vildkaniner i Sibirien. De äter bark och rötter från vitpil, och vitpil är även tillsatt i schampot! Denna ingrediensen är rik på salicin som lugnar huden, vilket är varför schampot lämpar sig extra bra för känslig hud. Schampot är även berikat med kamomill som har lugnande och lindrande egenskaper!Wilda Siberica är ett företag som tillverkar pälsvårdsprodukter för hund och katt. Produkterna är veganska, Ecocert-certifierade och testas inte på djur. De tillverkas i Europa. Ett Ecocert-certifikat förnyas årligen och innebär bland annat att hårda krav ställs på de naturliga råvarornas ursprung, samt på tillverkning, förpackning, lagring och frakt.Kombinera med fördel detta schampot med detta balsam från samma serie!