Green Bone bajspåsar

Populärt inom Green Bone bajspåsar

 • Bajspåsehållare med doftade påsar - 1 bajspåsehållare + 1 rulle Lavender bajspåsar

  Bajspåsehållare med doftade påsar - 1 bajspåsehållare + 1 rulle Lavender bajspåsar
  Green Bone bajspåsehållare är en smidig anordning till dina bajspåsar som går att hänga på kläder eller i hundens koppel. Bajspåsarna är baserad på en speciell teknik som gör dem biologiskt nedbrytningsbara på 18-24 månader. Green Bone bajspåsehållare med Biobajspåsar Scented kommer i 3 härliga dofter: Lavender, Cotton och Forest.   Rullen innehåller 15 st bajspåsar. Nedbrytningsbara. Väldoftande påsar.
 • Scented Bajspåse Refill - Cotton / 8 rullar, 120 påsar

  Scented Bajspåse Refill - Cotton / 8 rullar, 120 påsar
  Green Bone nedbrytningsbara bajspåsar kommer i 3 härliga dofter: Lavender, Cotton och Forest. Bajspåsarna är baserad på en speciell teknik som gör dem biologiskt nedbrytningsbara på 18-24 månader. Produkten erbjuds i två storlekar: 8 rullar, 120 påsar eller 21 rullar, totalt 315 påsar. Nedbrytningsbara. Väldoftande påsar
 • Unscented Bajspåsar Refill Stor - 21 rullar Unscented bajspåsar

  Unscented Bajspåsar Refill Stor - 21 rullar Unscented bajspåsar
  Refill bajspåsar till Greenbone bajspåsehållare. Förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Varje förpackning innehåller 21 rullar med 315 stycken oparfymerade bajspåsar.
 • Rosa Hållare Forest Berries biodegradable dog bag Pink En hållare, 15 påsar

  Rosa Hållare Forest Berries biodegradable dog bag Pink En hållare, 15 påsar
  Green bone rosa bajspåsehållare med 15 st forest berries doftande bajspåsar. Bajspåsehållare i form av en rosa hundbajskorv. Perfekt att ha med sig på hundpromenaden.

Fler tips på Green Bone bajspåsar

 • Refill Forest Berries 120 biodegradable dog bags

  Refill Forest Berries 120 biodegradable dog bags
  Nedbrytbara bajspåsar från Green Bone. Både förpackning & rulle är tillverkat av återvunnet material och bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Hundbajspåsar Green Bone Wild Lavender 8 rullar/120 påsar

  Hundbajspåsar Green Bone Wild Lavender 8 rullar/120 påsar
  Nedbrytninsgbara hundbajspåsar med en härlig doft av lavendel. Både förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material.
 • Scented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar

  Scented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar
  Hundbajspåsar - Green Bone biobajspåsar med doft passar även Earth Rated bajspåsehållare. Bajspåsarna är tillverkade av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Bajspåsar BIO - Mix

  Bajspåsar BIO - Mix
  Nedbrytningsbara och doftfria bajspåsar i 70-pack. Green Bone bajspåsar är lätta att använda och gör ett fantastiskt jobb med att dölja både synen och lukten av hundbajs. Påsarna är de tunna nog för att vara lätta att öppna och ta loss från rullen, samtidigt som du enkelt kan plocka upp det som ligger på marken utan problem.   De här påsarna är nedbrytningsbara och innehåller EPI som hjälper dem att brytas ner snabbare jämfört med vanlig plast. OBS! kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan 1 färg skickas din order.
 • Hundbajspåsar Green Bone Forest Berries 8 rullar/120 påsar

  Hundbajspåsar Green Bone Forest Berries 8 rullar/120 påsar
  Nedbrytninsgbara hundbajspåsar med en frisk doft av skogsbär och både förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material.
 • Unscented Bajspåsehållare

  Unscented Bajspåsehållare
  Oparfymerade bajspåsar för den miljömedvetna konsumenten. Förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Denna bajspåsehållare innehåller 1 rulle med 15 stycken bajspåsar.
 • Refill Unscented Biodegradable Dog Bags Green 315 påsar

  Refill Unscented Biodegradable Dog Bags Green 315 påsar
  Nedbrytbara bajspåsar från Green Bone. Både förpackning & rulle är tillverkat av återvunnet material och bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Hållare Wild Lavender biodegradable dog bags Green En hållare, 15 påsar

  Hållare Wild Lavender biodegradable dog bags Green En hållare, 15 påsar
  Bajspåsehållare Lavendel från Green Bone. Hållaren har en hake för att kunna fästas på kopplet eller jackan. Med en bajspåsehållare slipper du krångla och knyta bajspåsar runt kopplet, fyll istället på behållaren. Med hållaren kommer 1 rulle med 15 bajspåsar utan handtag. Bajspåsarna har en fräsch doft av lavendel. När rulle när slut fyller du bara på med en refill.
 • Svarta Bajspåsar med Handtag - Svarta Bajspåsar

