Bajspåsar

Köp och fyll på lagret med hundbajspåsar online. Här finns massor av bajspåsar i olika material, färger och förpackningsstorlekar. Testa en ny sort eller beställ storpack på den du gillar bäst och spara pengar.

Populärt inom bajspåsar

 • Komposterbara bajspåsar utan handtag

  Komposterbara bajspåsar utan handtag
  Komposterbara och nedbrytbara bajspåsar med handtag från the Sustainable people. Varje påse är 23 x 33 centimer och varje rulle rymmer 15 bajspåsar. En hel förpackning innehåller 8 rullar vilket&hellip:
 • Trixie - Nedbrytbara Bajspåsar Katt - 30 st

  Trixie - Nedbrytbara Bajspåsar Katt - 30 st
  Avfallspåse för kattavfall som är tillverkade av majsstärkelse - det betyder att de är nedbrytbara och snälla mot vår natur!  Innehåller 3 x 10st påsar.
 • Bajspåse Four Friends Miljö Grön 30-p

  Bajspåse Four Friends Miljö Grön 30-p
  Gröna hundbajspåsar tillverkade av 100% återvunnen plast. Bajspåsarna genomgår en fullständig nedbrytning och lämnar inga mikroplaster efter sig.
 • Dogman Tjocka Bajspåsar med knythandtag 50 påsar/rulle

  Dogman Tjocka Bajspåsar med knythandtag 50 påsar/rulle
  Dogman svarta hundbajspåsar tillverkade av polyeten (80% återvunnen plast). Påsarna är extra tåliga och har handtag för effektiv och enkel knytning. 50 påsar på varje rulle.

Fler tips på bajspåsar

 • Rosa Bandet Bajspåsar & Hållare - Rosa Bajspåsehållare

  Rosa Bandet Bajspåsar & Hållare - Rosa Bajspåsehållare
  Från Green Bone kommer denna hållare för bajspåsar i form av en rosa bajskorv, med 1 rulle Forest påsar (1 rulle =15 påsar). För varje hållare du köper så skänker leverantören 10:- till Svensk Cancerforskning. Så ge ditt stöd nu och skit inte i detta, och uppmana vänner och bekanta att göra detsamma för detta välgörande ändamål. Nedbrytbara Lätt doftande
 • Unscented Bajspåsar Refill Stor - 21 rullar Unscented bajspåsar

  Unscented Bajspåsar Refill Stor - 21 rullar Unscented bajspåsar
  Refill bajspåsar till Greenbone bajspåsehållare. Förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Varje förpackning innehåller 21 rullar med 315 stycken oparfymerade bajspåsar.
 • Refill Fresh Cotton biodegradable dog bags Green 120 påsar

  Refill Fresh Cotton biodegradable dog bags Green 120 påsar
  Nedbrytningsbara hundpåsar med härlig doft av ren tvätt - Nedbrytbara bajspåsar från Green Bone med en ren & fräsch doft av ren tvätt. En rulle innehåller 15 bajspåsar. Både förpackning & rulle tillverkas av återvunnet material. Bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Hundbajspåsarna från Green Bone kommer i en rulle som är smidig att ha i fickan eller i bajspåsehållaren som hör till.
 • Hundbajspåsar m knythandtag 50p Grön

  Hundbajspåsar m knythandtag 50p Grön
  Blå hundbajspåsar med knythandtag.
 • Hållare Wild Lavender biodegradable dog bags Green En hållare, 15 påsar

  Hållare Wild Lavender biodegradable dog bags Green En hållare, 15 påsar
  Bajspåsehållare Lavendel från Green Bone. Hållaren har en hake för att kunna fästas på kopplet eller jackan. Med en bajspåsehållare slipper du krångla och knyta bajspåsar runt kopplet, fyll istället på behållaren. Med hållaren kommer 1 rulle med 15 bajspåsar utan handtag. Bajspåsarna har en fräsch doft av lavendel. När rulle när slut fyller du bara på med en refill.
 • Tjocka Bajspåsar med knythandtag Grön 12x50pack

