Green Bone bajspåsar

Populärt inom Green Bone bajspåsar

 • Hållare Wild Lavender biodegradable dog bags Green En hållare, 15 påsar

  Hållare Wild Lavender biodegradable dog bags Green En hållare, 15 påsar
  Bajspåsehållare Lavendel från Green Bone. Hållaren har en hake för att kunna fästas på kopplet eller jackan. Med en bajspåsehållare slipper du krångla och knyta bajspåsar runt kopplet, fyll istället på behållaren. Med hållaren kommer 1 rulle med 15 bajspåsar utan handtag. Bajspåsarna har en fräsch doft av lavendel. När rulle när slut fyller du bara på med en refill.
 • Refill Forest Berries 120 biodegradable dog bags

  Refill Forest Berries 120 biodegradable dog bags
  Nedbrytbara bajspåsar från Green Bone. Både förpackning & rulle är tillverkat av återvunnet material och bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Unscented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar

  Unscented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar
  Hundbajspåsar - Green Bone biobajspåsar utan doft passar även Earth Rated bajspåsehållare. Bajspåsarna är tillverkade av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Scented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar

  Scented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar
  Hundbajspåsar - Green Bone biobajspåsar med doft passar även Earth Rated bajspåsehållare. Bajspåsarna är tillverkade av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.

Fler tips på Green Bone bajspåsar

 • Refill Wild Lavender biodegradable dog bags Green 315 påsar

  Refill Wild Lavender biodegradable dog bags Green 315 påsar
  Nedbrytningsbara hundpåsar med doft av lavendel. Green Bone’s oslagbart bra bajspåsar för den miljömedvetna konsumenten. En rulle innehåller 15 bajspåsar. Både förpackning & rulle tillverkas av återvunnet material. Påsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Påsarna kommer i en rulle som är smidig att ha i fickan eller i bajspåsehållaren som hör till.
 • Rosa Hållare Forest Berries biodegradable dog bag Pink En hållare, 15 påsar

  Rosa Hållare Forest Berries biodegradable dog bag Pink En hållare, 15 påsar
  Green bone rosa bajspåsehållare med 15 st forest berries doftande bajspåsar. Bajspåsehållare i form av en rosa hundbajskorv. Perfekt att ha med sig på hundpromenaden.
 • Refill Unscented Biodegradable Dog Bags Green 15 påsar

  Refill Unscented Biodegradable Dog Bags Green 15 påsar
  Nedbrytbara bajspåsar från Green Bone. Både förpackning & rulle är tillverkat av återvunnet material och bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Bajspåsar Handtag 70st Black 70pack

  Bajspåsar Handtag 70st Black 70pack
  Hundbajspåsar med handtag. Fresh & Tidy’s bajspåsar är lätta att använda & gör ett utmärkt jobb med att dölja lukten (och synen) när din hund uträttat sina behov. Påsarna är tillverkade av tjock plast & har handtag.
 • Refill Forest Berries biodegradable dog bags Green 315 påsar

  Refill Forest Berries biodegradable dog bags Green 315 påsar
  Nedbrytningsbara hundpåsar med doft av skog. Green Bone’s eiologiskt nedbrytbara bajspåsar från Green Bone. Både rullar & förpackning tillverkas av återvunnet material & bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. En rulle innehåller 15 bajspåsar. . Hundbajspåsarna från Green Bone kommer i en rulle som är smidig att ha i fickan eller i bajspåsehållaren som hör till.
 • Bajspåsar BIO 70st Mix Pastell

  Bajspåsar BIO 70st Mix Pastell
  Ordentligt tjocka hundpåsar i bra kvalitét i praktisk 70-pack. Extra tjocka bajspåsar! Tillverkade av kraftig plast av hög kvalitét. 70 st hundbajspåsar per rulle. Observera att de levereras i osorterade färger.
 • Refill Fresh Cotton biodegradable dog bags Green 120 påsar

  Refill Fresh Cotton biodegradable dog bags Green 120 påsar
  Nedbrytningsbara hundpåsar med härlig doft av ren tvätt - Nedbrytbara bajspåsar från Green Bone med en ren & fräsch doft av ren tvätt. En rulle innehåller 15 bajspåsar. Både förpackning & rulle tillverkas av återvunnet material. Bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Hundbajspåsarna från Green Bone kommer i en rulle som är smidig att ha i fickan eller i bajspåsehållaren som hör till.
 • Unscented Bajspåsehållare