  Svarta Bajspåsar med Handtag - Svarta Bajspåsar
  Nedbrytningsbara och doftfria bajspåsar med handtag i 70-pack. Green Bone bajspåsar är lätta att använda och gör ett fantastiskt jobb med att dölja både synen och lukten av hundbajs. Påsarna är de tunna nog för att vara lätta att öppna och ta loss från rullen, samtidigt som du enkelt kan plocka upp det som ligger på marken utan problem.   De här påsarna är nedbrytningsbara och innehåller EPI som hjälper dem att brytas ner snabbare jämfört med vanlig plast.
 • Bajspåsar Handtag 70st Black 70pack

  Bajspåsar Handtag 70st Black 70pack
  Hundbajspåsar med handtag. Fresh & Tidy’s bajspåsar är lätta att använda & gör ett utmärkt jobb med att dölja lukten (och synen) när din hund uträttat sina behov. Påsarna är tillverkade av tjock plast & har handtag.
 • Refill Forest Berries biodegradable dog bags Green 15 påsar

  Refill Forest Berries biodegradable dog bags Green 15 påsar
  Nedbrytningsbara hundpåsar med doft av skog. Green Bone’s eiologiskt nedbrytbara bajspåsar från Green Bone. Både rullar & förpackning tillverkas av återvunnet material & bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. En rulle innehåller 15 bajspåsar. . Hundbajspåsarna från Green Bone kommer i en rulle som är smidig att ha i fickan eller i bajspåsehållaren som hör till.
 • Unscented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar

  Unscented Biodegradable Dog Bags Green En hållare, 15 påsar
  Hundbajspåsar - Green Bone biobajspåsar utan doft passar även Earth Rated bajspåsehållare. Bajspåsarna är tillverkade av EPI-plast som bryts ner inom 24 månader.
 • Refill Fresh Cotton biodegradable dog bags Green 15 påsar

  Refill Fresh Cotton biodegradable dog bags Green 15 påsar
  Nedbrytningsbara hundpåsar med härlig doft av ren tvätt - Nedbrytbara bajspåsar från Green Bone med en ren & fräsch doft av ren tvätt. En rulle innehåller 15 bajspåsar. Både förpackning & rulle tillverkas av återvunnet material. Bajspåsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Hundbajspåsarna från Green Bone kommer i en rulle som är smidig att ha i fickan eller i bajspåsehållaren som hör till.
 • Bajspåsar BIO 70st Mix Pastell

  Bajspåsar BIO 70st Mix Pastell
  Ordentligt tjocka hundpåsar i bra kvalitét i praktisk 70-pack. Extra tjocka bajspåsar! Tillverkade av kraftig plast av hög kvalitét. 70 st hundbajspåsar per rulle. Observera att de levereras i osorterade färger.
 • Refill Wild Lavender biodegradable dog bags Green 15 påsar

  Refill Wild Lavender biodegradable dog bags Green 15 påsar
  Nedbrytningsbara hundpåsar med doft av lavendel. Green Bone’s oslagbart bra bajspåsar för den miljömedvetna konsumenten. En rulle innehåller 15 bajspåsar. Både förpackning & rulle tillverkas av återvunnet material. Påsarna tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Påsarna kommer i en rulle som är smidig att ha i fickan eller i bajspåsehållaren som hör till.
 • Bajspåsehållare Green Bone inkl 1 rulle

  Bajspåsehållare Green Bone inkl 1 rulle
  Praktisk hållare till hundens bajspåsar! Bajspåsehållaren kan enkelt hängas på dina kläder eller i hundens koppel och levereras med 1 rulle bajspåsar.
 • Unscented Bajspåsar - 120 påsar

  Unscented Bajspåsar - 120 påsar
  Bajspåsar gjort på återvunnet material för den miljömedvetna konsumenten.   Både förpackning och rulle är tillverkade av återvunnet material. Green Bone tillverkas av EPI-plast som bryts ner inom endast 24 månader. Denna förpackning innehåller 8 rullar med 120 oparfymerade bajspåsar.
 • Green Bone Bajspåsehållare med 15 påsar Forest Berries