  Tjocka Bajspåsar med knythandtag Grön 12x50pack
  Tjocka hundbajspåsar med knythandtag. Prisvärda hundpåsar för hundpromenadens mindre trevliga men ack så nödvändiga hundbajsplockande. Hundbajs som lämnas blir en onödig smittorisk för andra hundar & människor. Plocka hundens bajs med Dogmans Lila Bajspåse med knythandtag i 50-pack. Knythandtagen gör det extra lätt att knyta ihop bajspåsen.
 • Tjocka Bajspåsar med knythandtag Blå 12x50pack

  Tjocka Bajspåsar med knythandtag Blå 12x50pack
  Tjocka hundbajspåsar med knythandtag. Prisvärda hundpåsar för hundpromenadens mindre trevliga men ack så nödvändiga hundbajsplockande. Hundbajs som lämnas blir en onödig smittorisk för andra hundar & människor. Plocka hundens bajs med Dogmans Lila Bajspåse med knythandtag i 50-pack. Knythandtagen gör det extra lätt att knyta ihop bajspåsen.
 • TRIXIE Bajspåsar 8 rullar x 15 st

  TRIXIE Bajspåsar 8 rullar x 15 st
  Prisvärda hund bajspåsar från Trixie. Det ligger 8 rullar i förpackningen. Det är 15 påsar på varje rulle. Färger: * Fyra rullar i blått * Fyra rullar i petrol
 • TRIXIE Bajspåsar 4 rullar x 20 st, Lila, M

  TRIXIE Bajspåsar 4 rullar x 20 st, Lila, M
  Prisvärda hund bajspåsar från Trixie. Det ligger 4 rullar i förpackningen. Det är 20 påsar på varje rulle. Påsarna är Lila och doftar gott av lavendel.
 • Bags On Board Dispenser Bone (Svart)

  Bags On Board Dispenser Bone (Svart)
  Bags on Board Behållare är en enkel och praktisk behållare till hundpåsar som gör det lätt och smidigt att alltid ha med sig påsar på promenaden!Hundpåsebehållare som gör det lätt att ha med sig hundpåsar på promenaden. Behållaren kan med sitt fäste lätt monteras där man behöver det. I behållaren ingår 30 st påsar.Kom ihåg att fylla på behållaren med Bags on Board hundpåsar när dem tagit slut! Behållaren finns i två färger: svart eller rosa.
 • Bajspåse Four Friends Lime 50-p

  Bajspåse Four Friends Lime 50-p
  Rejäla poppiga limegröna bajspåsar på rulle tillverkade av kraftig plast. För de som föredrar utan knythandtag. 50 påsar per rulle.
 • Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Svart)

  Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Svart)
  Kraftiga bajspåsar i 50-packRiktigt tjocka och hållbara bajspåsar i praktiskt 50-pack. Finns i flera roliga färger och är praktiska att ha med sig på promenaden. Utan knythandtag.
 • Hundbajspåsar 4 x 20 st, Svart

  Hundbajspåsar 4 x 20 st, Svart
  Väska till godbitar - tillverkad av slitstark nylon/polyester. Stabil kant för snabb och enkel öppning. Försluts med snörband med clips och ögla för att enkelt kunna fästa den i bältet. Enkel att rengöra. Fås i två storlekar.
 • Leash Dispenser with 15 Bags Green En hållare, 15 påsar Unscented

  Leash Dispenser with 15 Bags Green En hållare, 15 påsar Unscented
  Earth Rated praktisk bajspåsehållare i grönt kommer inklusive en rulle bajspåsar med 15 doftfria påsar. Hundpåsedispenser med miljövänliga lavendel bajspåsar som är baserad på en teknik möjliggör att hundpåsarna bryts ned inom 18-24 månader. Earth Rated Leash Dispenser with 15 Bags Unscented
 • Unscented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar

