Tamer hundprodukter

 • Float Toy MediumLarge Mix for Dogs Flytande Leksak

  Float Toy MediumLarge Mix for Dogs Flytande Leksak
  Högkvalitativ handflätad repleksak kan användas som dragkampsleksak eller som apporteringsdummy till hundar. Perfekt flytande hämtleksak och apportering för en hund som älskar vatten! Leksaken flyter mycket bra i vattnet och är tydligt synlig på ytan tack vare av sin klara färg. Tamer Float Toy - for Dogs.
 • Pull Tab Leash Large Mix for Dogs

  Pull Tab Leash Large Mix for Dogs
  Högkvalitativt handgjort kortkoppel/koppelhandtag kan användas som stadskoppel eller som träningskoppel till hundar. Ett kort handtagskoppel med karbinhake. Lämplig för mellanstora och större hundar. Idealisk för att "stå nära dig-fotpositionsträning". Tamer Pull Tab Leash - for Dogs.
 • Tug / Fetch Toy MediumLarge Mix Color for Dogs,

  Tug / Fetch Toy MediumLarge Mix Color for Dogs,
  Högkvalitativ handflätad repleksak kan användas som dragkampsleksak eller som apporteringsdummy till hundar. Tug/Fetch-hundleksaker är perfekta för dragkampslekar med hunden men är också lämpliga för att kasta, hämta och apportera. Tamer Tug / Fetch Toy - for Dogs.
 • Dog Leash Easy Long 850kg 350cm

  Dog Leash Easy Long 850kg 350cm
  Hundkoppel - smidigt hundkoppel som passar alla typer av promenader - både stadspromenad och aktiva skogspromenader. Kopplet passar även vardagliga aktiviteter såsom träning, löpning & vandring. Den smidiga haken kan förflyttas så att du själv väljer hur långt koppel du vill ha (eller om du vill haka fast kopplet i tex löparbälte).
 • Fetch Toy Large Mix for Dogs 60cm, Vikt 190240g

  Fetch Toy Large Mix for Dogs 60cm, Vikt 190240g
  Högkvalitativ handflätad repleksak kan användas som dragkampsleksak eller som apporteringsdummy till hundar. Apporteringsleksakerna är perfekta för kul och träning. Kastleksaker är handflätade och flyger mycket bra. Tamer Fetch Toy - for Dogs.
 • Dog Classic Leash Medium Large 850kg 175cm

  Dog Classic Leash Medium Large 850kg 175cm
  Klassiskt hundkoppel i nylon. Smidigt hundkoppel som finns i tre storlekar. Kopplet har en kraftig hake i silver. Kopplet har ett bekvämt handtag & är utvecklat för avslappnade promenader. Kopplet är tillverkat av högkvalitativt rep med skyddande gummi.