Bajspåsar

Köp och fyll på lagret med hundbajspåsar online. Här finns massor av bajspåsar i olika material, färger och förpackningsstorlekar. Testa en ny sort eller beställ storpack på den du gillar bäst och spara pengar.

Populärt inom bajspåsar

 • Komposterbara bajspåsar utan handtag

  Komposterbara bajspåsar utan handtag
  Komposterbara och nedbrytbara bajspåsar med handtag från the Sustainable people. Varje påse är 23 x 33 centimer och varje rulle rymmer 15 bajspåsar. En hel förpackning innehåller 8 rullar vilket&hellip:
 • Hundbajspåsar M-Pets Bio, 6x12-pack

  Hundbajspåsar M-Pets Bio, 6x12-pack
  Biologiskt nedbrytbar hundbajspåse från M-Pets som bryts ner på 24-36 månader.
 • Hundbajspåsar M-Pets, 120-pack

  Hundbajspåsar M-Pets, 120-pack
  Praktiska hundbajspåsar med handtag. Påsarna är tillverkade av 100% komposterbar blandning baserat på majsstärkelse.
 • Multi Box Flexi Ljusgrå

  Multi Box Flexi Ljusgrå
  Multibox är perfekt att hänga på ditt Flexikoppel så att du alltid kan ha med dig tillexempel hundgodis eller bajspåsar!

Fler tips på bajspåsar

 • Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Rosa)

  Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Rosa)
  Kraftiga bajspåsar i 50-packRiktigt tjocka och hållbara bajspåsar i praktiskt 50-pack. Finns i flera roliga färger och är praktiska att ha med sig på promenaden. Utan knythandtag.
 • Dogman Tjocka Bajspåsar med knythandtag 50 påsar/rulle

  Dogman Tjocka Bajspåsar med knythandtag 50 påsar/rulle
  Dogman svarta hundbajspåsar tillverkade av polyeten (80% återvunnen plast). Påsarna är extra tåliga och har handtag för effektiv och enkel knytning. 50 påsar på varje rulle.
 • Earth Rated Bajspåsar Oparfymerade 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar Oparfymerade 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar 21x15 stHär har vi ett rejält storpack av tåliga hundbajspåsar. En ask innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - 315 påsar totalt!Dessa påsarna är doftfria, men det finns även en motsvarande variant med doft av lavendel.Earth Rated Bajspåsar 21x15 st går att använda tillsammans med Earth Rated Bajspåsehållare. Asken som påsarna kommer i består av återvunna material och går att slänga i återvinningen.Mått på påse:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Little&Bigger Bajspåse med Handtag 50-pack (Svart)

  Little&Bigger Bajspåse med Handtag 50-pack (Svart)
  Hållbara hundpåsar!Riktigt tjocka och hållbara hundpåsar i 50-pack! Med knythandtag. 
 • Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack

  Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack
  Med hundpåsebehållaren med multipacket slipper du köpa nya hundpåsar jämt och ständigt!Underlätta hundlivet med Bags On Board hundpåsebehållare! Dessa påsar tar inte omedelbart slut då behållaren rymmer ett multipack med 21 st rullar med 15 hundpåsar i varje, totalt 315 st! Passar till de flesta Bags on Board-hundpåsar. Kommer i en snygg blå färg och är utan handtag.
 • Trixie Komposterabara Bajspåsar - 10 x 10st Skogsgrön

  Trixie Komposterabara Bajspåsar - 10 x 10st Skogsgrön
  Hundpåse från Trixie gjord i biologiskt nerbrytbar plast, Nedbrytningen börjar efter ca 60 dagar.Ett ypperligt val för den miljömedvetne! Bryts ner utan att avge växthusgaser och utan att kräva stora naturresurser.Vi menar att den är "Bäst i
 • Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 st

  Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 st
  Med Bags on Board Dog Waste Pick-up Refill-påsar går det att plocka upp hundbajs och snabbt enkelt både på promenaden eller i trädgården!De tåliga och hållbara hundpåsarna är tillräckligt tjocka för att inte innehållet ska läcka ut; 100% garanterad läckagesäker. Alla sorters Bags on Board-påsar passar som refill till alla Bags on Board Behållare, så det finns ingen anledning att köpa en ny behållare när påsarna tagit slut!Kommer i regnbågens vackra färger 4 rullar med 15 påsar per rulle (60 st) Utan handtag
 • Little&Bigger Bajspåse med Handtag 50-pack (Gul)