  Unscented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar
  Hundbajspåsar - Green Bone biobajspåsar utan doft passar även Earth Rated bajspåsehållare. Bajspåsarna är tillverkade av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Bajspåsar BIO - Mix

  Bajspåsar BIO - Mix
  Nedbrytningsbara och doftfria bajspåsar i 70-pack. Green Bone bajspåsar är lätta att använda och gör ett fantastiskt jobb med att dölja både synen och lukten av hundbajs. Påsarna är de tunna nog för att vara lätta att öppna och ta loss från rullen, samtidigt som du enkelt kan plocka upp det som ligger på marken utan problem.   De här påsarna är nedbrytningsbara och innehåller EPI som hjälper dem att brytas ner snabbare jämfört med vanlig plast. OBS! kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan 1 färg skickas din order.
 • Bajspåse Four Friends Miljö Rosa 30-p

  Bajspåse Four Friends Miljö Rosa 30-p
  Miljövänliga rosa hundbajspåsar av 100% återvunnen plast. Bajspåsarna genomgår en fullständig nedbrytning och lämnar inga mikroplaster efter sig.
 • Leash Dispenser with 15 Bags Green En hållare, 15 påsar Lavendel

  Leash Dispenser with 15 Bags Green En hållare, 15 påsar Lavendel
  Earth Rated praktisk bajspåsehållare i grönt kommer inklusive en rulle bajspåsar med 15 lavendeldoftande påsar. Dessa miljövänliga bajspåsar är baserad på en teknik möjliggör att hundpåsarna bryts ned inom 18-24 månader. Earth Rated Leash Dispenser with 15 Bags Lavender
 • Dog Waste Bag Dispenser Yuna Grey 10x5cm + One Roll Of Poo Bags

  Dog Waste Bag Dispenser Yuna Grey 10x5cm + One Roll Of Poo Bags
  Hunter Yuna praktisk och snygg bajspåsehållare. Tillverkad i högkvalitativt läder i flera fina färger. Gummistoppet gör att du enkelt får ut en påse i taget. Kommer med en hake för smidig fästning på kopplet, i bältet eller jackan. Levereras inklusive en rulle hundbajspåsar.
 • Bajspåsar BIO 70st Mix Pastell

  Bajspåsar BIO 70st Mix Pastell
  Ordentligt tjocka hundpåsar i bra kvalitét i praktisk 70-pack. Extra tjocka bajspåsar! Tillverkade av kraftig plast av hög kvalitét. 70 st hundbajspåsar per rulle. Observera att de levereras i osorterade färger.
 • Hundbajspåsar Four Friends Knyt Grå 50-p

  Hundbajspåsar Four Friends Knyt Grå 50-p
  Grå hundbajspåsar med praktiska knythandtag. Bajspåsarna är tillverkad av kraftig plast av hög kvalitet med 50 påsar per rulle.
 • Refill Forest Berries 120 biodegradable dog bags

  Refill Forest Berries 120 biodegradable dog bags
  Nedbrytbara bajspåsar från Green Bone. Både förpackning & rulle är tillverkat av återvunnet material och bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Unscented Bajspåsar - 120 påsar

  Unscented Bajspåsar - 120 påsar
  Bajspåsar gjort på återvunnet material för den miljömedvetna konsumenten.   Både förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Denna förpackning innehåller 8 rullar med 120 oparfymerade bajspåsar.
 • Dog Waste Bag Dispenser Hilo Anthracite 9,5x5cm

  Dog Waste Bag Dispenser Hilo Anthracite 9,5x5cm
  Hunter Hilo praktisk och snygg bajspåsehållare. Tillverkad i högkvalitativ 3D-mesh i flera fina färger. Gummistoppet gör att du enkelt får ut en påse i taget. Kommer med en hake för smidig fästning på kopplet, i bältet eller jackan. Levereras inklusive en rulle hundbajspåsar. Matcha gärna med andra produkter från Hunters Hilo-serie.
 • Bajspåsar med knythandtag - Svart 50 st