  Green Bone Bajspåsehållare med 15 påsar Forest Berries
  Green Bone Bajspåsehållare med 15 påsar Forest BerriesDenna hållaren är särskilt anpassad för att passa ihop med hundbajspåsar på rulle från Green Bone. Rullen placeras i hållaren, och sedan drar du enkelt ut en påse i taget genom hålet på hållarens framsida.Bajspåsehållaren är mycket lätt att fästa på exempelvis hundens koppel eller på din väska eller ditt bälte. På så vis är den alltid lätt att nå!Denna hållare kommer med en rulle med 15 st bajspåsar på. Bajspåsarna är tillverkade utan handtag, är nedbrytningsbara och har en fräsch doft av skogsbär.Du kan köpa refill-förpackningar till hållaren med nya bajspåsar i valfri doft!Påsarnas storlek:20 x 30 cm
 • Green Bone Bajspåsar Fresh Cotton Refill (315-pack)

  Green Bone Bajspåsar Fresh Cotton Refill (315-pack)
  Green Bone Bajspåsar Fresh Cotton RefillVem älskar inte doften av rena lakan som hängt på tork ute i sommarvärmen? Dessa nedbrytningsbara bajspåsarna från Green Bone har en härlig doft av Fresh Cotton som vi tycker påminner om just den doften!Påsarna kommer i praktiska storpack, 120-pack eller 315-pack, så att du inte behöver oroa dig för att påsarna ska ta slut i första taget.Dessa bajspåsarna har inga handtag, och förmultnar efter ca 2 år.Green Bone Bajspåsar kommer på rullar som går att placera i den särskilt avsedda hållaren, som du hittar här!Påsarnas storlek:20 x 30 cm
 • Green Bone Hållare (Oparfymerad)

  Green Bone Hållare (Oparfymerad)
  AnvändningNedbrytbara bajspåsar.
 • Green Bone Bajspåsar Oparfymerad Refill (120-pack)

  Green Bone Bajspåsar Oparfymerad Refill (120-pack)
  EgenskaperBajspåsarna är oparfymerade. De är fullt nedbrytbara, en vanlig bajspåse skulle ta naturen 1000 år att bryta ner medan en biobajspåse från Green Bone endast tar två år!AnvändningNedbrytbara bajspåsar.
 • Green Bone Bajspåsar Wild Lavender Refill (120-pack)

  Green Bone Bajspåsar Wild Lavender Refill (120-pack)
  Green Bone Bajspåsar Wild Lavender RefillLavendel är en klassisk doft som de flesta uppskattar. Nu kan du välja denna fräscha doft på dina bajspåsar från Green Bone - succé!Green Bone Bajspåsar Wild Lavender kommer i praktiska storpack med antingen 120 eller 315 stycken påsar - du behöver således inte oroa dig för att de ska ta slut i första taget!Påsarna har inga handtag och är nedbrytningsbara - de förmultnar efter ca 2 år.Dessa bajspåsar kommer på rulle, och passar ihop med den särskilt utformade hållaren som du hittar här.Påsarnas storlek:20 x 30 cm
 • Green Bone Bajspåsar Oparfymerad Refill (315-pack)

  Green Bone Bajspåsar Oparfymerad Refill (315-pack)
  EgenskaperBajspåsarna är oparfymerade. De är fullt nedbrytbara, en vanlig bajspåse skulle ta naturen 1000 år att bryta ner medan en biobajspåse från Green Bone endast tar två år!AnvändningNedbrytbara bajspåsar.
 • Green Bone Bajspåsar Fresh Cotton Refill (120-pack)

  Green Bone Bajspåsar Fresh Cotton Refill (120-pack)
  Green Bone Bajspåsar Fresh Cotton RefillVem älskar inte doften av rena lakan som hängt på tork ute i sommarvärmen? Dessa nedbrytningsbara bajspåsarna från Green Bone har en härlig doft av Fresh Cotton som vi tycker påminner om just den doften!Påsarna kommer i praktiska storpack, 120-pack eller 315-pack, så att du inte behöver oroa dig för att påsarna ska ta slut i första taget.Dessa bajspåsarna har inga handtag, och förmultnar efter ca 2 år.Green Bone Bajspåsar kommer på rullar som går att placera i den särskilt avsedda hållaren, som du hittar här!Påsarnas storlek:20 x 30 cm
 • Green Bone Bajspåsar Wild Lavender Refill (315-pack)

  Green Bone Bajspåsar Wild Lavender Refill (315-pack)
  Green Bone Bajspåsar Wild Lavender RefillLavendel är en klassisk doft som de flesta uppskattar. Nu kan du välja denna fräscha doft på dina bajspåsar från Green Bone - succé!Green Bone Bajspåsar Wild Lavender kommer i praktiska storpack med antingen 120 eller 315 stycken påsar - du behöver således inte oroa dig för att de ska ta slut i första taget!Påsarna har inga handtag och är nedbrytningsbara - de förmultnar efter ca 2 år.Dessa bajspåsar kommer på rulle, och passar ihop med den särskilt utformade hållaren som du hittar här.Påsarnas storlek:20 x 30 cm