  Little&Bigger Bajspåse med Handtag 50-pack (Gul)
  Hållbara hundpåsar!Riktigt tjocka och hållbara hundpåsar i 50-pack! Med knythandtag. 
 • Bajspåsar med knythandtag 50 st - Lime

  Bajspåsar med knythandtag 50 st - Lime
  50 st bajspåsar med knythandtag. Påsarna är tillverkade av kraftig plast och hög kvalitet, och finns i flera olika färger.  Knythandtag.  Kraftig plast.
 • Trixie hundpåsehållare Nylon

  Trixie hundpåsehållare Nylon
  Bajspåsehållare med dragkedja på sidan. På hållaren finns ett kardborreband att fästa i koppel eller bälte. En rulle med bajspåsar medföljer. Kommer i osorterade färger, svart eller röd.
 • Earth Rated Refill Hundpåsar med Lavendeldoft 8x15-pack

  Earth Rated Refill Hundpåsar med Lavendeldoft 8x15-pack
  Bajspåsar med lavendeldoft!Earth Rated Refill innehåller 8 st rullar med 15 st hållbara påsar i varje rulle. Rullarna passar perfekt till Earth Rated hundpåsehållare!Förpackningen är tillverkad av återvunna material! Den härliga lavendeldoften kommer ifrån eterisk olja.
 • Earth Rated Bajspåsehållare Oparfymerad

  Earth Rated Bajspåsehållare Oparfymerad
  Earth Rated Bajspåsehållare OparfymeradEn bajspåsehållare passar perfekt när du vill ha din hunds påsar nära tillhands under hela promenaden!Earth Rated Bajspåsehållare har ett hållabrt och vädertåligt silikonfäste som du kan fästa lite var som helst, egentligen. Kanske på din väska, eller på hundens koppel?Något som särskilt utmärker denna hållare från Earth Rated är den lilla kroken på baksidan där du kan fästa en använd bajspåse i väntan på nästa papperskorg. Nu slipper du bära den i handen!Earth Rated Bajspåsehållare passar ihop med Earth Rateds rullar med bajspåsar, och det är väldigt enkelt att byta till en ny rulle. Skruva bara av botten på bajspåsehållaren och stoppa in en ny rulle. Skruva sedan på botten igen och vips så är ni redo för en ny promenad!Inuti hållaren så finns det små fästen som håller rullen på plats så att den snurrar utan problem när du behöver en ny påse.Denna hållaren kommer med en rulle bajspåsar utan doft.
 • Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Gul)

  Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Gul)
  Kraftiga bajspåsar i 50-packRiktigt tjocka och hållbara bajspåsar i praktiskt 50-pack. Finns i flera roliga färger och är praktiska att ha med sig på promenaden. Utan knythandtag.
 • Bajspåse Four Friends 50-pack, Röd

  Bajspåse Four Friends 50-pack, Röd
  Röda bajspåsar tillverkade av kraftig plast. 50 påsar per rulle.
 • Miljövänlig Hundbajspåse - Svart

  Miljövänlig Hundbajspåse - Svart
  Dessa hundbajspåsar är tillverkade av 100% återvunnen plast, de finns i 3 olika färger och rullen är inte alls stor vilket gör att den enkelt får plats i fickan eller väskan. Påsarna är helt nedbrytbara och vid förbränning sker ingen negativ miljöpåverkan. 30 påsar per rulle. Miljövänliga hundbajspåsar utan knythandtag Tillverkade av 100% återvunnen plast
 • FirstVet Bajspåsar - 1 rulle, 25 st bajspåsar

  FirstVet Bajspåsar - 1 rulle, 25 st bajspåsar
  Våra kontorshundars absouta favoritpåse! En biologiskt nedbrytbar bajspåse med FirstVet-tryck som inte skadar miljön. Säljs per rulle och varje rulle har 25 st påsar. 25 st bajspåsar. Biologiskt nedbrytbara. Med handtag.
 • Bajspåsar med knythandtag - Svart 50 st