  Bajspåsar med knythandtag - Svart 50 st
  Bajspåse på rulle i tjock plast med praktiskt knythandtag som gör det lätt för dig att försluta påsen. Påsarna erbjuds i flera fina färger. Mått: 29 x 2 cm. Hygieniskt. Lätt att riva av.
 • Poop Bag Dispenser with Karabiner Neoprene Mix 7 cm

  Poop Bag Dispenser with Karabiner Neoprene Mix 7 cm
  Bajspåsehållare i neopren med karbinhake, för hundar. Perfekt förvaring för hundbajspåsar, du har alltid hundens påsar lättillgängligt när det är dags. Rymmer standardstorlek på små rullar med hundpåsar. Trixie Poop Bag Dispenser Neoprene 7cm
 • FirstVet Bajspåsar - 1 rulle, 25 st bajspåsar

  FirstVet Bajspåsar - 1 rulle, 25 st bajspåsar
  Våra kontorshundars absouta favoritpåse! En biologiskt nedbrytbar bajspåse med FirstVet-tryck som inte skadar miljön. Säljs per rulle och varje rulle har 25 st påsar. 25 st bajspåsar. Biologiskt nedbrytbara. Med handtag.
 • Dogman Tjocka Bajspåsar med knythandtag 60 påsar/rulle

  Dogman Tjocka Bajspåsar med knythandtag 60 påsar/rulle
  Dogman svarta hundbajspåsar tillverkade av polyeten (80% återvunnen plast). Påsarna är extra tåliga och har handtag för effektiv och enkel knytning. 60 påsar på varje rulle.
 • Hundbajspåsar Four Friends Knyt Grön 50-p

  Hundbajspåsar Four Friends Knyt Grön 50-p
  Gröna hundbajspåsar med praktiska knythandtag. Bajspåsarna är tillverkad av kraftig plast av hög kvalitet med 50 påsar per rulle.
 • Dog Waste Bags Dispenser Bone Mixed Colour Mix 2 x 20st

  Dog Waste Bags Dispenser Bone Mixed Colour Mix 2 x 20st
  Dispenser för hundbajspåsar, benformad. Bajspåsehållare med 2 rullar x 20 bajspåsar som medföljer. Perfekt till promenad med hunden. Hundpåsehållaren är formad som ett tuggben & går att fästa i hundkoppel. Duvo+ Dog Waste Bags Dispenser Bone Black - With 2 x 20 Bags
 • Baggy Bag 2.0 - Bajspåsehållare

  Baggy Bag 2.0 - Bajspåsehållare
  Smart bajspåsehållare som kan fästas på kopplet, i ditt bälte eller kläder. Perfekt att ha med sig på olika aktiviteter som vandring, löpning eller skidåkning. Hållare passar bajspåsar som max är 5,5 cm breda.
 • Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Limegul)

  Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Limegul)
  Kraftiga bajspåsar i 50-packRiktigt tjocka och hållbara bajspåsar i praktiskt 50-pack. Finns i flera roliga färger och är praktiska att ha med sig på promenaden. Utan knythandtag.
 • Dog Waste Bag Dispenser Hilo Brown 9,5x5cm

  Dog Waste Bag Dispenser Hilo Brown 9,5x5cm
  Hunter Hilo praktisk och snygg bajspåsehållare. Tillverkad i högkvalitativ 3D-mesh i flera fina färger. Gummistoppet gör att du enkelt får ut en påse i taget. Kommer med en hake för smidig fästning på kopplet, i bältet eller jackan. Levereras inklusive en rulle hundbajspåsar. Matcha gärna med andra produkter från Hunters Hilo-serie.
 • Trixie Hundpåsar Assorterade 4x20 st (Plast)

  Trixie Hundpåsar Assorterade 4x20 st (Plast)
  Fina hundpåsar från TrixieHundpåsar underlättar promenaden, oavsett om man är i stan eller på landet. Trixies hundpåsar innehåller 4 olika rullar i osorterade färger, totalt 80 påsar.
 • Rosa Hållare Forest Berries biodegradable dog bag Pink En hållare, 15 påsar

