Bags on Board bajspåsar

Populärt inom Bags on Board bajspåsar

 • Bags On Board Dispenser Bone (Svart)

  Bags On Board Dispenser Bone (Svart)
  Bags on Board Behållare är en enkel och praktisk behållare till hundpåsar som gör det lätt och smidigt att alltid ha med sig påsar på promenaden!Hundpåsebehållare som gör det lätt att ha med sig hundpåsar på promenaden. Behållaren kan med sitt fäste lätt monteras där man behöver det. I behållaren ingår 30 st påsar.Kom ihåg att fylla på behållaren med Bags on Board hundpåsar när dem tagit slut! Behållaren finns i två färger: svart eller rosa.
 • Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 st

  Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 4x15 st
  Med Bags on Board Dog Waste Pick-up Refill-påsar går det att plocka upp hundbajs och snabbt enkelt både på promenaden eller i trädgården!De tåliga och hållbara hundpåsarna är tillräckligt tjocka för att inte innehållet ska läcka ut; 100% garanterad läckagesäker. Alla sorters Bags on Board-påsar passar som refill till alla Bags on Board Behållare, så det finns ingen anledning att köpa en ny behållare när påsarna tagit slut!Kommer i regnbågens vackra färger 4 rullar med 15 påsar per rulle (60 st) Utan handtag
 • Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack

  Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack
  Med hundpåsebehållaren med multipacket slipper du köpa nya hundpåsar jämt och ständigt!Underlätta hundlivet med Bags On Board hundpåsebehållare! Dessa påsar tar inte omedelbart slut då behållaren rymmer ett multipack med 21 st rullar med 15 hundpåsar i varje, totalt 315 st! Passar till de flesta Bags on Board-hundpåsar. Kommer i en snygg blå färg och är utan handtag.
 • Bags On Board Bajspåsar Blå 10 x 14 st

  Bags On Board Bajspåsar Blå 10 x 14 st
  Bags On Board Bajspåsar Blå 10 x 14 stMed Bags On Board Bajspåsar går det att plocka upp hundbajs snabbt och enkelt både på promenaden eller i trädgården!De tåliga och hållbara hundpåsarna är tillräckligt tjocka för att vara läckagesäkra - något som vi alla uppskattar!Alla sorters Bags on Board-påsar passar som refill till alla Bags on Board-behållare, så det finns ingen anledning att köpa en ny behållare när påsarna tagit slut!Dessa praktiska bajspåsar kommer i en snygg och klassisk blå färg, och i detta storpacket får du hela 140 stycken påsar; 10 rullar med 14 påsar på varje.Påsen storlek: Ca 23 x 35 cmUtan handtagPsst - Bags On Board-dispensern - den praktiska hållaren - hittar du här!

Fler tips på Bags on Board bajspåsar

 • Extra tjocka bajspåsar - 100 påsar

  Extra tjocka bajspåsar - 100 påsar
  Extra tjocka bajspåsar. Kommer i 100-pack.    OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Bone Poop Bag Dispenser för hund - 1 dispenser, 2 rullar m 15 påsar

  Bone Poop Bag Dispenser för hund - 1 dispenser, 2 rullar m 15 påsar
  Bags On Board Dog Bone Poop Bag Dispenser kommer i en rolig benform. Den innehåller 2 rullar med 15 påsar. Dispensern kan enkelt fästas på de flesta koppel, vilket gör den perfekt för att ta med på promenader. Detta är ett praktiskt alternativ till att bära lösa bajspåsar i fickan. Dispensern kan fyllas på med Bags on Board refill-rullar.   OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 10 x 14 st

  Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 10 x 14 st
  Bags on Board Bajspåsar Refill Regnbåge 10 x 14 stAtt plocka upp efter hunden är kanske inte den allra roligaste aspekten av att ha hund, men kanske kan sysslan göras lite roligare om bajspåsarna har roliga färger?Här har vi ett praktiskt storpack med 10 rullar bajspåsar i härliga regnbågsfärger. På varje rulle sitter 14 påsar så med detta storpack får du hela 140 bajspåsar!Bajspåsarnar har inga handtag, och de passar perfekt i Bags on Board's praktiska hållare!
 • Bajspåsar nedbrytbara - 140 påsar

  Bajspåsar nedbrytbara - 140 påsar
  140 stycken oparfymerade bajspåsar som dessutom är nedbrytbara!    OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Bags On Board Bajspåsar Blå 10 x 14 st

  Bags On Board Bajspåsar Blå 10 x 14 st
 • Bags On Board Bajspåsar Flera färger 10 x 14 st

  Bags On Board Bajspåsar Flera färger 10 x 14 st
 • Bags On Board Bajspåshållare (Svart)

  Bags On Board Bajspåshållare (Svart)
  Bags On Board BajspåshållareDenna hållare för Bags On Board-bajspåsar kan du enkelt fästa där du vill, med den smidiga haken. I förpackningen ingår 30 påsar, och när dessa är slut så kan du enkelt fylla på med nya!Bags On Board Bajspåshållare finns i två färger, välj mellan svart och rosa!
 • Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack

  Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-pack
  Bags On Board Bajspåsar Multipack 315-packHär har vi ett riktigt storpack med hållbara bajspåsar. Förpackningen är designad för att du ska kunna ha den stående och enkelt ta ut en rulle i taget.Dessa påsarna är kompatibla med Bags On Board Bajspåshållare.Påsarnas ungefärliga storlek:23 x 35 cmDessa påsar har inga handtag.