  Bajspåsar med knythandtag - Svart 50 st
  Bajspåse på rulle i tjock plast med praktiskt knythandtag som gör det lätt för dig att försluta påsen. Påsarna erbjuds i flera fina färger. Mått: 29 x 2 cm. Hygieniskt. Lätt att riva av.
 • Bags On Board Dispenser Bone (Svart)

  Bags On Board Dispenser Bone (Svart)
  Bags on Board Behållare är en enkel och praktisk behållare till hundpåsar som gör det lätt och smidigt att alltid ha med sig påsar på promenaden!Hundpåsebehållare som gör det lätt att ha med sig hundpåsar på promenaden. Behållaren kan med sitt fäste lätt monteras där man behöver det. I behållaren ingår 30 st påsar.Kom ihåg att fylla på behållaren med Bags on Board hundpåsar när dem tagit slut! Behållaren finns i två färger: svart eller rosa.
 • Multi Box Flexi, Svart

  Multi Box Flexi, Svart
  Praktisk behållare i svart solid plast, perfekt till hundgodis eller bajspåsar. Fästs på undersidan av ditt Flexikoppel i storlek M och L.
 • Bajspåsehållare Green Bone inkl 1 rulle

  Bajspåsehållare Green Bone inkl 1 rulle
  Praktisk hållare till hundens bajspåsar! Bajspåsehållaren kan enkelt hängas på dina kläder eller i hundens koppel och levereras med 1 rulle bajspåsar.
 • Hundbajspåsar M-Pets Miljövänliga 120st

  Hundbajspåsar M-Pets Miljövänliga 120st
  Hundbajspåsar med handtag, tillverkade av 100% komposterbar blandning baserat på majsstärkelse.
 • Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar Oparfymerade 4x15 st

  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar Oparfymerade 4x15 st
  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 stI denna lilla asken får du 4 rullar med bajspåsar - 60 påsar totalt!Den här varianten är oparfymerad, men det finns även en sort med lavendeldoft.Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 st går att använda tillsammans med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytbara, och man rekommenderas använda dem inom 24 månader. Asken som påsarna kommer i går att slänga i återvinningen.Mått på påse:23 x 33 cmDessa påsar har ej handtag.
 • Little&Bigger Bajspåse med Handtag 50-pack (Rosa)

  Little&Bigger Bajspåse med Handtag 50-pack (Rosa)
  Hållbara hundpåsar!Riktigt tjocka och hållbara hundpåsar i 50-pack! Med knythandtag. 
 • Unscented Bajspåsehållare

  Unscented Bajspåsehållare
  Oparfymerade bajspåsar för den miljömedvetna konsumenten. Förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Denna bajspåsehållare innehåller 1 rulle med 15 stycken bajspåsar.
 • Bajspåsehållare i mönstrad canvas med hake

  Bajspåsehållare i mönstrad canvas med hake
  Praktisk hållare för bajspåsar med 20 st tillhörande bajspåsar. Finns i färgerna, blå, svart och gul, vid order går det ej att beställa färg. Enkel att fästa. Diskret förvaring av bajspåsar. Lätt att fylla på.
 • Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Svart)

  Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Svart)
  Kraftiga bajspåsar i 50-packRiktigt tjocka och hållbara bajspåsar i praktiskt 50-pack. Finns i flera roliga färger och är praktiska att ha med sig på promenaden. Utan knythandtag.
 • Bajspåsehållare med doftade påsar - 1 bajspåsehållare + 1 rulle Lavender bajspåsar

  Bajspåsehållare med doftade påsar - 1 bajspåsehållare + 1 rulle Lavender bajspåsar
  Green Bone bajspåsehållare är en smidig anordning till dina bajspåsar som går att hänga på kläder eller i hundens koppel. Bajspåsarna är baserad på en speciell teknik som gör dem biologiskt nedbrytningsbara på 18-24 månader. Green Bone bajspåsehållare med Biobajspåsar Scented kommer i 3 härliga dofter: Lavender, Cotton och Forest.   Rullen innehåller 15 st bajspåsar. Nedbrytningsbara. Väldoftande påsar.
 • TRIXIE Bajspåsar 8 rullar x 15 st