  Rosa Hållare Forest Berries biodegradable dog bag Pink En hållare, 15 påsar
  Green bone rosa bajspåsehållare med 15 st forest berries doftande bajspåsar. Bajspåsehållare i form av en rosa hundbajskorv. Perfekt att ha med sig på hundpromenaden.
 • 3x40 stk. Bajspåsar

  3x40 stk. Bajspåsar
  Bajspåsar.Kraftig kvalitet med knythandtag. Lätt att knyta.
 • Bags On Board Bajspåsar Blå 10 x 14 st

  Bags On Board Bajspåsar Blå 10 x 14 st
  Bags On Board Bajspåsar Blå 10 x 14 stMed Bags On Board Bajspåsar går det att plocka upp hundbajs snabbt och enkelt både på promenaden eller i trädgården!De tåliga och hållbara hundpåsarna är tillräckligt tjocka för att vara läckagesäkra - något som vi alla uppskattar!Alla sorters Bags on Board-påsar passar som refill till alla Bags on Board-behållare, så det finns ingen anledning att köpa en ny behållare när påsarna tagit slut!Dessa praktiska bajspåsar kommer i en snygg och klassisk blå färg, och i detta storpacket får du hela 140 stycken påsar; 10 rullar med 14 påsar på varje.Påsen storlek: Ca 23 x 35 cmUtan handtagPsst - Bags On Board-dispensern - den praktiska hållaren - hittar du här!
 • Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Rosa)

  Little&Bigger Bajspåsar 50-pack (Rosa)
  Kraftiga bajspåsar i 50-packRiktigt tjocka och hållbara bajspåsar i praktiskt 50-pack. Finns i flera roliga färger och är praktiska att ha med sig på promenaden. Utan knythandtag.
 • Earth Rated PCR Bajspåsar Oparfymerade (315 påsar)

  Earth Rated PCR Bajspåsar Oparfymerade (315 påsar)
  Earth Rated PCR Bajspåsar OparfymeradeHär har vi oparfymerade bajspåsar i mängder - välj själv om du bara behöver en rulle eller ett storpack! Påsarna har inga handtag, och de innehåller återvunnen plast vilket gör dem till ett bra miljöval!När du väljer dessa bajspåsar så hjälper du till att minska plastkonsumtionen. Dessa påsar tillverkas av PCR-plast, vilket står för Post-Consumer Recycled. PCR-plast är ett material som tidigare varit en del av produkter som livsmedelsförpackningar eller drickflaskor, och istället för att hamna på deponi har de samlats in, rengjorts och omvandlats till nya produkter!
 • Compostable Wipes Biobased Lavender White 100 st

  Compostable Wipes Biobased Lavender White 100 st
  Lavendeldoftande komposterbara våtservetter. Perfekt att svabba av hunden snabbt med vid behov exempelvis efter promenad. Du behöver inte ställa hunden i duschen så fort tassarna eller ansiktet är lite lortiga, torka enkelt av mindre smuts med djurvänliga torkdukar. Färdiga att använda. Earth Rated Compostable Wipes Biobased Lavender
 • Little&Bigger Bajspåse med Handtag 50-pack (Rosa)

  Little&Bigger Bajspåse med Handtag 50-pack (Rosa)
  Hållbara hundpåsar!Riktigt tjocka och hållbara hundpåsar i 50-pack! Med knythandtag. 
 • Bajspåsehållare Woolly Wolf - Black Ripple

  Bajspåsehållare Woolly Wolf - Black Ripple
  Bajspåsehållare från Woolly Wolf kan du enkelt sätta fast i kopplet, kläderna eller en väska med lättvikts-karbinen i hårdplast. På baksidan finns ett smart kardborreband för att hindra att hållaren gungar när den är fäst i kopplet. Bajspåsehållaren är tillverkad av återvunnen polyester. Finns i 3 olika mönster, som matchar andra artiklar från Woolly Wolf. Tillverkad av återvunnen polyester Perfekt för att ha bajspåsen med enkelt
 • Compostable Wipes Biobased Unscented White 100 st

