Earth Rated bajspåsar

Populärt inom Earth Rated bajspåsar

 • Earth Rated Refill Hundpåsar med Lavendeldoft 8x15-pack

  Earth Rated Refill Hundpåsar med Lavendeldoft 8x15-pack
  Bajspåsar med lavendeldoft!Earth Rated Refill innehåller 8 st rullar med 15 st hållbara påsar i varje rulle. Rullarna passar perfekt till Earth Rated hundpåsehållare!Förpackningen är tillverkad av återvunna material! Den härliga lavendeldoften kommer ifrån eterisk olja.
 • Earth Rated Refill Bajspåsar Oparfymerade 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar Oparfymerade 8x15-pack
  Hållbara bajspåsar!Earth Rated Refill innehåller 8 st rullar med 15 st hållbara påsar i varje rulle. Rullarna passar perfekt till Earth Rated hundpåsehållare!Förpackningen är tillverkad av återvunnet material.
 • Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar Oparfymerade 4x15 st

  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar Oparfymerade 4x15 st
  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 stI denna lilla asken får du 4 rullar med bajspåsar - 60 påsar totalt!Den här varianten är oparfymerad, men det finns även en sort med lavendeldoft.Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 st går att använda tillsammans med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytbara, och man rekommenderas använda dem inom 24 månader. Asken som påsarna kommer i går att slänga i återvinningen.Mått på påse:23 x 33 cmDessa påsar har ej handtag.
 • Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 stHär har vi ett rejält storpack av hållbara hundbajspåsar. En ask innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - 315 påsar totalt!Påsarna är parfymerade med lavendel - doften kommer från essentiell olja!Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st går att använda tillsammans med Earth Rated Bajspåsehållare. Asken som påsarna kommer i är tillverkad av återvunnet material och går att slänga i återvinningen. Påsarnas härliga doft kommer ifrån eterisk olja.Mått på påse:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.

Fler tips på Earth Rated bajspåsar

 • Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendel 120st

  Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendel 120st
  Hållbara bajspåsar med handtagDetta storpack hjälper dig se till att du slipper den där ödesdigra hundpromenaden där du inser att hundbajspåsarna är slut. Rullen innehåller 120 påsar med praktiska knythandtag.Påsarna är slitstarka och har en härlig lavendeldoft som kommer ifrån eteriska oljor. Förpackningen som påsarna kommer i är tillverkad av återvunnet material och går att slänga i återvinningen. 
 • Earth Rated Bajspåsehållare Lavendeldoft

  Earth Rated Bajspåsehållare Lavendeldoft
  Earth Rated Bajspåsehållare LavendeldoftNär du vill vara säker på att alltid ha bajspåsar nära till hands under promenaden så är en bajspåsehållare en riktigt bra idé!Denna versionen har ett stabilt och vädertåligt silikonfäste som du med lätthet fäster i hundens koppel - oavsett koppeltyp!Något vi gillar extra mycket med Earth Rated Bajspåsehållare är den lilla kroken där du kan fästa en använd bajspåse i väntan på nästa papperskorg. Så skönt att slippa bära den i handen!Denna hållaren passar ihop med Earth Rateds rullar med bajspåsar, och det är lätt att byta rulle. Skruva av botten på hållaren och stoppa in en ny rulle. Skruva sedan på botten igen - sedan är det klart!Inuti hållaren finns små fästen som håller rullen på plats så att den snurrar obehindrat.Denna bajspåsehållaren kommer med en rulle bajspåsar med lavendeldoft. 
 • Earth Rated Bajspåsehållare Oparfymerad