  TRIXIE Bajspåsar 8 rullar x 15 st
  Prisvärda hund bajspåsar från Trixie. Det ligger 8 rullar i förpackningen. Det är 15 påsar på varje rulle. Färger: * Fyra rullar i blått * Fyra rullar i petrol
 • Dogman Tjocka Bajspåsar med knythandtag 60 påsar/rulle

  Dogman Tjocka Bajspåsar med knythandtag 60 påsar/rulle
  Dogman svarta hundbajspåsar tillverkade av polyeten (80% återvunnen plast). Påsarna är extra tåliga och har handtag för effektiv och enkel knytning. 60 påsar på varje rulle.
 • Hundbajspåsar Green Bone Wild Lavender 8 rullar/120 påsar

  Hundbajspåsar Green Bone Wild Lavender 8 rullar/120 påsar
  Nedbrytninsgbara hundbajspåsar med en härlig doft av lavendel. Både förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material.
 • Earth Rated Refill Bajspåsar Oparfymerade 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar Oparfymerade 8x15-pack
  Hållbara bajspåsar!Earth Rated Refill innehåller 8 st rullar med 15 st hållbara påsar i varje rulle. Rullarna passar perfekt till Earth Rated hundpåsehållare!Förpackningen är tillverkad av återvunnet material.
 • Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendel 120st

  Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendel 120st
  Hållbara bajspåsar med handtagDetta storpack hjälper dig se till att du slipper den där ödesdigra hundpromenaden där du inser att hundbajspåsarna är slut. Rullen innehåller 120 påsar med praktiska knythandtag.Påsarna är slitstarka och har en härlig lavendeldoft som kommer ifrån eteriska oljor. Förpackningen som påsarna kommer i är tillverkad av återvunnet material och går att slänga i återvinningen. 
 • Nedbrytbara Bajspåsar - 50 st

  Nedbrytbara Bajspåsar - 50 st
  Hundpåse gjord i biologiskt nerbrytbar plast, Nedbrytningen börjar efter ca 60 dagar.Ett ypperligt val för den miljömedvetne! Bryts ner utan att avge växthusgaser och utan att kräva stora naturresurser.Vi menar att den är "Bäst i klassen"
 • Trixie Hundpåsehållare Plastbenform (Plast)

  Trixie Hundpåsehållare Plastbenform (Plast)
  Underlätta hundlivet och vardagen med Trixie hundpåsehållare!Behållaren är gjord plast och med på köpet följer 15 st hundpåsar. Med hjälp av en krok kan hållaren fästas i exempelvis kopplet. Kommer i osorterade färger.
 • Bajspåse Four Friends Miljö 30-pack, Rosa

  Bajspåse Four Friends Miljö 30-pack, Rosa
  Miljövänliga rosa hundbajspåsar av 100% återvunnen plast. Bajspåsarna genomgår en fullständig nedbrytning och lämnar inga mikroplaster efter sig.
 • Bajspåsar, refill - Bajspåsar till refill

  Bajspåsar, refill - Bajspåsar till refill
  Hållbara bajspåsar till bajspåsehållare. Säljs i 3-pack där varje rulle innehåller 20 st bajspåsar. Passar till artnr.19-6608 19-0523. Hygieniskt. Lätt att riva av.
 • Hundbajspåsar Green Bone Forest Berries 8 rullar/120 påsar

  Hundbajspåsar Green Bone Forest Berries 8 rullar/120 påsar
  Nedbrytninsgbara hundbajspåsar med en frisk doft av skogsbär och både förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material.
 • Bajspåsar BIO - Mix

  Bajspåsar BIO - Mix
  Nedbrytningsbara och doftfria bajspåsar i 70-pack. Green Bone bajspåsar är lätta att använda och gör ett fantastiskt jobb med att dölja både synen och lukten av hundbajs. Påsarna är de tunna nog för att vara lätta att öppna och ta loss från rullen, samtidigt som du enkelt kan plocka upp det som ligger på marken utan problem.   De här påsarna är nedbrytningsbara och innehåller EPI som hjälper dem att brytas ner snabbare jämfört med vanlig plast. OBS! kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan 1 färg skickas din order.
 • Bajspåse Ljusblå 50/Rulle (Svart)

