Pet Head hundprodukter

 • Quickie - Snabbverkande Schampo 475 ml

  Quickie - Snabbverkande Schampo 475 ml
  Ont om tid?   Schampot rengör snabbt och sköljs bort i ett nafs! Enkelt, även för de mest otåliga personligheter. Mild och återfuktande formula lämnar pälsen mjuk och smidig. Ihållande doft?
 • Furtastic - Balsam för lång & lockig päls 475 ml

  Furtastic - Balsam för lång & lockig päls 475 ml
  Det här djuprengörande balsamet i krämform kombinerar mjukgörande och fuktgivande ingredienser för att ge en mjuk och silkeslen päls utan tovor. Havreprotein tillför pälsen näring och styrka.?
 • Purrtastic Skin Soothing Shampoo for Cats

  Purrtastic Skin Soothing Shampoo for Cats
  Fantastisk Passion Fruit doftande schampo!Lindrar kliande, torr hud, insektsbett och andra hud irritationer Storlek: 236ml
 • Pretty Kitty - Torkdukar 50 st

  Pretty Kitty - Torkdukar 50 st
  Få din katt välvårdad och vacker, tack vare dessa mirakelservetter som minskar fällning. Använd två servetter per dag och se de grymma resultatet. Doftar ljuvligt av ananas! Doft: Yummy pineapple?
 • White Party - Schampo 354 ml

  White Party - Schampo 354 ml
  Arganolja ger näring och styrka till pälsen samtidigt som den återfuktar. Naturliga citronsyror, vitamin B3 och en doft av färskpressad apelsin gör din hunds päls ljusare, glansigare och mer livfull?
 • So Spoiled - Balsam för kort och halvlång päls 475 ml

  So Spoiled - Balsam för kort och halvlång päls 475 ml
  Ett lyxigt balsam som ger bäst effekt på kort till halvlång päls. Balsamet bevarar pälsens fuktighet och mjukhet samt bygger upp styrka och glans. Formulan förbättrar strukturen så att pälsen?
 • Oatmeal - Neutralt Schampo 355 ml

  Oatmeal - Neutralt Schampo 355 ml
  Välbefinnande för din hund. Naturligt schampo med havre, aloe vera, vitamin E och C som läker och skyddar känslig hud. Jojobaolja och havre arbetar tillsammans för att fukta huden och göra pälsen?
 • Double Dipping - 2-i-1 Schampo/Balsam 475 ml

  Double Dipping - 2-i-1 Schampo/Balsam 475 ml
  Tvätta och balsamera i ett svep! Jämnar ut, återfuktar, ger näring och kontrollerar frisyren för en blank och medgörlig päls. Doft: Mango och apelsin Dofterna från Pet Head kommer enbart från?
 • Dubbelsidig Borste Blå

  Dubbelsidig Borste Blå
  Pälsborste av hög kvalitet. Borsten har två sidor: en för att reda ut pälsen och en för att göra pälsen glansig. Med gel-handtag som ger dig ett ordentligt och behagligt grepp om borsten. Kan användas?
 • Dry Clean - Spray Schampo 450 ml

  Dry Clean - Spray Schampo 450 ml
  Väldoftande torrschampo med ljuvlig doft av Blueberry Muffin! Rengör pälsen snabbt utan vatten. Perfekt på resor, om du inte hinner ge hunden ett bad eller mellan bad. Spraya, torka av, borsta - klart!?
 • Dirty Talk - Luktreducerande Schampo 475 ml

  Dirty Talk - Luktreducerande Schampo 475 ml
  Den här kraftfulla, men ändå skonsamma formulan neutraliserar dålig lukt. Natriumbikarbonat och ordenone tar bort dålig lukt och gör pälsen fräsch. Vegetabiliskt proteinextrakt och hydroliserat?
 • Dogs Luv It - Torrschampo 250 ml

  Dogs Luv It - Torrschampo 250 ml
  Detta torrschampo är en snabbverkande formula som möjliggör enkel rengöring i full fart. Hunden blir lycklig över att slippa vattnet!
 • De Shed Me - Schampo 354 ml

  De Shed Me - Schampo 354 ml
  De Shed Me är ett schampo speciellt utvecklad för hundar som fäller mycket. Denna fantastiska formula minskar fällning genom att håret lägger sig prydligt ner och allt överflödigt hår tas bort.?
 • Royal Treatment - Schampo 475 ml

  Royal Treatment - Schampo 475 ml
  Det här milda schampot med havre och aloe vera extrakt hjälper mot irriterad hud och rengör utan att ta bort skyddande oljor. Den tillför elasticitet till huden och lyster till pälsen. Perfekt att?
 • Pretty Kitty Detangling Spray for Cats

  Pretty Kitty Detangling Spray for Cats
  Väldoftande spray från Pet Head med underbar jordgubsdoft! Sprayen är skonsam för kattens hud och hjälper till att reda ut tovor och trassel. Storlek: 236ml
 • Life's An Itch Skin - Lugnande Schampo 475 ml

  Life's An Itch Skin - Lugnande Schampo 475 ml
  Ett lugnande schampoo för irriterad hud. Den här fantastiska formulan lindrar irriterad hud orsakad av insektsbett och torr hud. Havre och aloe vera har tillsammans en lugnande effekt på huden. Tea-tree-olja?
 • Självrengörande Slicker Borste Blå

  Självrengörande Slicker Borste Blå
  Med gel-handtag som ger dig ett ordentligt och behagligt grepp om borsten/kammen.
 • Pet Head Life´s An Itch Hundschampo 475 ml

  Pet Head Life´s An Itch Hundschampo 475 ml
  Väldoftande hundschampoo med hundanpassat pH-värde för irriterad hud. Hjälper till att lindra irriterad hud orsakad av insektsbett och torr hud. Aloe vera och havreprotein jobbar tillsammans för att lugna huden. Tea-tree-oljan stärker, återfuk
 • Pet Head White Party Hundschampo 354 ml

  Pet Head White Party Hundschampo 354 ml
  Ljusa upp pälsen med detta härliga hundschampo som innehåller vårdande arganolja. Med naturliga citronsyror, vitamin B3 och frisk orangelicious apelsindoft kommer din hunds päls att bli ljusare och glansigare. Utmärkt till vita och ljusa pälsa
 • Pet Head High Maintenance Leave-In Balsam 251,3 ml

  Pet Head High Maintenance Leave-In Balsam 251,3 ml
  Väldoftande hundschampoo med hundanpassat pH-värde för torr och känslig hud. Den återfuktande formulan lindrar irriterad och torr hud och återställer pälsens naturliga lyster. Perfekt för hundar med känslig, torr eller irriterad hud. Med yu