  Unscented Bajspåsehållare
  Oparfymerade bajspåsar för den miljömedvetna konsumenten. Förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Denna bajspåsehållare innehåller 1 rulle med 15 stycken bajspåsar.
 • Rosa Bandet Bajspåsar & Hållare - Rosa Bajspåsehållare

  Rosa Bandet Bajspåsar & Hållare - Rosa Bajspåsehållare
  Från Green Bone kommer denna hållare för bajspåsar i form av en rosa bajskorv, med 1 rulle Forest påsar (1 rulle =15 påsar). För varje hållare du köper så skänker leverantören 10:- till Svensk Cancerforskning. Så ge ditt stöd nu och skit inte i detta, och uppmana vänner och bekanta att göra detsamma för detta välgörande ändamål. Nedbrytbara Lätt doftande
 • Scented Bajspåse Refill - Cotton / 8 rullar, 120 påsar

  Scented Bajspåse Refill - Cotton / 8 rullar, 120 påsar
  Green Bone nedbrytningsbara bajspåsar kommer i 3 härliga dofter: Lavender, Cotton och Forest. Bajspåsarna är baserad på en speciell teknik som gör dem biologiskt nedbrytningsbara på 18-24 månader. Produkten erbjuds i två storlekar: 8 rullar, 120 påsar eller 21 rullar, totalt 315 påsar. Nedbrytningsbara. Väldoftande påsar
 • Unscented Bajspåsar Refill Stor - 21 rullar Unscented bajspåsar

  Unscented Bajspåsar Refill Stor - 21 rullar Unscented bajspåsar
  Refill bajspåsar till Greenbone bajspåsehållare. Förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Varje förpackning innehåller 21 rullar med 315 stycken oparfymerade bajspåsar.
 • Bajspåsehållare med doftade påsar - 1 bajspåsehållare + 1 rulle Lavender bajspåsar

  Bajspåsehållare med doftade påsar - 1 bajspåsehållare + 1 rulle Lavender bajspåsar
  Green Bone bajspåsehållare är en smidig anordning till dina bajspåsar som går att hänga på kläder eller i hundens koppel. Bajspåsarna är baserad på en speciell teknik som gör dem biologiskt nedbrytningsbara på 18-24 månader. Green Bone bajspåsehållare med Biobajspåsar Scented kommer i 3 härliga dofter: Lavender, Cotton och Forest.   Rullen innehåller 15 st bajspåsar. Nedbrytningsbara. Väldoftande påsar.
 • Svarta Bajspåsar med Handtag - Svarta Bajspåsar

  Svarta Bajspåsar med Handtag - Svarta Bajspåsar
  Nedbrytningsbara och doftfria bajspåsar med handtag i 70-pack. Green Bone bajspåsar är lätta att använda och gör ett fantastiskt jobb med att dölja både synen och lukten av hundbajs. Påsarna är de tunna nog för att vara lätta att öppna och ta loss från rullen, samtidigt som du enkelt kan plocka upp det som ligger på marken utan problem.   De här påsarna är nedbrytningsbara och innehåller EPI som hjälper dem att brytas ner snabbare jämfört med vanlig plast.
 • Bajspåsar BIO - Mix

  Bajspåsar BIO - Mix
  Nedbrytningsbara och doftfria bajspåsar i 70-pack. Green Bone bajspåsar är lätta att använda och gör ett fantastiskt jobb med att dölja både synen och lukten av hundbajs. Påsarna är de tunna nog för att vara lätta att öppna och ta loss från rullen, samtidigt som du enkelt kan plocka upp det som ligger på marken utan problem.   De här påsarna är nedbrytningsbara och innehåller EPI som hjälper dem att brytas ner snabbare jämfört med vanlig plast. OBS! kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan 1 färg skickas din order.
 • Unscented Bajspåsar - 120 påsar

  Unscented Bajspåsar - 120 påsar
  Bajspåsar gjort på återvunnet material för den miljömedvetna konsumenten.   Både förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Denna förpackning innehåller 8 rullar med 120 oparfymerade bajspåsar.