  Bajspåse Ljusblå 50/Rulle (Svart)
  Bajspåse 50/Rulle - extra tjocka påsar!Riktigt tjocka hundpåsar från Lupus, som inte går sönder i första taget - praktiskt och bekvämt!50 st per rulle.Dessa påsar har inga knythandtag.
 • Bajspåsar refill - Bajspåsar till refill

  Bajspåsar refill - Bajspåsar till refill
  Refill till bajspåsehållare. Förpackningen innehåller fyra rullar med 15 st bajspåsar/rulle. Hygieniskt. Lätt att riva av.
 • Clean Go Pet Bajspåsar - 8-pack

  Clean Go Pet Bajspåsar - 8-pack
  Hundbajspåsar med roligt tryck från Clean Go Pet. 8 stycken perforerade rullar, där varje rulle innehåller 20 st påsar. Motverkar dålig lukt med bikarbonat. Storlek: 31.75(L) x 22.9(B).
 • Trixie Hundpåsar med handtag 3x15 st

  Trixie Hundpåsar med handtag 3x15 st
  Trixie hundpåsar passar till de flesta hundpåsebehållare. Kommer även väl till pass när det är dags att städa kattlådan. Med handtag såklart!Förpackning med 3 x 15 st.
 • Little&Bigger Bajspåse Green Polly med Handtag

  Little&Bigger Bajspåse Green Polly med Handtag
  Little&Bigger Bajspåse Green Polly med HandtagLittle&Bigger Green Polly är bajspåsar gjorda av grön polyeten som framställs från sockerrör, det är en biprodukt från sockerindustrin.Bajspåsarna är helt återvinningsbara och har 75% mindre negativ miljöpåverkan än andra bajspåsar i vanlig plast.Little&Bigger Bajspåse Green Polly har roligt mönster, är försedda med knythandtag och säljs i rullar med 30 påsar i varje.Storlek:36 x 20 cm
 • Bags On Board Bajspåsar Refill Blå

  Bags On Board Bajspåsar Refill Blå
  Med Bags on Board Dog Waste Pick-up Refill-påsar går det att plocka upp hundbajs snabbt och enkelt både på promenaden eller i trädgården!De tåliga och hållbara hundpåsarna är tillräckligt tjocka för att inte innehållet ska läcka ut; 100% garanterad läckagesäker. Alla sorters Bags on Board-påsar passar som refill till alla Bags on Board Behållare, så det finns ingen anledning att köpa en ny behållare när påsarna tagit slut!Kommer i en klassisk blå färg. 4 rullar med 15 påsar per rulle (60 st) Påsen storlek: ca. 23 x 35 cm. Utan handtag
 • Unscented Bajspåsar Refill Stor - 21 rullar Unscented bajspåsar

  Unscented Bajspåsar Refill Stor - 21 rullar Unscented bajspåsar
  Refill bajspåsar till Greenbone bajspåsehållare. Förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Varje förpackning innehåller 21 rullar med 315 stycken oparfymerade bajspåsar.
 • Bajspåse Four Friends med knyt 50-pack, Svart

  Bajspåse Four Friends med knyt 50-pack, Svart
  Svarta hundbajspåsar tillverkade av kraftig plast med praktiskt knythandtag. 50 påsar per rulle.
 • Bajspåse Four Friends 50-pack, Cerise

  Bajspåse Four Friends 50-pack, Cerise
  Ceriserosa bajspåsar tillverkade av kraftig plast. 50 påsar per rulle.
 • TRIXIE Bajspåsar 4 rullar x 20 st, Lila, M

  TRIXIE Bajspåsar 4 rullar x 20 st, Lila, M
  Prisvärda hund bajspåsar från Trixie. Det ligger 4 rullar i förpackningen. Det är 20 påsar på varje rulle. Påsarna är Lila och doftar gott av lavendel.
 • TRIXIE Bajspåsar 4 rullar x 20 st, randiga, M

  TRIXIE Bajspåsar 4 rullar x 20 st, randiga, M
  Prisvärda hund bajspåsar från Trixie. Det ligger 4 rullar i förpackningen. Det är 20 påsar på varje rulle. Färger: 1 blå med blå ränder 1 rosa med rosa ränder 1 grön med gröna ränder 1 svart med svarta ränder