  Earth Rated Bajspåsehållare Oparfymerad
  Earth Rated Bajspåsehållare OparfymeradEn bajspåsehållare passar perfekt när du vill ha din hunds påsar nära tillhands under hela promenaden!Earth Rated Bajspåsehållare har ett hållabrt och vädertåligt silikonfäste som du kan fästa lite var som helst, egentligen. Kanske på din väska, eller på hundens koppel?Något som särskilt utmärker denna hållare från Earth Rated är den lilla kroken på baksidan där du kan fästa en använd bajspåse i väntan på nästa papperskorg. Nu slipper du bära den i handen!Earth Rated Bajspåsehållare passar ihop med Earth Rateds rullar med bajspåsar, och det är väldigt enkelt att byta till en ny rulle. Skruva bara av botten på bajspåsehållaren och stoppa in en ny rulle. Skruva sedan på botten igen och vips så är ni redo för en ny promenad!Inuti hållaren så finns det små fästen som håller rullen på plats så att den snurrar utan problem när du behöver en ny påse.Denna hållaren kommer med en rulle bajspåsar utan doft.
 • Earth Rated Bajspåsar Oparfymerade 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar Oparfymerade 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar 21x15 stHär har vi ett rejält storpack av tåliga hundbajspåsar. En ask innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - 315 påsar totalt!Dessa påsarna är doftfria, men det finns även en motsvarande variant med doft av lavendel.Earth Rated Bajspåsar 21x15 st går att använda tillsammans med Earth Rated Bajspåsehållare. Asken som påsarna kommer i består av återvunna material och går att slänga i återvinningen.Mått på påse:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Earth Rated Bajspåse med Handtag Oparfymerad 120-pack

  Earth Rated Bajspåse med Handtag Oparfymerad 120-pack
  Slittåliga bajspåsar med handtagHär har vi ett praktiskt storpack med slitstarka hundbajspåsar med praktiska knythandtag! Förpackningen innehåller hela 120 oparfymerade påsar med knythandtag.Förpackningen som påsarna kommer i är tillverkad av återvunnet material och går att kasta i återvinningen.
 • Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack
  Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-packHär har vi ett riktigt storpack av bajspåsar. En förpackning innehåller 8 rullar med 15 påsar per rulle - totalt 120 påsar alltså!Påsarna har en fräsch doft av lavendel, och doften kommer ifrån eteriska oljor.Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare.  Påsarnas förpackning är miljövänlig - då den består av återvunnet material - och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Earth Rated Bajspåsehållare Lavendeldoft

  Earth Rated Bajspåsehållare Lavendeldoft
 • Earth Rated Bajspåsehållare Oparfymerad

  Earth Rated Bajspåsehållare Oparfymerad
 • Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendeldoft 120-pack

  Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendeldoft 120-pack
  Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendeldoft 120-packHär har vi ett riktigt storpack av bajspåsar. En förpackning innehåller 120 stycken.Påsarna har en fräsch doft av lavendel, och doften kommer ifrån eteriska oljor.Earth Rated Bajspåse med Handtag Lavendeldoft 120-pack är försedda med handtag - praktiskt och lätt att knyta! Påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.
 • Earth Rated Bajspåsar Oparfymerade 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar Oparfymerade 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar 21x15 stHär har vi ett riktigt storpack av praktiska bajspåsar. En förpackning innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - hela 315 påsar i en förpackning helt enkelt!Dessa påsarna är doftfria, men det finns även en variant med lavendeldoft.Earth Rated Bajspåsar 21x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmPåsarna har inga handtag.
 • Earth Rated Refill Bajspåsar Oparfymerade 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar Oparfymerade 8x15-pack
  Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-packHär har vi ett riktigt storpack av slitstarka bajspåsar. En förpackning innehåller 8 rullar med 15 påsar på varje - totalt 120 stycken alltså!Dessa påsarna är parfymfria, men det finns även en motsvarande variant som doftar lavendel.Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-pack passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarnas förpackning är tillverkad av återvunna material och går självklart att återvinna igen.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar Oparfymerade 4x15 st

  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar Oparfymerade 4x15 st
  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 stHär har vi en förpackning med 4 rullar bajspåsar. Varje rulle består av 15 påsar, så du får totalt 60 påsar i denna förpackningen.Dessa påsarna är doftfria, men det finns även en variant som doftar lavendel!Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytningsbara, och det rekommenderas att man använder dem inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 stHär har vi ett riktigt storpack av bajspåsar. En förpackning innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - hela 315 påsar i en förpackning helt enkelt!Påsarna har en fräsch doft av lavendel, och doften kommer ifrån essentiella oljor.Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmPåsarna har inga handtag. 
 • Earth Rated Bajspåse med Handtag Oparfymerad 120-pack

  Earth Rated Bajspåse med Handtag Oparfymerad 120-pack
  Earth Rated Bajspåse med Handtag 120-packHär har vi ett riktigt storpack av bajspåsar. En förpackning innehåller 120 stycken.Dessa påsarna är parfymfria, men det finns även en variant med fräsch lavendeldoft!Earth Rated Bajspåse med Handtag 120-pack är försedda med handtag, så de är riktigt lätta att knyta!Påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.