  Compostable Wipes Biobased Unscented White 100 st
  Doftfria komposterbara våtservetter. Perfekt att svabba av hunden snabbt med vid behov exempelvis efter promenad. Du behöver inte ställa hunden i duschen så fort tassarna eller ansiktet är lite lortiga, torka enkelt av mindre smuts med djurvänliga torkdukar. Färdiga att använda. Earth Rated Compostable Wipes Biobased Unscented
 • Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack

  Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack
  Med hundpåsebehållaren med multipacket slipper du köpa nya hundpåsar jämt och ständigt!Underlätta hundlivet med Bags On Board hundpåsebehållare! Dessa påsar tar inte omedelbart slut då behållaren rymmer ett multipack med 21 st rullar med 15 hundpåsar i varje, totalt 315 st! Passar till de flesta Bags on Board-hundpåsar. Kommer i en snygg blå färg och är utan handtag.
 • Earth Rated PCR Bajspåsar Lavendel (315 påsar)

  Earth Rated PCR Bajspåsar Lavendel (315 påsar)
  Earth Rated PCR Bajspåsar LavendelBajspåsar i storpack! Bajspåsar är något man som hundägare använder mycket av, och vad kan då passa bättre än att köpa ett rejält storpack? På så vis har du alltid påsar redo när du behöver dem.Dessa bajspåsar har inga handtag, och de har en riktigt fräsch doft av lavendel vilket förhoppningsvis gör städningen efter din hund lite trevligare!Earth Rated värnar om vår miljö, och dessa bajspåsar är ett bra miljöval. De är tillverkade av något som kallas Post Consumer Recycled plast, vilket innebär att plasten kommer ifrån plastprodukter som kastats, tagits tillvara och sedan gjorts om till bajspåsar. 65% av Earth Rateds bajspåsar är PCR-plast!
 • Bajspåse Four Friends med knyt Svart 50-p

  Bajspåse Four Friends med knyt Svart 50-p
  Rejäla svarta hundbajspåsar tillverkade av kraftig plast. Med praktiskt knythandtag som gör det enklare att knyta påsen. 50 påsar per rulle.
 • Dog Waste Bag Dispenser Hilo Turquoise 9,5x5cm

  Dog Waste Bag Dispenser Hilo Turquoise 9,5x5cm
  Hunter Hilo praktisk och snygg bajspåsehållare. Tillverkad i högkvalitativ 3D-mesh i flera fina färger. Gummistoppet gör att du enkelt får ut en påse i taget. Kommer med en hake för smidig fästning på kopplet, i bältet eller jackan. Levereras inklusive en rulle hundbajspåsar. Matcha gärna med andra produkter från Hunters Hilo-serie.
 • Hundbajspåsar Green Bone Wild Lavender 8 rullar/120 påsar

  Hundbajspåsar Green Bone Wild Lavender 8 rullar/120 påsar
  Nedbrytninsgbara hundbajspåsar med en härlig doft av lavendel. Både förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material.
 • Bajspåse Four Friends Miljö Svart 30-p

  Bajspåse Four Friends Miljö Svart 30-p
  Svarta hundbajspåsar tillverkade av 100% återvunnen plast. Bajspåsen genomgår en fullständig nedbrytning och lämnar inga mikroplaster efter sig.
 • Tjocka Bajspåsar med knythandtag Turkos 12x50pack

  Tjocka Bajspåsar med knythandtag Turkos 12x50pack
  Tjocka hundbajspåsar med knythandtag. Prisvärda hundpåsar för hundpromenadens mindre trevliga men ack så nödvändiga hundbajsplockande. Hundbajs som lämnas blir en onödig smittorisk för andra hundar & människor. Plocka hundens bajs med Dogmans Lila Bajspåse med knythandtag i 50-pack. Knythandtagen gör det extra lätt att knyta ihop bajspåsen.