10% rabattkod på allt för Hundar!
T&Cs: Gäller på hela Zooplus sortiment för Hundar när du handlar hundprodukter för minst 399 Kr. Giltig mellan 01.05.2022 - 31.05.2022. Rabattkod: HUNDSHOP10

HANDLA HÄR

Earth Rated bajspåsar

Populärt inom Earth Rated bajspåsar

 • Earth Rated Bajspåsehållare Bajspåsar med Lavendeldoft

  Earth Rated Bajspåsehållare Bajspåsar med Lavendeldoft
  Earth Rated Bajspåsehållare Bajspåsar med LavendeldoftHär har vi en praktisk hållare för Earth Rateds bajspåsar! Hållaren fästs direkt på kopplet, och när rullen är slut så är det enkelt att fylla på med en ny! På baksidan av hållaren så finns en krok där man kan fästa en använd bajspåse. Earth Rated Bajspåsehållare Bajspåsar med Lavendeldoft innehåller en rulle med 15 st påsar med fräsch doft av lavendel. Påsarna har inga handtag.Earth Rated erbjuder flera olika storpack som du kan använda för att fylla på din hållare!Påsarnas mått:23 x 33 cm
 • Earth Rated Bajspåsehållare Lavendeldoft

  Earth Rated Bajspåsehållare Lavendeldoft
 • Earth Rated Bajspåsehållare Oparfymerad

  Earth Rated Bajspåsehållare Oparfymerad
 • Earth Rated Refill Bajspåsar Oparfymerade 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar Oparfymerade 8x15-pack
  Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-packHär har vi ett riktigt storpack av slitstarka bajspåsar. En förpackning innehåller 8 rullar med 15 påsar på varje - totalt 120 stycken alltså!Dessa påsarna är parfymfria, men det finns även en motsvarande variant som doftar lavendel.Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-pack passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarnas förpackning är tillverkad av återvunna material och går självklart att återvinna igen.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.

Fler tips på Earth Rated bajspåsar

 • Earth Rated Bajspåsehållare

  Earth Rated Bajspåsehållare
  Earth Rated BajspåsehållareHär har vi en praktisk hållare för Earth Rateds bajspåsar!Hållaren fästs direkt på kopplet, och när rullen är slut så är det enkelt att fylla på med en ny! På baksidan av hållaren så finns en krok där man kan fästa en använd bajspåse. Earth Rated Bajspåsehållare innehåller en rulle med 15 st påsar utan parfym. Påsarna har inga handtag.Earth Rated erbjuder flera olika storpack som du kan använda för att fylla på din hållare!Påsarnas mått:23 x 33 cm
 • Bajspåse Hund Earth Rated Eco Handtag Lavendel, 120-pack

  Bajspåse Hund Earth Rated Eco Handtag Lavendel, 120-pack
  Nedbrytningsbara bajspåsar med handtag och en doft av lavendel. Förpackningen innehåller totalt 120 bajspåsar som är: 17,7 cm x 34,2 cm.
 • Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendeldoft 120-pack

  Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendeldoft 120-pack
  Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendeldoft 120-packHär har vi ett riktigt storpack av bajspåsar. En förpackning innehåller 120 stycken.Påsarna har en fräsch doft av lavendel, och doften kommer ifrån eteriska oljor.Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendeldoft 120-pack är försedda med handtag - praktiskt och lätt att knyta! Påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.
 • Påshållare Earth Rated Ink 1 Rulle Unscented

  Påshållare Earth Rated Ink 1 Rulle Unscented
  En bajspåshållare med ett ställbart band som gör att den passar alla koppel. En rulle med doftlösa bajspåsar medföljer.
 • Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar Oparfymerade 4x15 st

  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar Oparfymerade 4x15 st
  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 stHär har vi en förpackning med 4 rullar bajspåsar. Varje rulle består av 15 påsar, så du får totalt 60 påsar i denna förpackningen.Dessa påsarna är doftfria, men det finns även en variant som doftar lavendel!Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytningsbara, och det rekommenderas att man använder dem inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Bajspåse Hund Earth Rated Eco Refill Lavendel, 8x15-pack

  Bajspåse Hund Earth Rated Eco Refill Lavendel, 8x15-pack
  Nedbrytningsbara bajspåsar med lavendeldoft. Innehåller totalt 120 påsar uppdelat på 8-rullar. Bajspåsarnas storlek är: 22,8 cm x 33 cm.
 • Bajspåse Hund Earth Rated Eco Handtag Unscented, 120-pack

  Bajspåse Hund Earth Rated Eco Handtag Unscented, 120-pack
  Nedbrytningsbara bajspåsar med handtag. Förpackningen innehåller totalt 120 bajspåsar som är: 17,7 cm x 34,2 cm.
 • Bajspåse Hund Earth Rated Eco Refill Unscented, 8x15-pack

  Bajspåse Hund Earth Rated Eco Refill Unscented, 8x15-pack
  Nedbrytningsbara bajspåsar utan doft. Innehåller totalt 120 påsar uppdelat på 8-rullar. Bajspåsarnas storlek är: 22,8 cm x 33 cm.
 • Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack
  Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-packHär har vi ett riktigt storpack av bajspåsar. En förpackning innehåller 8 rullar med 15 påsar per rulle - totalt 120 påsar alltså!Påsarna har en fräsch doft av lavendel, och doften kommer ifrån eteriska oljor.Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare.  Påsarnas förpackning är miljövänlig - då den består av återvunnet material - och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Påshållare Earth Rated Ink 1 Rulle Lavendeldoft

  Påshållare Earth Rated Ink 1 Rulle Lavendeldoft
  En bajspåshållare med ett ställbart band som gör att den passar alla koppel. En rulle med lavendeldoftande bajspåsar medföljer.
 • Earth Rated Bajspåse med Handtag Oparfymerad 120-pack

  Earth Rated Bajspåse med Handtag Oparfymerad 120-pack
  Earth Rated Bajspåse med Handtag 120-packHär har vi ett riktigt storpack av bajspåsar. En förpackning innehåller 120 stycken.Dessa påsarna är parfymfria, men det finns även en variant med fräsch lavendeldoft!Earth Rated Bajspåse med Handtag 120-pack är försedda med handtag, så de är riktigt lätta att knyta!Påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.
 • Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 stHär har vi ett riktigt storpack av bajspåsar. En förpackning innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - hela 315 påsar i en förpackning helt enkelt!Påsarna har en fräsch doft av lavendel, och doften kommer ifrån essentiella oljor.Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmPåsarna har inga handtag. 
 • Earth Rated Bajspåsar Oparfymerade 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar Oparfymerade 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar 21x15 stHär har vi ett riktigt storpack av praktiska bajspåsar. En förpackning innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - hela 315 påsar i en förpackning helt enkelt!Dessa påsarna är doftfria, men det finns även en variant med lavendeldoft.Earth Rated Bajspåsar 21x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmPåsarna har inga handtag.