Bags on Board bajspåsar

Populärt inom Bags on Board bajspåsar

 • Bags On Board Dispenser Bone (Svart)

  Bags On Board Dispenser Bone (Svart)
  Bags on Board Behållare är en enkel och praktisk behållare till hundpåsar som gör det lätt och smidigt att alltid ha med sig påsar på promenaden!Hundpåsebehållare som gör det lätt att ha med sig hundpåsar på promenaden. Behållaren kan med sitt fäste lätt monteras där man behöver det. I behållaren ingår 30 st påsar.Kom ihåg att fylla på behållaren med Bags on Board hundpåsar när dem tagit slut! Behållaren finns i två färger: svart eller rosa.
 • Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack

  Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack
  Med hundpåsebehållaren med multipacket slipper du köpa nya hundpåsar jämt och ständigt!Underlätta hundlivet med Bags On Board hundpåsebehållare! Dessa påsar tar inte omedelbart slut då behållaren rymmer ett multipack med 21 st rullar med 15 hundpåsar i varje, totalt 315 st! Passar till de flesta Bags on Board-hundpåsar. Kommer i en snygg blå färg och är utan handtag.
 • Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 st

  Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 st
  Med Bags on Board Dog Waste Pick-up Refill-påsar går det att plocka upp hundbajs och snabbt enkelt både på promenaden eller i trädgården!De tåliga och hållbara hundpåsarna är tillräckligt tjocka för att inte innehållet ska läcka ut; 100% garanterad läckagesäker. Alla sorters Bags on Board-påsar passar som refill till alla Bags on Board Behållare, så det finns ingen anledning att köpa en ny behållare när påsarna tagit slut!Kommer i regnbågens vackra färger 4 rullar med 15 påsar per rulle (60 st) Utan handtag
 • Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack

  Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack
  Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-packHär har vi ett riktigt storpack med hållbara bajspåsar. Förpackningen är designad för att du ska kunna ha den stående och enkelt ta ut en rulle i taget.Dessa påsarna är kompatibla med Bags On Board Bajspåshållare.Påsarnas ungefärliga storlek:23 x 35 cmDessa påsar har inga handtag.

Fler tips på Bags on Board bajspåsar

 • Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 st

  Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 st
  Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 stHär är ett multipack med totalt 60 hållbara bajspåsar i fyra olika färger. Påsarna är kompatibla med Bags On Board Bajspåshållare. De har inga handtag.Ungefärligt mått på påsarna är 23 x 35 cm.
 • Bags On Board Bajspåshållare (Svart)

  Bags On Board Bajspåshållare (Svart)
  Bags On Board BajspåshållareDenna hållare för Bags On Board-bajspåsar kan du enkelt fästa där du vill, med den smidiga haken. I förpackningen ingår 30 påsar, och när dessa är slut så kan du enkelt fylla på med nya!Bags On Board Bajspåshållare finns i två färger, välj mellan svart och rosa!